Επιστροφη στη NOVA

Μην μπερδέβεσαι.....
Άλλο nova:smash: κ' άλλο Ελληνικό Κράτος...:HTEHETH63:
:SFGSFGSF::fahne90::Banane0::drummer:

Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι η εν λόγω εταιρία έχει οικονομικά προβλήματα;;; Αν δεν έχει γιατί δεν πληρώνει τους υπαλλήλους της και τους αναγκάζει να προβούν ακόμα και σε επίσχεση εργασίας...;;;
Μεγάλα καράβια...μεγάλες φουρτούνες...Και τα προβλήματα του κράτους προφανώς επηρεάζουν τους πολίτες του, πολύ δε περισσότερο τις εταιρίες που εδρεύουν εκεί...Εκτός αν αγαπητέ μου εσύ ζεις αλλού και δεν έχει αντιληφθεί το πρόβλημα της χώρας μας και το πόσο έχει επηρεάσει τη καθημερινότητα όλων...

Δλδ ας αφησουμε αυτον που ουτως η αλλως πληρωνει, να πληρωνει ακριβα, και ας παρουμε οτι μπορουμε να παρουμε απο αυτον που εκοψε.
Συγγνωμη, αλλα αυτη ειναι εμπορικη λογικη συνοικιακου μπακαλικου και οχι τιμολογιακη πολιτικη δορυφορικης πλατφορμας.

Δηλαδη κλασσικη πολτικη , Ελληνα κουτοπονηρου .
Αυτες οι "βαθυστοχαστε" τακτικες μας εχουν φθασει σε αυτα τα χαλια ..
Τωρα ομως τα φραγκα βγαινουν ποιο δυσκολα, οποτε αργα η γρηγορα θα αναγκαστουν να αλλαξουν τροπαριο.

Μεχρι τοτε μου φαινεται θα την κοψω και εγω ..
Eχω το Sky digital και μου φτανει.

Ας με πάρουν μετα (χωρις αποκρυψη ) που θα βγει και ο ΟΤΕ (αν βγει ποτε) να με παρακαλαν.

Προσωπικα δεν αμφισβητησα την νομιμοτητα οποιασδηποτε εταιριας.

Αυτο που αφησα να εννοηθει ειναι οτι με αυτη τη τακτικη, καμια εταιρεια δεν κερδιζει τις καλυτερες εντυπωσεις απο το καταναλωτικο κοινο.

Και αντιθετως, εγω δεν αντιλαμβανομαι τις αντιδρασεις προς οσους καταθετουν το σχολιο τους για την τακτικη μιας εταιρειας.

Οφειλουμε νομιζω, να μην ειμαστε καταναλωτικα προβατα.

εγω εχω να πω ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:flipout:.σιγουρα θα ελεγε αυτη ειναι η προσφορα του αιωνα ουαου βαλτε την ολοι μην την χασετε και αλλα τετοια.α ρε αντριαννα μας ελοιψες με της απαντησεις σου και τα ποστς σου:aetsch:

Καταναλωτικά πρόβατα είμαστε τουλάχιστον στο 90% της κοινωνίας (προσωπική άποψη). Από την άλλη όταν βγαίνεις κερδισμένος αυτό είναι που σε αφορά ως καταναλωτής. Τώρα το γιατί σε αυτόν και όχι σε εμένα μου θυμίζει το ανέκδοτο (του Χριστόδουλου) που έλεγε να πεθάνει το πρόβατο του γείτονα αντί να μου δώσουν και εμένα ένα.

Απάντηση: Re: Επιστροφη στη NOVA

Καταναλωτικά πρόβατα είμαστε τουλάχιστον στο 90% της κοινωνίας (προσωπική άποψη). Από την άλλη όταν βγαίνεις κερδισμένος αυτό είναι που σε αφορά ως καταναλωτής. Τώρα το γιατί σε αυτόν και όχι σε εμένα μου θυμίζει το ανέκδοτο (του Χριστόδουλου) που έλεγε να πεθάνει το πρόβατο του γείτονα αντί να μου δώσουν και εμένα ένα.
Εσυ μπορει, αλλα οχι εγω.-bye-

