μετα απο δυο αλλαγες τηλεορασεων (panasonic 42pz85 (καμμενο pixel) και samsung 40a756 (clouding) ) προχθες ηρθε σπιτι μου η 40a786. Φυσικα πριν την παρω ζητησα και την ανοιξαμε και την ειδα σε λειτουργια στο μαγαζι για να μην τριτωσει που λεμε.! εν συντομια μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου. πολυ καλη ευκρινια με καθαρη και "ζωντανη" εικονα και σε τηλεπτικο σημα. σε σχεση με την 756 που την ειχα για λιγες μερες πριν την επιστρεψω λογω του προβληματος.. μπορω να πω οτι εχει εμφανως πιο καθαρη εικονα, καλυτερο μαυρο και σε συνδιασμο οτι ειναι Led δεν αφηνει να υπαρχει clouding οταν παιζει εικονα..επισης νομιζω οτι εχει καλυτερη χρωματικη απεικονιση απο την 756..τωρα την εχω στο αυτοματη τα χρωματα χωρις να σε προκαλει να την ρυθμισεις προσωπικη..οπως εκανα στην 756.. (φυσικα καποια στιγμη θα την πειραματιστω και στην προσωπικη ρυθμιση), επισης στο μενου για την αποθηκευση - ταξινομηση καναλιων μετα την αυτοματη αναζητηση ειναι πολυ πιο ευκολη και βολικη απο οτι στην 756 που με ειχε βγαλει την πιστη!
αν υπαρχει κατι αρνητικο ειναι η μικρη γωνια θεασης και οριζοντιως και κυριως καθετως...προσωπικα δεν με ενοχλει γιατι την βλεπω μονο σε ευθεια..και οτι δεν εχει mpg4 την ιδια στιγμη που ξερεις οτι η 796 που ειναι η ιδια ακριβως για την Γαλλια εχει Mpg4.
Ερωτηση: βρηκα στο επισημο σιτε οτι εχει βγει καινουργιο λογισμικο για αναβαθμιση..γνωριζει κανεις τι παραπανω προσφερει ? και αν κανεις αναβαθμιση χανονται ολα τα καναλια και οι ρυθμισεις που εχεις κανει? παλι απο την αρχη μετα?
αν υπαρχει κατι αρνητικο ειναι η μικρη γωνια θεασης και οριζοντιως και κυριως καθετως...προσωπικα δεν με ενοχλει γιατι την βλεπω μονο σε ευθεια..και οτι δεν εχει mpg4 την ιδια στιγμη που ξερεις οτι η 796 που ειναι η ιδια ακριβως για την Γαλλια εχει Mpg4.
Ερωτηση: βρηκα στο επισημο σιτε οτι εχει βγει καινουργιο λογισμικο για αναβαθμιση..γνωριζει κανεις τι παραπανω προσφερει ? και αν κανεις αναβαθμιση χανονται ολα τα καναλια και οι ρυθμισεις που εχεις κανει? παλι απο την αρχη μετα?