Επιστολή από nova

fincon

New member
7 September 2011
4
Έχω καφενείο κάτω από το σπίτι μου και όταν έχει κάποιο ντέρπι χρησιμοποιώ τη nova που έχω σπίτι για να δείξω κανέναν αγώνα. Ως γνωστό η επαγγελματική συνδρομή είναι πιο ακριβή και είπα να τη σκαπουλάρω. Σήμερα έλαβα μία επιστολή από τη nova (στο καφενείο) με θέμα "παράνομη προβολή προγραμμάτων της συνδρομητικής δορυφορικής πλατφόρμας nova". Η επιστολή, μέσα στα διάφορα που γράφει μου λέει πως αν σε 5 μέρες δεν κάνω επαγγελματική συνδρομή θα μου κόψει το σήμα. Πως είναι δυνατόν να με βρήκαν? Υπάρχει περίπτωση να έχω και άλλες κυρώσεις?

κάποιος από τους πελάτες που σε έβλεπε να κάνεις αυτή τη δουλειά σε κάρφωσε.
έχει έρθει και σε ένα φίλο μου η ίδια ιστορία.

Ή το κόβεις και ησυχάζεις...

ΥΓ. Εξάλλου αν το κάνεις επαγγελματικό δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιείς μετά στο σπίτι (εκτός του ότι δεν το επιτρέπει και αυτό η νόβα, η επαγγελματική συνδρομή περιλαμβάνει αν δεν κάνω λάθος μέρος μόνο των καναλιών). Οπότε έτσι κι αλλιώς χρειάζεται δεύτερη συνδρομή...

Last edited:
αμα εχεις μεγαλο καφενειο και μαζεβει πολυ κοσμο στους αγωνες τότε καντο επαγγελματικο. Και ο καφές ακριβούτσικος έχει γινει αλλά έρχεται ο κόσμος

αμα παλι μαζεύονται 10-15 ατομα κοψτην για να στρώσουν.

Δεν είναι και τόσο τραγικό να το γυρίσεις σε επαγγελματικό
αφού το χρησιμοποιείς για να αυξήσεις τον τζίρο του καταστήματος.

εγω παλι λεω να την κοψεις ολο μαγκιες και απο προγραμμα μηδεν ειναι η nova εδω ο κοσμος πλεον δεν εχει να δωσει για ποιο σοβαρα πραγματα χρηματα και αυτοι το παιζουν σκληροι και δηθεν αντι να κανουν καμια καλυτερη τιμη η προσφορα

τους εχω κοψει απο περσι ολο τους το προγραμμα στηριζεται στο ποδοσφαιρο το οποιο ειναι τις πλακας για το Ελληνικο λεω βεβαια

Φανταστείτε τί εποχές ζούμε για να συμβαίνει τέτοιο σκηνικό... (κάρφωμα για συνδρομή !!!)

Κάνε ότι κρίνεις καλύτερο προς το συμφέρον σου

Απάντηση: Re: Επιστολή από nova

εγω παλι λεω να την κοψεις ολο μαγκιες και απο προγραμμα μηδεν ειναι η nova εδω ο κοσμος πλεον δεν εχει να δωσει για ποιο σοβαρα πραγματα χρηματα και αυτοι το παιζουν σκληροι και δηθεν αντι να κανουν καμια καλυτερη τιμη η προσφορα

τους εχω κοψει απο περσι ολο τους το προγραμμα στηριζεται στο ποδοσφαιρο το οποιο ειναι τις πλακας για το Ελληνικο λεω βεβαια
Συγγνώμη, στα καφενεία τι νομίζεις ότι πάει να δει ο κόσμος, Μπάγερν - Ντόρτμουντ ή Κέρκυρα - Παναθηναϊκός, για παράδειγμα;

Αν κάτι σώζει τώρα τα καφενεία και τις καφετέριες είναι η μπάλα. Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν μπορεί να βάλει σπίτι του νοβα και περιμένει να πάει στο καφέ. Αν έχεις μαγαζί βάλε επαγγελματικό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις απόσβεση τα χρήματά σου. Εγώ που δουλεύω κοντά σε διάφορα καφέ, τα βλέπω εντελώς γεμάτα μόνο όταν έχει κανα καλο παιχνιδι.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε έχει δώσει κοντινό σου μαγαζί… (καφενείο καφετέρια κλπ.) Για μένα κάντο επαγγελματικό, και πολύ κόσμο να μην έχεις, σύντομα με τους συνδρομητές που διώχνει η νόβα κ με τις μαγκιές που κάνει, όλοι εμείς που θα βλέπουμε μπαλίτσα? Φυσικά στο καφέ σου…. Άντε καλές δουλειές. :a0210:

μην κανεις τιποτα . εαν στο κοψουν (πολυ πιθανο ) κανε νεα συνδρομη σε κανενα φιλο σου(στο ονομα του) .
Ναι ……. για να των ξανά καρφώσουν…… Τι του λες τώρα του ανθρώπου!!

Νομίζω ότι τα επαγγελματικά συμβόλαια ξεχωρίζουν λόγω μιας τελείας που προβάλλεται συνεχώς στην οθόνη. Εϊναι μικρή και δεν ενοχλεί αλλά παρόλα αυτά ευδιάκριτη έτσι ώστε αν περάσει από το μαγαζί κάποιος της νόβα να μπορεί να διακρίνει αν ο δέκτης τρέχει με επαγγελματικο ή οικιακό συμβόλαιο... Το έχω δει σε τουλάχιστον 2 πρακτορεία ΟΠΑΠ που ξέρω σίγουρα ότι έχουν επαγγελματική συνδρομή

Παιδιά ας μην τρελαθούμε. Άλλο πράγμα να μην συμφωνείς με την ακριβή συνδρομή της Nova, και άλλο να τους κρίνεις αρνητικά επειδή ζητούν από τους πελάτες τους να είναι νόμιμοι. Ιδιωτικό προϊόν είναι. Άμα θες το βάζεις, άμα δεν θες όχι. Δεν ήρθε κανείς με το πιστόλι να μας αναγκάσει να βάλουμε Nova.

Νομίζω ότι τα επαγγελματικά συμβόλαια ξεχωρίζουν λόγω μιας τελείας που προβάλλεται συνεχώς στην οθόνη. Εϊναι μικρή και δεν ενοχλεί αλλά παρόλα αυτά ευδιάκριτη έτσι ώστε αν περάσει από το μαγαζί κάποιος της νόβα να μπορεί να διακρίνει αν ο δέκτης τρέχει με επαγγελματικο ή οικιακό συμβόλαιο... Το έχω δει σε τουλάχιστον 2 πρακτορεία ΟΠΑΠ που ξέρω σίγουρα ότι έχουν επαγγελματική συνδρομή
Σε panasat 1110 βγαίνει σίγουρα η τελεία. Γνωρίζεις αν στα πρακτορεία είναι δέκτες panasat ή pace;