Επιστροφη Στην Αναζητηση ΗΧΕΙΩΝ 7.1 5000

Re: Απάντηση: Επιστροφη Στην Αναζητηση ΗΧΕΙΩΝ 7.1 5000

Απο την στιγμή που μιλάς γιά 90% κινηματογράφο, γιά εμένα η λύση είναι KLIPCH...με RC 64 στο κέντρο...καλύτερο κεντρικό ήχο δεν έχω ακούσει απο κανένα άλλο κεντρικό ηχείο και πίστεψέ με έχω ακούσει πολλά.

Θα με βοηθούσε ένα configuration. Το κακό είναι ότι έχω ήδη περάσει καλώδια Van den Hul εντός του τοίχου και σε συγκεκριμένο ύψος χωρίς δυστυχώς να περισσεύει πολύ καλώδιο έξω από τον τοίχο (περίπου 0,5μ για το κάθε ηχείο) και μάλιστα σε κάποιο ύψος από το έδαφος γιατί όταν έγινε η ακουστική μελέτη υπολόγιζα τα ηχεία ότι θα τοποθετηθούν σε τοίχο (βλ. γιαμο και η μελέτη πήρε ως ηχείο αναφορά τα klipsch thx ultra 2). Το σύστημα THX ULTRA 2 της Klispch θα μου άρεσε αλλά "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" και θέλω χωρίς sub να παίξω περίπου στις 3.500-3.800.
Argi ίσως τελικά το budget να μην φτάνει για D7. Τα D6 είναι το ίδιο αξιόλογα κατά τη γνώμη σου?
Είμαι πολύ κοντά στο να πάω για Teufel System 9 (με στάμπα και αρκετά καινούρια) και ας μην τα έχω ακούσει (http://www.teufel.de/de/THXsysteme/System-9-THX-Ultra-2.cfm)

το d6 ειναι λιγα κλικ κατω απο το 7 σε ηχο αλλα σε λεφτα ειναι αχτυπητο
απο καθε τι αλλο οχι μονο στα λεφτα του αλλα και πολυ πιο ψηλα

για 25 τμ ειναι οτι πρεπει
επειδη ειχα και 6 για 2 φεγγαρια ξερω τι κανουν τα ηχεια

μια ακομα εξαιρετικη περιπτωση για
αφροντιστους χωρους.
Παντα για προβολεα βεβαια
ειναι το mirage
λγο κατασκευαστικης τοπολογιας
τα μονα ηχεια που ανεβαζουν διαλογους στο πανι
και δεν σου επιτρεπουν να πεις
να απο εκει ηρθε αυτο που ακουσα.
Απλα αορατα

ακομα κατι για τα γιαμο
αυτη τη φορα απο το γερμανικο avred
• Level strength equally to professional systems
• Suitable for extensive home cinema rooms
• Extremely strong and at the same time precise bass with two active subwoofers
• Active subwoofer with a dynamics far more than the average
• Surround-sound scenery with an excellent volume and a first-class precision
• Subwoofer with an integrated boundary gain compensation
• Practically perfect voice presentation in the multi-channel music and film operation
• Very good finish

και απο ενα αυστραλιανο φορουμ
It is hard to say any speaker package that costs more than a small car is exceptionally good value for money. After all, twenty grand is a lot of money in any language – but stack it up against the performance, battleship build quality, THX Ultra II specification and Exotic Super-Car Looks and its hard to keep the phrase ‘exceptional value for money’ out of the equation .

Priorities are probably one of the biggest factors that are going to draw you [or not] to a speaker package such as this. If you’re a dedicated audiophile [in the true sense of the word] and two-channel is your bread and butter [meaning it takes priority over everything] and you do your listening in solitary confinement as there is only one sweet spot then this is probably not the speaker system for you – Besides, you probably wont want to admit that a THX ULTRA II speaker system can provide such a musical experience.

If however, you are after a Home Theatre Speaker system that is ‘The-Best-it-Can-Be’ and that also excels on music [especially SACD / DVD-A] then you really don’t or perhaps even shouldn’t, look any further than the Jamo D7’s. As a bonus and adjunct to this – they simply look spectacular.

At the end of the day I am in the industry and am lucky enough to have the option of virtually any speaker system I like [Within the confines of the treasuries [Read: Wifes] decrees. I bought the Jamo D7 THX Ultra II 7.2 Speaker package – and I guess that is the highest recommendation I can give.

Ferries Bueller said it best… “If you have the means of picking one up I highly recommend it – it is so choice”

μια ακομα εξαιρετικη περιπτωση για
αφροντιστους χωρους.
Παντα για προβολεα βεβαια
ειναι το mirage
λγο κατασκευαστικης τοπολογιας
τα μονα ηχεια που ανεβαζουν διαλογους στο πανι
και δεν σου επιτρεπουν να πεις
να απο εκει ηρθε αυτο που ακουσα.
Απλα αορατα

Συμφωνώ. Έχω τα Omnisat V2 σε άλλο χώρο και είναι φανταστικά!!

δεν μπορει
ψαχτο λιγο και θα δεις
εδω εγω καποια στιγμη πουλουσα τα διπολα της σε ουτε μιση τιμη και ενδιαφερον 0
δεν ξερω αν μπορεις στο ebay

δεν μπορει
ψαχτο λιγο και θα δεις
εδω εγω καποια στιγμη πουλουσα τα διπολα της σε ουτε μιση τιμη και ενδιαφερον 0
δεν ξερω αν μπορεις στο ebay

Δηλαδή σε αυτή την τιμή http://cls.audiogon.com/cgi-bin/cls.pl?spkrfull&1206919279 είναι τρελή ευκαιρία?
Μιλάω για το D7 7.1 THX Ultra 2 συστημα στα $5299 δηλαδή 3299 Ευρώ!!!
Με αρχικό retail price $12,000.

Και στέλνει worldwide o τύπος οπότε όποιος ενδιαγέρεται........

τρελλη ευκερια
αι ντοντ θινκ σο
παμε
αν πρει καποιος το εν λογο πακετο θα φαει πακετο
1 τα σαμπ αν ειναι 2 θα δουλευουν με 110
2 απεναντι απο το ικεα θα πλερωσεις τρελλα λεφτα και μεχρι να φυγεις θα εχεις φαει τρελλο πακετο
ομιλει ο παθων που πληρωσε μιση τιμη απο την αξια ραφιου ρακ σε φορο

τρελλη ευκερια
αι ντοντ θινκ σο
παμε
αν πρει καποιος το εν λογο πακετο θα φαει πακετο
1 τα σαμπ αν ειναι 2 θα δουλευουν με 110
2 απεναντι απο το ικεα θα πλερωσεις τρελλα λεφτα και μεχρι να φυγεις θα εχεις φαει τρελλο πακετο
ομιλει ο παθων που πληρωσε μιση τιμη απο την αξια ραφιου ρακ σε φορο

xaxa απέναντι από το ΙΚΕΑ oκ κατάλαβα έχεις δίκιο ξέχασα και τα 110v.

το σαμπ της ειναι φολα
τα ηχεια της το αλλο ακρο
τελικα θελει μεγαλη μαστορια για να φτιαξεις σωστο σαμπακι

το σαμπ της ειναι φολα
τα ηχεια της το αλλο ακρο
τελικα θελει μεγαλη μαστορια για να φτιαξεις σωστο σαμπακι

Εχω ήδη ενα sub της B&W, το ASW1000 από παλιότερα. Θα κάνει τη δουλειά του; Τι γνώμη έχεις;

την δουλεια του θα την κανει
απλα τα ηχεια
οποια και αν ειναι θα ειναι σε ανωτερο επιπεδο
και αυτο σε αρκετα πιο χαμηλο επιπεδο
θα ελεγα ζησε μαζι του μεχρι να μπορεσεις να το αλλαξεις

Και προχωρω ακόμα παραπέρα πλέον που αρχίζουν να ξεκαθαριζουν τα πράγματα με τον προϋπολογισμο...
TEUFEL SYSTEM 9 χωρίς να το ακούσω ή JAMO D6 που κάπου θα βρεθούν να τα ακούσω. Σημειωση: τα jamo θα παίξουν 500-1000 φθηνότερα...

γιαμο με κλειστα ματια
σημερα ακομα ενας φιλος εφαγε την ηττα του και αναγκαστηκε να τα αγορασει
ακομα να το χωνεψει τι κανουν

Και προχωρω ακόμα παραπέρα πλέον που αρχίζουν να ξεκαθαριζουν τα πράγματα με τον προϋπολογισμο...
TEUFEL SYSTEM 9 χωρίς να το ακούσω ή JAMO D6 που κάπου θα βρεθούν να τα ακούσω. Σημειωση: τα jamo θα παίξουν 500-1000 φθηνότερα...

Παρολο που τα Teufel ειναι Ultra 2 ενω τα γιαμο είναι ULTRA?