Θέλω να πιστεύω πως σε γενικές γραμμές ούτε και εγώ κατηγοριοποιώ τον εαυτό μου σε πρόβατο. Είμαι όμως σίγουρος πως την έχω πατήσει και δεν το έχω πάρει και χαμπάρι :)

Δηλαδη σε μενα που ειμαι συνδρομητης απο οταν ξεκινησε η εταιρια με το αναλογικο μεχρι και σημερα (το κοβω μονο Ιουλιο-Αυγουστο εδω και 3 χρονια) γιατι δε με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο; Ειναι τσιφουτηδες τελικα :slapface:

Δηλαδη σε μενα που ειμαι συνδρομητης απο οταν ξεκινησε η εταιρια με το αναλογικο μεχρι και σημερα (το κοβω μονο Ιουλιο-Αυγουστο εδω και 3 χρονια) γιατι δε με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο; Ειναι τσιφουτηδες τελικα :slapface:

Ρε συ , εχουνε δει το patern σου και μαλλον δεν τους συμφερει .
Ειναι σιγουορι δηλαδη οτι Σεπτεμβρη θα ξανασυνδεθεις .
Βαλτα κατω τωρα να δεις οτι αν σου δωσουν την προσφοα θα ειναι χαμενοι .
Τι νομιζες αντε ετσι ..ειναι ψαγμενοι ...ΑΜ ΠΩΣ !!

Από την άλλη όταν βγαίνεις κερδισμένος αυτό είναι που σε αφορά ως καταναλωτής.
Οι υπολοιποι που πληρωνουν τα διπλα, δεν τους αφορα αυτο ως καταναλωτες? Υπαρχει και η καταναλωτικη συνειδηση φιλε μου, εκτος απο τα προβατακια του συγχωρεμενου. Το να εχεις αποψη για τα τεκτενομενα στην αγορα, δεν σημαινει οτι θελεις το προβατακι του γειτονα, ουτε οτι αν σου χαρισουν προβατακι δεν θα το παρεις. Μην τα μπερδευεις.

εγω εχω να πω ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:flipout:.σιγουρα θα ελεγε αυτη ειναι η προσφορα του αιωνα ουαου βαλτε την ολοι μην την χασετε και αλλα τετοια.α ρε αντριαννα μας ελοιψες με της απαντησεις σου και τα ποστς σου:aetsch:

Που ειναι αυτος ο κορίτσαρος βρε παιδια? Χαθηκε......

Εδω δεν προκειται για μαγαζακι της γειτονιας , αλλα για εταιρια με τζιρο εκατομυριων που φαινεται οτι πουλαει by phone προιον συγκεκριμενης τιμης, με σκανδαλωδη εκπτωση 50% κατω, σε οποιους πελατες θελει, με αγνωστα κριτηρια.
Και απο που προκυπτει οτι αυτοι ειναι καλυτεροι πελατες απο τους υπολοιπους?
Εδω ο φιλος talisman λεει οτι ειχε κοψει εδω και 8 μηνες. Και πριν ειχε παλι απλως μια εξαμηνη προσφορα με φουλ και 20 ευρω το μηνα. (ας με διορθωσει αν κανω λαθος)
Εδω ξερω κοσμο, (οπως θα ξερετε σιγουρα και εσεις) που πληρωνουν επι πολλα χρονια τα 60 (σημερινα) χωρις να τους περισευουν κιολας, και δεν τους εχουν κοψει ουτε ενα ευρω.
Δλδ ας αφησουμε αυτον που ουτως η αλλως πληρωνει, να πληρωνει ακριβα, και ας παρουμε οτι μπορουμε να παρουμε απο αυτον που εκοψε.
Συγγνωμη, αλλα αυτη ειναι εμπορικη λογικη συνοικιακου μπακαλικου και οχι τιμολογιακη πολιτικη δορυφορικης πλατφορμας.
Εχω το Filmnet απο τοτε που πρωτοξεκινησε.Δεν το ειχα κοψει ποτε μεχρι τις αρχες του καλοκαιριου του 2009.Παιρνω τοτε τηλεφωνο και τους λεω οτι το κοβω.Πρωτη προσφορα αμεσως. Μεχρι το τελος Αυγουστου θα πληρωσεται 60 ευρω.Δεχομαι .Αρχες Σεπτεμβριου το κοβω.Μεσα Νοεμβριου νεα προσφορα.20 ευρω το μηνα μεχρι τελος Μαιου.Απο τοτε 8 μηνες ανενεργος και πριν απο λιγες μερες η προσφορα που ανεφερα.Πιστευεται οτι τους εχω δωσει λιγα λεφτα τοσα χρονια.

