ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ IPBOX 9000 HD

Εγώ να σου πω την αλήθεια άνετε δεν τo φλασαρω ακόμα επειδή κανένα από τα υπάρχoν images δεν έχει και τίποτα αξιόλογο μέσα.Κάθε μέρα θα βγάζουνε και από ένα τώρα και με τo που βγει κανένα καλο με κανένα EMU τότε θα τo φλασαρω.

greekzero φαντάζομαι πως βγάζεις άκρη με τα γερμανικά , είναι εφικτό να βλέπουμε HD κανάλι και να έχουμε ήχο από άλλο κανάλι πχ nova ; φαντάζομαι με 2 tuners και την αφαίρεση την εικόνας στο pip αλλά παραμονή του ήχου ( εδώ κολλάει λίγο η απορία μου , μπορούμε να έχουμε ήχο στο pip από το μικρό παράθυρο; )

Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ IPBOX 9000 HD

Εγώ να σου πω την αλήθεια άνετε δεν τo φλασαρω ακόμα επειδή κανένα από τα υπάρχoν images δεν έχει και τίποτα αξιόλογο μέσα.Κάθε μέρα θα βγάζουνε και από ένα τώρα και με τo που βγει κανένα καλο με κανένα EMU τότε θα τo φλασαρω.

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου, θα τον στόλιζα στο σαλόνι με ένα σεμεδάκι καρέ απάνω...και θα τον καπάκωνα με ένα παλιό γυάλινο ενυδρείο που έχω, να μην τον πιάνει η σκόνη!!

:-ppppp

Βρε πιάσε το κατσαβίδι και κάν'τον απο'δώ η βράκα κι από 'κει η φούστα, ανέβασε και τίποτα φωτογραφίες να δεί η πλέμπα και όταν με το καλό βγούν images του τα φωρτώνεις με το πάσο σου!

χάχα καλο.όχι ρε δεν φορτώνω ακόμα τίποτα θα περιμένω.έxω έτσι κι αλλιώς dreambox και κάνω δουλίτσα.όσον αφορά τον φίλο παραπάνω με τον ήχο στο παράθυρο του PIP μακάρι να ήξερα φιλε μου δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τίποτα.

Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ IPBOX 9000 HD

greekzero φαντάζομαι πως βγάζεις άκρη με τα γερμανικά , είναι εφικτό να βλέπουμε HD κανάλι και να έχουμε ήχο από άλλο κανάλι πχ nova ; φαντάζομαι με 2 tuners και την αφαίρεση την εικόνας στο pip αλλά παραμονή του ήχου ( εδώ κολλάει λίγο η απορία μου , μπορούμε να έχουμε ήχο στο pip από το μικρό παράθυρο; )
den iparxxi kanis dektis me dio tunner na sou vgali ixo apo to pip ,an toxi o ipbox tote tha ine enas + stis idiotites pou exi !! etsi kai alios gia mena apo tous dektes pou den exo di ala mono akousi exo pisti oti i dinatotitestou ksepernane kata poli ta dream (gia HD enoo) kai se thema ikonas kai ixou.
px:
osi exoune dokimasi ta relook 200 kai 400 kai dream kseroune ti leo !!!

Last edited:
Εχω την εντύπωση πως εαν το ζητήσει κάποιος στα γερμανικά από τις "ομάδες" ως feature/request , σε πρώτη φάση εαν γίνεται , και σε δεύτερη φάση πόσο καιρό θα τους πάρει;

ΥΓ κάνε νύξη για την πρώτη φάση και η δεύτερη , όπως λέμε εδώ στο βορρά , χαλαράααααά

ΥΓ2 δεν το κάνω εγώ γιατί τα γερμανικά μου περιορίζονται στο preis ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ IPBOX 9000 HD

osi exoune dokimasi ta relook 200 kai 400 kai dream kseroune ti leo !!!

O relook 200 στο θέμα εικόνα ρίχνει στα αυτιά σε όλα τα dreambox..και βγάζει και YUV χωρίς μπλέ γραμμούλες! (you know what i mean, 7020 owner)

In next link there is software for AB IPBox 9000HD with EMU mgcamd inside, created in our request by mgcamd writer special for 9000.

http://rapidshare.com/files/105035496/6569-2.zip

Many thanks to mgcamd writer for spending hi free time in emulator's adaptation.

Features:
- mgcamd is inside
- HDD is formatted to Ext3, existing information on HDD erased.
- mgcamd runs with starting software
- No keys inside, sent them into var/keys/

Τώρα που πέρασε και λίγος καιρός ποια είναι η γνώμη σας για τον IPBOX 9000;

Αλλάζει κανάλια γρήγορα;
Κολλάει;
Πως παίζει;
Γράφει-διαβάζει σε δίσκο χωρίς πρόβλημα;
Το enigma δουλεύει όπως στον dream;
Έχει βγει cccam;
Παίζει καλά τις απλές κανονικές μόντουλες; (πχ. conax, irdeto)

