Επιστολή από nova

ΚΑΙ???? Κακό έκανε που ρώτησε ο άνθρωπος? Αντί να διαβάσεις πως σκέφτεται ο καθένας από εμάς λέγοντας του τι να κάνει, σε πειράξανε οι σελίδες. Και προς τιμή του που είπε την αλήθεια, ότι έδειχνε στο καφέ ενώ είχε σύνδεση για σπίτι. Μαγκιά του που εξηγήθηκε όμορφα και αντρίκεια!!!:a0210:

Τρωγεσαι με τα ρουχα σου φιλε... Διαβαζω απο παλια (τουλαχιστον απο σενα)τι γραφει και τι σκεφτεται ο καθενας εδω μεσα.. Αντε χαλαρωσε...

Απάντηση: Re: Επιστολή από nova

Τρωγεσαι με τα ρουχα σου φιλε...
Οχι δεν κατάλαβες, δεν τρώγομαι με τίποτα. Απλά χαίρομαι όταν υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν αλήθειες, και όλοι εμείς τους προτείνουμε την νομημότητα η την παρανομία..Η ένστασή μου ήταν οτι έγραψες πιο πάνω (4 σελίδες για διαφορά 80 ευρώ.) Δε νομίζω οι κανόνες του φόρουμ να ορίζουν και πόσες σελίδες θα γράφουμε. Αν ισχύει κάτι τέτοιο υπάρχουν και οι αρμόδιοι διαχειρηστές να μας το πούν. Όσο για την διαφορά των 80 ευρώ, ναι αγαπητέ μου υπάρχουν άνθρωποι έστω και με καφενείο που δύσκολα τα βγάζουν πέρα, και τα 80 ευρώ τα σκέφτονται. Aρα καλά θα είναι να μην μιλάμε για τα οικονομικά κανενός αν δεν γνωρίζουμε καταστάσεις.
Διαβαζω απο παλια (τουλαχιστον απο σενα)τι γραφει και τι σκεφτεται ο καθενας εδω μεσα..
Αν όντως διαβάζεις απο παλια, μου είναι αρκετά ευχάριστο και δεν το αμφισβητώ! Σε προκαλώ όμως όπου έχω προτείνει την παρανομεία σε κάποιον, η έχω προσβάλει κάποιον, να μου το θυμίσεις δημόσια.

Αντε χαλαρωσε...
Χαλαρός είμαι, που είδες οτι δεν είμαι. Νομίζω οτι δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα στο φόρουμ ώστε να μου απαντάνε με αγένεια τύπου "Αντε χαλάρωσε...".
Άλλωστε όλοι εδώ την άποψή μας γράφουμε ώστε να ενημερωνόμαστε χωρίς να έχουμε "προηγούμενα" μεταξύ μας για να τσακωνόμαστε πάνω στα θέματα που γράφονται.

Νάσαι πάντα καλά by krie !!!!!

Συγγνώμη κύριε διαχειρηστή για το :offtopic:!

Σου συνιστω να διαβαζεις αυτα που γραφεις.... Ολα τα αλλα ειναι προς καταναλωση.....