Επισκευη Sony Deck TC-K315

HAF_K

Established Member
2 September 2006
254
Αποφάσισα να ακουσω τις κασσετες που ειχα απο το 80... Μετα απο χρόνια αχρησιας ομως οι ιμαντες στο μηχανισμό κίνησης της κασετας ελιωσαν... Βρηκα το service manual και το άνοιξα και άλλαξα τους ιμαντες, το θέμα είναι οτι δεν λειτουργει ο μηχανισμός ανύψωσης της κεφαλής για να ακουμπήσει την κασέτα.

Αξίζει να το πάω στην Sony ? θα έχουν την εμπειρία επισκευής σε τόσο παλιο μοντέλο της δεκαετίας του 90?

-Το πρώτο που χρειάζεσαι, ν' αποφασίσεις πόσο σημαντικές είναι για σένα αυτές οι κασέτες. Μπορεί το περιεχόμενο τους να είναι κάτι σπάνιο και μοναδικό. Οπότε και θα έχει νόημα το κόστος της επισκευής. Μπορεί πάλι να είναι κάτι συνηθισμένο κι' αδιάφορο και να μην αξίζει ο κόπος.

-Το δεύτερο, να κάνεις ένα τηλέφωνο στη Sony. Το πιθανότερο είναι να σου απαντήσουν αρνητικά, όμως δεν χάνεις τίποτα, να κάνεις ένα τηλεφώνημα.

-Τρίτον, με μιά ματιά βλέπω πως το συγκεκριμένο έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Κι' επομένως δεν αποκλείεται να αξίζει η επισκευή του. Πριν λίγο καιρό έδωσα κι' εγώ για επισκευή ένα παρόμοιο δικό μου. Διάβασε σχετικά εδώ, αλλά κι' εδώ.

Οι κασέτες δεν εχουν κατι το σπανιο αλλα κουβαλαν ολες τις αναμνησεις της πιο ωραίας δεκαετίας..80..είπα να αξιοποίησω όλο το παλιο ηχοσυστημα μαζι με το Deck
Θα ρωτήσω και στην Sony αν και χλωμο το βλέπω...

Κοιτάξτε και εδώ, μάλλον φθηνότερα θα έλθει και έχει και μεγαλύτερα μοντέλα SONY και οχι μόνο.

Last edited:
Πουλησα εδω ενα ιδιο σ ενα παιδι πριν λιγο καιρο το οποίο επισκευασε τους ιμαντες (αλλα ηξερε γενικα να το μαστορεύει απ οτι μου ειπε).

Αν τον βρεις από την αγγελία, μπορείς να δοκιμασεις να επικοινωνησεις μαζί του.