ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!!!!

στα λογια ολοι πρωτη ειμαστε

αν σας πω να κατεβουμε στο Συνταγμα απο τους 160 που διαβασανε το thread ποσοι θα ερθουν?

να μαντεψω

4....ουτε φασκελο δε μαζευουμε

εχουμε οτι μας αξιζει ,πολιτικο,δικαστη,επιχειρηματια,δασκαλο,δημοσιο υπαλληλο.
να το παω και πιο μακρια?

ισως επειδη κατα βαθος πολλοι απο εμας θα θελαμε να ειμαστε στην αλλη πλευρα

θα ηθελα πολυ να διαβασω επιχειρηματα και οχι γκρινιες και sites με καλασνικοφ και ακροτητες

Ωραία τα είπατε και ξεθυμάνατε.
Τώρα ας βάλουμε τη συνέχεια στο BR, ας κατεβάσουμε το 100'' πανί και ας ανοίξουμε το 7.1 για να δούμε τη συνέχεια

Λύση υπάρχει αλλα δε θέλουμε να τη δούμε

Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!!!!

Εγώ ακόμη με το 5.1 είμαι. Που είναι το κράτος;
Eλεος δηλαδη !!!
Μα μπορει καποιος να ζησει μονο με 5.1 ?
Τι πληρωνουμε τοσα χρονια ρε γ@μωτ ?:flipout::flipout:

ΥΣ
Κανονιστε το ποτε........ και ειμαι μεσα .
Δεν θελει πολλους , καμμια 50ρια και κανενα κωλοκαναλο να γινει η αρχη:smash:

Παιδιά, ας μην κλείνουμε τα μάτια.
Εμείς τους ψηφίσαμε εμείς τους διαλέξαμε και τους στείλαμε να μας κυβερνήσουν.
Αν δεν πάψουμε να λέμε, έλα μωρέ δε γίνεται τίποτα και να κοιμόμαστε όρθιοι αν δεν ξυπνήσαμε από το λήθαργο που έχουμε πέσει δεν πρόκειται να μας λυπηθεί κανείς.
Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας.
Επειδή κάποιος είπε οτι ψήφισαν και οι βουλευτές του KKE πρέπει να ξέρει οτι οι βουλευτές του ΚΚΕ αμείβονται όσο ένας μέσος υπάλληλος. Τα υπόλοιπα πηγαίνουν στο ταμείο του κόμματος.

Ο Λαος με 2 πραγματα αντιδρα ...

1ον Με Επανασταση .....

και 2ον με Ψηφο καθε 4 χρονια !

την πρωτη περιπτωση την αποκλειουμε διοτι ειναι Αυγουστος και εχουμε μπανια .......

την Δευτερη περιπτωση την ματα αποκλειουμε διοτι πρεπει να Χωσουμε / Βολεψουμε / Διορισουμε το Παιδι.....

οποτες !!!!!!

ας..... καθησουμε στα Αυγα μας και ας αφησουμε τις Επαναστασεις και τα Καλασνικα σε ανθρωπους που το λεει η καρδουλα τους .....

αν μπορεσουμε και ξυπνησουμε ... ας θυμηθουμε οτι στην καλπη δεν ριχνουμε απλως χαρτια !

Βαγγελη εχεις μεινη πισω , δεν ψηφιζουμε πλεον ............
Απλα διατηρουμε το δικαιωμα, με καθε επιφυλαξη, να αλλαξουμε διαθεση χωρις προηγουμενη προειδοποιηση.