Επιτελους! ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ DILA!

Και να ΜΗΝ μπαινουμε συνεχεια στο τρυπακι της τεχνολογιας και των εταιριων και να τα αλλαζουμε καθε λιγο και λιγακι....:grandpa:

Αυτό ξαναπέστο! Γιατί μας έχουνε οι μάγκες συνεχώς με το χέρι στην τσέπη...

Σου εύχομαι ολόψυχα να τον απολαύσεις για πολλά-πολλά χρόνια!

Εδω μερικες photo που τραβηξα στα γρηγορα απο το χωρο μου και απο το "ξεπακεταρισμα":

P1110214.jpg

P1110217.jpg

Εδώ ειναι πάνω στην γνωστή κουβερτα για οσους την ξερουν απο το προηγουμενο μου thread : :flipout::flipout:
P1110218.jpg

P1110219.jpg

P1110225.jpg

P1110223.jpg

Αυτα για σημερα! Τα υπολοιπα μεσα στο Σαββατοκυριακο!
Ευχαριστώ ΠΟΛΥ τον Δημητρη μιας και το μηχανημα ΗΤΑΝ πραγματικα σε ΑΨΟΓΗ κατασταση σαν καινουργιο, και ολους οσους με επεισαν με τις συμβουλες τους και τα posts τους για την αγορα του!
:ernaehrung004:

Διονύση, πολύ έξυπνη τοποθέτηση του προβολικού, καλορίζικος.:ernaehrung004:

Σε ευχαριστώ πολύ!
Το ραφακι αυτο το ειχα σκεφτει και εγω για να κρυβω τον προβολεα οταν εχω επισκεψεις στο σαλονι, και για να μην σκονιζεται κιολας.

Το ειχα φτιαξει απο πριν που ειχα τον Επσον 700 και ευτυχως που υπολογισα να το κανω μεγαλυτερο, αλλιως δεν θα χωραγε μεσα ο DIla! :ernaehrung004:

Y.Γ. Να φανταστεις οτι τωρα το πορτακι δεν κλεινει τελειως γιατι βρισκει πανω στο φακο, αλλα ειναι ο,τι πρεπει γιατι με την οθονη σηκωμενη και το ντουλαπακι κλειστο, ΔΕΝ φαινεται οτι εχω μετατρεψει το σαλονι σε αιθουσα σινεμα..... :grandpa:
Εκτος απο τα 4 ηχεια και το subwoofer στις γωνιες φυσικά, τα οποια ΟΜΩΣ ειναι φτιαγμενα απο ξυλο κερασιας σε χρωμα cherry και μιαζουν και αυτα με επιπλα...-bye-

Last edited:
Δηλαδη σε γενικες γραμμες εισαι ευχαριστημενος?
Οπως και να εχουν τα πραγματα, σε 9-12 μηνες θα σκεφτεσαι για αναβαθμιση!:ears:

Καλοριζικος και καλες θεασεις Διονυση.
Η γνωμη μου ομως για το ντουλαπι που τον τοποθετησες ειναι αρνητικη.
Καθως ο προβολεας πρεπει να αεριζεται πολυ καλα.

Δηλαδη σε γενικες γραμμες εισαι ευχαριστημενος?
Οπως και να εχουν τα πραγματα, σε 9-12 μηνες θα σκεφτεσαι για αναβαθμιση!:ears:

Φτου, φτου, φτου μακρια απο δω!!! :flipout::flipout::flipout:

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μεχρι να καψω και αλλη μια λαμπα εκτος απο αυτην που εχει τωρα μεσα, ΔΕΝ προκειται να τον αλλαξω. :operator:

Σοβαρα τωρα Δημητρη, πιστευω οτι για το χωρο που εχω (ενα απλο σαλονι 3,5 *5,5 μετρα με 100'' οθονη) ειναι ό,τι καλύτερο μηχανημα θα μπορουσα να βαλω (και ισως και λιγο υπερβολικο και παλι)

Όταν και αν παω σε δικο μου σπιτι αργότερα, και καταφερω να φτιαξω ενα αρκετα μεγαλο dedicated room, με ΟΛΕΣ τις σχετικες ανεσεις, τουλαχιστον 50-60 τετραγωνικών, τότε θα ξανασκεφτω την αγορα του επομενου μου προβολικού! -bye-

Εκτος και εχουν πεσει πολυ οι τιμες των προβολεων, και παιρνεις κορυφαιο (σε σχεση με τα τωρινα) μηχανημα 1080p με 1000-2000 ευρώ, οποτε ισως να τον αλλαξω και να βάλω τον JVC στο εξοχικό μου για το καλοκαιρι...:operator:

Διαφορετικά, αν βγει προβολεας 1080p με λαμπα από LED που να κραταει όσες ωρες κρατανε και οι LCD τηλεορασεις, τότε θα το σκεφτώ και πάλι!

Last edited:
Καλοριζικος και καλες θεασεις Διονυση.
Η γνωμη μου ομως για το ντουλαπι που τον τοποθετησες ειναι αρνητικη.
Καθως ο προβολεας πρεπει να αεριζεται πολυ καλα.

Καλως ηρθες στο φορουμ! -bye-
Το ντουλαπι εκτος απο την τρυπα που εχει εκει που βγαινουν τα καλωδια HDMI, (οπως θα δεις και στις photo παραπανω) έχει άλλη μια τρυπα λιγο μεγαλυτερη στο κατω μερος δεξια. Οπότε εξαεριζεται επαρκως!

Το ειχα υπολογισει αυτο απο οταν ειχα και τον Epson 700.
Άλλωστε και ο Dila όπως και ο Επσον έχει τις τρύπες εισαγωγής-εξαγωγής αερα απο το μπροστα μερος, και ετσι δεν υπαρχει προβλημα.

Μετα απο 4 ωρες ΣΥΝΕΧΟΥΣ λειτουργιας, ακουμπησα τον JVC απο πανω, και ήταν ΑΠΛΩΣ χλιαρός! :operator: