ΦΡΙΚΗ
Αυτο ειναι το νεο νομοσχεδιο και απαιτειται η εγρηγορση ολων μας. Και εξηγουμαι
Ειμαι ασφαλως υπερ της δωρεας οργανων και της συστηματικης προσπαθειας να πειστει ο κοσμος να γινουν ολοι δωρητες. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ.
1- Δεν νοειται να ειναι υποχρεωτικη η διαθεση οργανων μετα θανατον και να πρεπει να δηλωσεις διαφορετικα. Ειναι σαν το νομοσχεδιο για την υγεια... ολοι οι γιατροι θα συμμετεχουν υποχρεωτικα και οσοι δεν θελουν να βγουν να το δηλωσουν. Αυριο θα μας πουν ειμαστε ολοι υπερ του πολιτευματος μας και οσοι δεν θελουν να βγουν να το δηλωσουν (για να τους στειλουμε το ΣΔΟΕ). 'Η ακομα καλυτερα ειμαστε ολοι υπερ της κυβερνησεως και οσοι δεν θελουν τοτε να το δηλωσουν για να τους μετρησουμε αρα δεν χρειαζονται εκλογες. Ειμαστε ολοι υπερ της φυλακισης χωρις δικης των υποπτων για συμμετοχη σε τρομοκρατικη ή οτιδηποτε αλλο κρινει το κρατος ως παρανομο , ομαδα και οσοι δεν θελουν να βγουν να το δηλωσουν (για να σε βαλει το τμημα της γειτονιας στο στοχαστρο). Και παει λεγοντας σε απειρες δραστηριοτητες της ζωης. Ελευθερια στην αποφαση και οχι υποχρεωτικα και βγες να σημαδευτεις οτι "ξεχωριζεις".
2- Οι αλλοδαποι να ειστε σιγουροι οτι θα πεθαινουν τα βραδυα σαν τις μυγες απο "ξεκαθαρισμα λογαριασμων" και τα οργανα τους θα αφαιρουνται αυτοστιγμει. Μη τους ταιζουμε και τσαμπα εδω που τα λεμε. Αν και αρκετα απο αυτα θα ειναι εξαγωγιμο προιον (να οι εξαγωγες που ψαχνουμε!!!)
3- Ενα κτηνωδες κυκλωμα διεφθαρμενων γιατρων θα προωθει ακριβες μεταμοσχευσεις ενω υπαρχει εναλλακτικη αντιμετωπιση και θα γινεται κολαση στα ιδιωτικα νοσοκομεια. Και αν και μπαινει ως κινηματογραφικο σεναριο αν εχω αναγκη ζωης και θανατου ενα οργανο και γνωριζω τον συμβατο μου δοτη (με την μελλουσα καρτα πολιτη και την ταυτοποιηση του DNA οσονουπω θα ειναι γνωστα και αυτα στο οργουελιανο κρατος) δε με εμποδιζει τιποτε να τον φαω λαχανο.
4- Το σημαντικοτερο ειναι οτι λειτουργει ψυχολογικα ως εκπαιδευση οτι δεν μας ανηκει ουτε το σωμα μας ουτε και μετα θανατον. Ειναι μαθησιακη διαδικασια οτι ανηκουμε ολοκληρωτικα στο κρατος και στους νομους του. Οπως στο στρατο φωναζε ο λοχιας οτι οποιος εκανε τη ζημια να βγει μπροστα και δεν εβγαινε κανενας ετσι πολλοι θα φοβουνται στο μελλον να δειχνουν την αντιθεση τους σε ενα σωρο νεα νομοσχεδια που ετοιμαζονται.
Άντε ρε αντιδραστικέ........
+1000