Κάπου τόσοι πρέπει να είναι οι αναλογικοί,ίσως και λιγότεροι...Πάντως έχω να προτείνω πως όσοι θα ήθελαν αλλά έχουν διακόψει τη nova για οικονομικούς λόγους τουλάχιστον για την συγκεκριμένη προσφορά με ένα χρόνο συνδρομή στο πλήρες πρόγραμμα στη μισή τιμή δεν είναι άσχημα..Ας καλέσουν και να ρωτήσουν αν την δικαιούνται γιατί δυστυχώς δεν την δικαιούνται οι ενεργοί παρά μόνο όσοι έχουν κάνει διακοπή,και όχι φυσικά όλοι οι κομμένοι.

Στο πρωτο ποστ γραφεις τα εξης: (τα bold δικα μου)

Υστερα απο 8 μηνες απενεργοποιημενος στο πακετο της NOVA ξαναεπεστρεψα σημερα.Ο λογος ειναι οτι μου εγινε μια συμφερουσα προσφορα.Θα πληρωνω για ενα χρονο το Full Pack στη μιση τιμη 30,98 ευρω.Πιστευω οτι εγινε και σε αλλους συνδρομητες η ιδια προσφορα.

Στο 72 γραφεις τα εξης:

Εχω το Filmnet απο τοτε που πρωτοξεκινησε.Δεν το ειχα κοψει ποτε μεχρι τις αρχες του καλοκαιριου του 2009.Παιρνω τοτε τηλεφωνο και τους λεω οτι το κοβω.Πρωτη προσφορα αμεσως. Μεχρι το τελος Αυγουστου θα πληρωσεται 60 ευρω.Δεχομαι .Αρχες Σεπτεμβριου το κοβω.Μεσα Νοεμβριου νεα προσφορα.20 ευρω το μηνα μεχρι τελος Μαιου.Απο τοτε 8 μηνες ανενεργος και πριν απο λιγες μερες η προσφορα που ανεφερα.Πιστευεται οτι τους εχω δωσει λιγα λεφτα τοσα χρονια.

Νομιζω οτι τελικα πρεπει να μας διαφωτισεις που ησουν απενεργοποιημενος επι 8 μηνες. Στο πακετο της νοβα ή στο φιλμνετ? :confused:

καλησπερα παιδια!!εχει κανει σε κανεναν απο εσας προσφορα η nova οταν ειστε ηδη συνδρομητης αλλα οχι στο full πακετο αλλα σε μικροτερο για να πατε σε αυτο με καλυτερη τιμη??!!

Στο πρωτο ποστ γραφεις τα εξης: (τα bold δικα μου)

Στο 72 γραφεις τα εξης:

Νομιζω οτι τελικα πρεπει να μας διαφωτισεις που ησουν απενεργοποιημενος επι 8 μηνες. Στο πακετο της νοβα ή στο φιλμνετ? :confused:
Εγω τα εγραψα πολυ ξεκαθαρα εσυ δεν το καταλαβες.Σου απαντησα για το σημειο που εγραψες τα εξης:με σκανδαλωδη εκπτωση 50% κατω, σε οποιους πελατες θελει, με αγνωστα κριτηρια.
Οποτε σου εγραψα την πορεια μου στο πακετο του Filmnet(στην αρχη υπηρχε μονο αυτο) και μετα στο ψηφιακο δορυφορικο Nova.

Τηλεφώνησαν και σ' εμένα για να μου προτείνουν το συνδυαστικό τους πακέτο με τηλεφωνία 4νετ. Επειδή τους είπα ότι δεν επιθυμώ την τηλεφωνία της 4νετ, δεν είχαν άλλη πρόταση...