καλό και πολλά υποσχόμενο το mgcamd αλλά τα κάνει όλα υπό προυποθέσεις, προς το παρόν δεν φτάνει στα επίπεδα του cccam. τέσπα δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. απ' όσα μπορώ να καταλάβω από το denktenk μόνο ένα άτομο προσπαθεί για αυτόν τον δέκτη. φαίνεται να έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει και τους card readers του δέκτη, ίσως με κάποια προβλήματα ακόμα στο irdeto. το κακό είναι ότι ο ίδιος δηλώνει ότι θα αποχωρήσει από την υποστήριξη του δέκτη μόλις τελειώσει με τους card readers.
Ποιος είναι αυτός ο sandali ρε παιδιά? πρέπει να είναι πολύ καλός για να κατεφέρνει να κάνει όλα αυτά και μάλιστα χωρίς καμία υποστήριξη από την dgstation (ούτε δέκτη δεν πρέπει να του έχουν δώσει). με ποιους άλλους δέκτες έχει ασχοληθεί? ανήκει σε κάποιο team?
Δυστυχώς δεν έχω την εμπειρία για να μπορέσω να καταλάβω μόνο από το διάβασμα αν ο δέκτης έχει φτάσει σε ανεκτά επίπεδα για να τον αγοράσει κάποιος, το σίγουρο είναι ότι με τέτοιο hardware είναι κρίμα να μην τα κατεφέρει να σταθεί στην αγορά μόνο και μόνο από έλλειψη software.
οι παλιοί τι λένε??

καλό και πολλά υποσχόμενο το mgcamd αλλά τα κάνει όλα υπό προυποθέσεις, προς το παρόν δεν φτάνει στα επίπεδα του cccam. τέσπα δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. απ' όσα μπορώ να καταλάβω από το denktenk μόνο ένα άτομο προσπαθεί για αυτόν τον δέκτη. φαίνεται να έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει και τους card readers του δέκτη, ίσως με κάποια προβλήματα ακόμα στο irdeto. το κακό είναι ότι ο ίδιος δηλώνει ότι θα αποχωρήσει από την υποστήριξη του δέκτη μόλις τελειώσει με τους card readers.
Ποιος είναι αυτός ο sandali ρε παιδιά? πρέπει να είναι πολύ καλός για να κατεφέρνει να κάνει όλα αυτά και μάλιστα χωρίς καμία υποστήριξη από την dgstation (ούτε δέκτη δεν πρέπει να του έχουν δώσει). με ποιους άλλους δέκτες έχει ασχοληθεί? ανήκει σε κάποιο team?
Δεν ξέρουμε ποιός ειναι φυσικά, αλλά είναι σίγουρο ότι και δέκτη του έχουν δώσει και οικονομική και υλικοτεχνική βοήθεια!
Να μην είμαστε και αφελείς...
Το πιθανότερο είναι ότι ζητάει περισσότερα και έτσι ...απειλεί να αποχωρήσει αν δεν του τα δώσουν και...πολύ καλά κάνει και τα ζητάει, αφού η εταιρεία θα κερδίσει πολύ περισσότερα απο την δουλειά του! Ποιός αγοράζει σήμερα δέκτη χωρίς...ανεπίσημη υποστήριξη και αυτή δέν έρχεται μόνη της! (Και να ήθελε κάπιιος, αν δεν του δώσουν τον κώδικα δεν κάνει τίποτε!)

κατά ένα περίεργο τρόπο μερικές φορές αποβάλλω το psy κομάτι μου και γίνομαι αθώο παιδί:angel:
με μπέρδεψε φαίνεται ότι ενώ κάποιοι χρήστες προσφέρθηκαν να κάνουν donation αυτός αρνήθηκε πεισματικά!!
φυσικά μου ακούγεται λογικό αυτό που λες και μακάρι να έχεις δίκιο. σίγουρα είναι καλύτερο να περιμένουμε υποστήριξη απο κάποιον που έχει πληρωθεί καλά και δεν το κάνει μόνο για την ψυχή της γιαγιάς του!!!

Φυσικά και πληρώνεται ο άνθρωπος αυτή είναι η δουλειά του.
Και εμείς άμα ζητήσουμε κάποια λεφτά να κάνουμε μια δουλειά & μας
πεί ο άλλος οτι δε τα δίνει θα φύγουμε ή θα του πούμε κάντο μόνος σου :)

Τα donation είναι για τις ομάδες που βγάζουν images για τη πλάκα τους
και δέν έχουν λεφτά να αγοράζουν δέκτες συνέχεια.

Το βασικό θέμα όπως έχω γράψει και άλλες φορές είναι να βγούν οι drivers.

Και θα αργήσουν αρκετά , το θυμάμαι απο τον ipbox 250 που
είχα τον δέκτη πάνω απο 2 μήνες & είχα επικοινωνήσει με την εταιρία αλλά υλικό δέν πήρα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε image.
Φανταστείτε λοιπόν πόσο χρόνο θα πάρει για τον 9000 που
δέν είναι ένα απλό μηχάνημα

τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί όλοι περιμένουν την DMM.....
Το καλό πράμα αργεί να γίνει :D

λικό δέν πήρα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε image.
Φανταστείτε λοιπόν πόσο χρόνο θα πάρει για τον 9000 που
δέν είναι ένα απλό μηχάνημα

τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί όλοι περιμένουν την DMM.....
Το καλό πράμα αργεί να γίνει :D

dm number :firstprize:
καλυτερα να περιμενουμε τον 800hd που θα εχει σιγουρα ..υποστηριξη και μονιμη..

Ναι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να αποκτήσει υποστήριξη ο DM800 θα έχει τελειώσει το Ευρώ!... Γενικά τα κάνανε σαλάτα από τη dream με τους 800, 8000 και τις καθυστερήσεις...

και σιγά μην αφήσω στην άκρη τον 9000HD με τo top hardware που τα κάνει όλα. για να ασχοληθώ με τον 800hd με τo μάπα hardware κα με την μάπα εικόνα.