Επιτέλους καταστάλλαξα... μείνανε μόνο τα καλώδια!

scooterlord

Established Member
9 December 2007
236
Ουφ, γεια σας και πάλι!

Κατόπιν έρευνας και άπειρων ερωτήσεων και διαβάσματος, κατέληξα στα εξής:

-Παρείγγηλα ήδη τον Onkyo SR-608
-Αύριο (Θεού θέλοντος) παραγγέλνω το TX-T2-SE set (!!!) :)

Ελπίζω να συμφωνήσετε ότι κατέληξα σε σωστή επιλογή, θέλω την ευχή σας και την ευλογία σας. :)

Ρωτώ τα τελευταία για να προχωρήσω...

- Τι καλώδια να πάρω; Δε θέλω υπερβολές, τη δουλειά μου θέλω να κάνω.. το προαναφερθέν σετ θα το πάρω από τις ωδές. Να πάρω κι απο κεί τα καλώδια; Συμφέρει;

-Τέλος, διαβάζοντας, κατέληξα ότι ο ενισχυτής άνετα οδηγεί τα ηχεία, απλά να επιβεβαιώσω το εξής. Επειδή το σύστημα θα είναι 5.1 μπορώ να διπλοκαλωδιώσω τα δύο κενά καναλια στους μπροστά πύργους για να έχω βέλτιστο αποτέλεσμα;

Ευχαριστώ και πάλι το φόρουμ, ιδιαίτερα το φίλο Κώστα που είναι πλάι μας σε κάθε μας κίνηση! :firstprize:

Ευχαριστημενος απο HIfiglobe? Γιατι και εγω απο κει σκεφτομαι. Ενημερωσε μας!

Εχμ, δεν έχει παραπάνω από δύο ώρες που τον παρήγγειλα, μόλις μου ήρθε mail status update: payment received. Δε βρίσκω λόγο γιατί να μην πάνε όλα καλά... προσεχώς φαντάζομαι αναμένω και tracking number από ups. Με paypal πλήρωσα ούτως ή άλλως οπότε καμιά ανησυχία!

παρελαβε φιλος εντος 5-6 ημερων απο την παραγγελια του ονκυο σειρα 700 η 800.μια χαρουλα ολα.σφραγισμενος,μανουαλ,ολα μια χαρουλα.Μη το φοβασαι το hifiglobe εχει γλυτωσεις πολλους απο εδω μεσα πολλα λεφτα

Να σου πρωτινό χωρίς να γελάσεις , αγόρασε από τον Καύκα, κατάστημα ηλεκτρικών , καλώδιο για ηχεία , είναι σε διάφανες περίβλημα και διάλεξε το πιο χοντρό , έχει δυο για αυτό σου λέω να πάρεις το πιο χοντρό. Να σου πω πως κατέληξα εκεί , έφταιξα ένα σύστημα στερεοφωνικό στην κόρη μου από μηχανήματα που είχα αρκετά ακριβά μπορώ να πω. Προενισχυτή λαμπάτο, τελικό, πικάπ και ένα ζευγαράκι ηχεία και αγόρασα αυτό το καλώδιο δεν το έκοψα. Για να κάνω δοκιμή έβαλα ένα Van De Hull που το είχα πάρει πριν πολύ καιρό περίπου όσο ένα μισθό , όταν έκοψα και έβαλα το φτηνό που είχα αγοράσει από τον Καύκα κόντεψα να πέσω κάτω, έπαιζε δέκα φόρες καλύτερα . Έχω πληρώσει αρκετά για καλώδια και γελάω πολλές φορές με κάτι φτηνά που παίζουν απίθανα και σκέπτομαι πόσες φορές μας έχουν πιάσει κορόιδο .

Δε σε πρόλαβα.. παρήγγειλα ήδη καλώδια από τις ωδές εν τέλει, με 5ευρώ/μέτρο. Ούτε πολύ φτηνά, ούτε να σου βγαίνει η τσέπη.. νομίζω ότι πρέπει.. για 19m συνολικό μήκος καλωδίων και μπανάνες μου βγήκε 145ευρώ...