Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

Με τον ιδιοκτησιακό Thomson δεν εχει 29,5 , εχει 27,5 και 22 στο fec οπότε δεν εβγαινε τίποτα ακόμα και με reset...:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιτελους, BBC HD για ολους!!

gianniko, δεν παρακολούθησες το θέμα και με κάνεις να επαναλαμβάνω:

Ο aragorn με το ίδιο πιάτο, επίσης στην Αθήνα, έχει σήμα 16%.
Τι συμπέρασμα βγαίνει λοιπόν?

Δεν γραφουν στην υπογραφη τους στοιχεια και δεν μπορω να θυμαμαι.
Το συμπερασμα δεν το ξερω γιατι ουτε τετοιο πιατο εχω ,ουτε το συγκεκριμενο δεκτη.Αλλα νομιζω οτι θα πρεπει να πειραξει λιγο το lnb.Απο εκει θα ξεκινουσα εγω.

Πρώτα μας γλυκαίνουν και μετά μας πικραίνουν. Βάζουν ένα PROMO να παίζει για λίγο και μετά μαυρίλες στις οθόνες. Το ίδιο έγινε και με κάποια άλλα κανάλια υψηλής ευκρίνειας στο παρελθόν για διαφημιστικούς λόγους. Πάντως, αν δεν προμοτάρουν το κανάλι, δεν θα έχει μέλλον και υπ´ αυτή την έννοια έχουν δίκιο οι ιδιοκτήτες του. Αναφέρομαι και στο TELEDUNYA HD από τις 42 μοίρες ανατολικά στον TURKSAT, για όσους φίλους έχουν κινητό κάτοπτρο.

Το συγκεκριμενο καναλι δεν αξιζει.Μια απ τα ιδια με το ITV HD.Κανεις δεν το βλεπει,ουτε στην Αγγλια.Προγραμμα χαλια.

Alex 11856 και απο μενα με 1.80 και με δεκτη Ferguson HD σημερα το μεσημερι,δυνατο σημα

Υ.Γ και μολις εστεισα το 80 στην Χαλκιδικη hot bird,astra

ας ελπισουμε να αλλαξει το θεμα του καναλιου και να μην μεινει μονο σε αυτα τα clipakia
απο εικονα καλη σιγουρα αλλα τι θα γινει ειναι το ερωτημα στην πορεια:guitarist:

Λοιπόν όπως σας είπα και χωρίς να κάνω τίποτε άλλο πέρα από μια επανεκκίνηση του 800, ο δέκτης λόκαρε τελικά τη συχνότητα με snr 16% αρχικά και 26% μετά από λίγο.
Στο σπίτι τώρα με gibertini 1.25 κεντραρισμένο στις 28.2 το κανάλι κατεβαίνει με snr 8,7 db.

Καλησπέρα. Με κάτοπτρο 1,10, δέκτη HUMAX HD 2000, πολύ καλή εικόνα Ισχύς 46% και ποιότητα 42&, σύμφωνα με τις μετρήσεις του δέκτη. Περιοχή Ιλίσια - Αθήνα.

Στην Αθηνα (Νοτια) με κινητο 1,00 μετρο ευκολη η ληψη του ... ;-)

το ενα μετρο ειναι οριο αφου μεχρι στιγμης δεν εχει βρεθει κατοχος
με 0,90 απο Αττικη σωστα:a0210:

Εγώ με Τ90, κεντραρισμένο στους 19Ε... Και πάλι μια χαρά σήμα (~90)...
Ασπρόπυργος...

Εγώ με Τ90, κεντραρισμένο στους 19Ε... Και πάλι μια χαρά σήμα (~90)...
Ασπρόπυργος...

οκ αμα βγαινει αν θες γραψε οποτε εχεις χρονο τι δεκτη εχεις και τι lnb χρησιμοποιεις

Δέκτης είναι η skystar HD2, με DVBViewer pro, και lnb ένα digiality 0.3db (της πλάκας). Το σήμα περνάει μέσα από έναν spaun 4x1 diseqc 1.1, και 1 spaun πάλι 4x1, 1.0. Και ~20μ καλώδιο. Οπότε έχει και αρκετές απώλειες στην διαδρομή μέχρι τον δέκτη...
Νομίζω ότι στην Αθήνα έχει πολύ δυνατό σήμα. Η στάθμη είναι 92 αυτή την στιγμή, την στιγμή που ο hotbird μου δίνει 73, και εκεί έχω ένα MTI λευκό...
Από την άλλη, ακόμα τα ίδια διαφημιστικά κλιπάκια δείχνει...

Το καναλι το κατεβασα και το βλεπω σαν 3853 στον 800αρη μου. Μου δειχνει στο προγραμμα Test03 και σημα SNR:8.70db και AGC: 99%
Απο εικονα-ηχο ομως τιποτα. Θελει κανα γαργαλημα σε κανα dreambox edit μηπως??
Ολα αυτα σε image newnigma 2.5

Το καναλι το κατεβασα και το βλεπω σαν 3853 στον 800αρη μου. Μου δειχνει στο προγραμμα Test03 και σημα SNR:8.70db και AGC: 99%
Απο εικονα-ηχο ομως τιποτα. Θελει κανα γαργαλημα σε κανα dreambox edit μηπως??
Ολα αυτα σε image newnigma 2.5

το ιδιο και σε μενα,εχτες επαιζε κανονικα