Επιτέλους BBC HD!

Απάντηση: Re: Επιτέλους BBC HD!

Εισαι και πολυ παλιοχαρακτηρας ρε Αλεξ ρεεεεε!!!!:twoguns:
Ε, καλά τότε.
Τα BBCιά και τα ITV δεν μετακόμισαν, παραμένουν στον δύστροπο 2D και για την λήψη τους απαιτείται πιατέλα 5 μέτρων. Καλύτερα?? :grinning-smiley-043

Εμένα μου αρέσει η Πρωταπριλιάτικη εκδοχή και ευελπιστώ ότι "τα ψέμματα του σήμερα θα είναι οι αλήθειες του αύριο" :award:

Τέτοιο πιάτο την κάνει την δουλειά ?????

radio_telescopio.jpg

η θέλει μεγαλύτερο ?????:flipout::flipout:

Καλό μήνα

βρε alex δεν βλέπεις ότι έχουνε βάλει φτερά στο πιάτο?? χωρίς φτερά σιγά με κατεβαίνανε.
xaxaxax

για μεγαλύτερο δεν με παίρνει, μάλλον θα βάλω ένα τέτοιο !!!!!!!

attachment.php

Attachments

• P4260079a.jpg
    P4260079a.jpg
    122.3 KB · Views: 117
Δυστυχώς εγώ ακόμη δεν έχω HD δέκτη.

Ελπίζω όμως από βδομάδα να μου έρθει επιτέλους ο DM 8000 που περιμένω από τις 1/4/2006 και να μπορέσω και εγώ να δω BBC HD! :drummer: :music-smiley-005:
Θα μπορέσω άραγε να πιάσω και ERT HD και Filmnet HD; (πιάτο 1.20 στον Astra2) :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Επιτέλους BBC HD!

Δυστυχώς εγώ ακόμη δεν έχω HD δέκτη.

Ελπίζω όμως από βδομάδα να μου έρθει επιτέλους ο DM 8000 που περιμένω από τις 1/4/2006 και να μπορέσω και εγώ να δω BBC HD! :drummer: :music-smiley-005:
Θα μπορέσω άραγε να πιάσω και ERT HD και Filmnet HD; (πιάτο 1.20 στον Astra2) :BDGBGDB55:
Μόλις τον παραλάβεις μην ξεχάσεις να μου τον στείλεις για test με τον DM 800 που αγόρασα στις 1-4!! :ernaehrung004:

Το 1.20 φτάνει και περισσεύει για BBC HD & ERT HD. Για το Filmnet HD θέλεις συνδρομή στο Sky UK!! :ADFADF1:

Αλέξη, θα στον στείλω οπωσδήποτε! Αλλά μετά από κανένα μήνα που θα μ' αφήσει η σύζυγος. Θα θέλει πρώτα να ευχαριστηθεί λιγάκι το test feed της ΕΡΤ με τα έργα της Βουγιουκλάκη σε HD και Dolby Surround! :music-smiley-006: