Επιτέλους WM6 επίσημα για το HTC TyTN

17 June 2006
10,683
Από εχθές κυκλοφόρησε επίσημα η έκδοση Windows Mobile 6 που προσφέρεται δωρεάν από την HTC.
Επειδή το HTC eClub παρουσιάζει πολλά προβλήματα, μέχρι να διορθωθούν το Update μπορεί να κατέβει από εδώ
http://rapidshare.com/files/46519883/HTC_TyTN_WWE_3.54.255.3_6275_1.48.00.10_108_2_.exe.html
Το Update των ελληνικών το κατεβάζουμε από το παρακάτω θέμα του φόρουμ της ελληνικής htc (πρέπει να είμαστε μέλη)
http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=5211

Πρώτες εντυπώσεις άκρως θετικές. Το κινητό πάει σημαντικά πιο γρήγορα. Και το βασικότερο το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με πρόβλημα λήψης σε περιβάλλοντα με προβληματικό σήμα λύθηκε. Αρνητικό δεν έχω βρει ακόμα κανένα.
Επίσης σε συνδυασμό με τη νέα έκδοση του coreplayer επιτέλους αναγνωρίζεται η κάρτα γραφικών σωστά και δουλεύουν όλα ομαλά.
Αν δεν βγουν αρνητικά θα είναι ίσως η καλύτερη αγορά ηλεκτρονικών αυτό το τηλέφωνο που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια...

Χθές με τον Γιώργο, προχωρήσαμε στην ανβάθμιση και του δικού μου Τιτάνα.
Ολα πήγαν καλά και όλα πάνε καλύτερα στα εσώψυχα του Τιτάνα μου!!
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ...πολύ....
Με την ευκαιρεία...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...του συγχρονισμού μετά απο κάτι μήνες και ατέλειωτα πειράματα, δοκιμάζοντας ότι μου είπες.

Γεια σε όλους,

Μόλις προ 10 λεπτών σας ανακάλυψα, ψάχνοντας να βρω λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Αναβάθμισα τον Τιτάνα σε wm6 και έχασα την κάρτα μνήμης. Μου λέει ότι δεν υπάρχει κάρτα μνήμης (transcend micro sd 2GB). Το έχει πάθει κανένας άλλος;

Άραγε είναι θέμα λειτουργικού; Μήπως ήρθε η ώρα να χαλάσει η μητρική;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και το χρόνο σας.

Γεια σε όλους,

Μόλις προ 10 λεπτών σας ανακάλυψα, ψάχνοντας να βρω λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Αναβάθμισα τον Τιτάνα σε wm6 και έχασα την κάρτα μνήμης. Μου λέει ότι δεν υπάρχει κάρτα μνήμης (transcend micro sd 2GB). Το έχει πάθει κανένας άλλος;

Άραγε είναι θέμα λειτουργικού; Μήπως ήρθε η ώρα να χαλάσει η μητρική;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και το χρόνο σας.

Λίγη υπομονή φίλε, μέχρι να μας διαβάσει ο Γιώργος!!

Περίεργο μου φαίνεται αυτό που σου έτυχε με την κάρτα μνήμης και δεν το έχω διαβάσει και σε κανένα άλλο φόρουμ. Πρώτα από όλα τσέκαρε αν η κάρτα μνήμης δουλεύει σε κάποιο pc. Μετά κάνε ένα soft reset χωρίς την κάρτα μέσα στον τιτάνα και βάλε την μετά και δες αν την βλέπει. Αν πάλι δεν έχεις επιτυχία κάνε hard reset (χάνεις ότι πρόγραμμα και δεδομένα έχεις στο τηλέφωνο) χωρίς την κάρτα στο τηλέφωνο.
Αν πάλι δεν δεις φως δοκίμασε και μια δεύτερη κάρτα και αν και με αυτή υπάρχει το ίδιο πρόβλημα πας για σέρβις.
Θέμα συμβατότητας για αυτή ακριβώς την κάρτα δεν υπάρχει γιατί την χρησιμοποιώ και εγώ.

Να πω επίσης για όσους ριψοκίνδυνους (βασικά οι πιθανότητες να πάθει κάτι το τηλέφωνο που δεν φτιάχνεται με ένα hard reset είναι ελάχιστες και μόνο αν μπει κάτι που δεν προορίζεται για το τηλέφωνό μας) ότι έχουν κυκλοφορήσει αρχεία με τα οποία μπορεί το TyTN I να γίνει περίπου όπως το TyTN II (Kaiser).
Τα βασικά πράγματα (υπάρχουν προφανώς και άλλα) που μπορούν να αλλαχθούν πάνω στην επίσημη ρομ της Ace Hellas με περασμένα τα Ελληνικά είναι:
1. HTC Default Theme
2. HTC Kaiser 10 button Comm Manager (με κουμπί για αλλαγή μεταξύ 3G-GSM χωρίς τη χρήση άλλης εφαρμογής)
3. HTC Kaiser Home Plugin
4. ΗΤC Kaiser Dialer
5. TouchFlo
Ειδικά το 5 αν και είναι σε alpha μορφή δουλεύει αρκετά καλά και επιτέλους μπορώ με το δάκτυλο να ψάχνω τις επαφές χωρίς να πρέπει να βγάλω το πενάκι.
Φυσικά όλα αυτά δεν υποστηρίζονται και μπορεί να οδηγήσουν σε διακοπή της εγγύησης. Σίγουρα επειδή εγκαθίστονται ως cab πάνω από την επίσημη διανομή ο κίνδυνος είναι σημαντικά μικρότερος από το να βάλεις μια καινούργια "πειραγμένη" ρομ στο τηλέφωνο.

Παρέλειψα να πω ότι το πρόβλημα δεν το είχα από την αρχή. Εμφανίστηκε όταν μετά την αναβάθμιση κάποια στιγμή δεν άνοιγε ή οθόνη και έκανα soft reset. Έκτοτε άρχισε η περιπέτεια.
Η κάρτα δουλεύει στο pc, μάλιστα πήρα αντίγραφο και την φορμάρισα μήπως και γινόταν κάτι, αλλά τίποτα δεν την βλέπει.
soft reset έχω κάνει αρκετά και την προηγούμενη κάρτα Transend 512 MB, μετα δεδομένα που είχε, βάζω, αλλά το μήνυμα επιμένει "Συνολική μνήμη κάρτας: Δεν υπάρχει". Και hard reset έκανα. Επιπλέον έκανα για δεύτερη φορά την διαδικασία αναβάθμισης (wm6 και ελληνικά), αλλά τίποτα.

Έγινε μήπως αυτό μετά από πτώση?
Αν δεν έχει χτυπηθεί το τηλέφωνο φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις έτσι?
Κάνε ένα hard reset αν δεν δεις φως (μόνο μέσα από το λειτουργικό, διαγραφή μνήμης, αφού δεν δουλεύουν τα κουμπάκια να το κάνεις με τη γραφίδα).
Αν και πάλι δεν δουλεύει πας για σέρβις...

To kana hard reset alla tipota den ktipi8ike kamia fora to kane ksana palia alla tin 2 mera itane entaksi tora exei 15 meres pou exei to provlima

Κλεάνθη αυτό τυπικά δεν μπορεί να γίνει. Αν πας να εγκαταστήσεις τα ελληνικά το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν θα προχωρήσει γιατί θα διαβάσει κωδικό περιοχής διαφορετικό από την Ελλάδα.
Έτσι μόνος τρόπος είναι να αλλάξεις τους κωδικούς περιοχής της συσκευής. Επίσημα δεν θα σου το κάνει κανείς μόνος σου ίσως αν ψάξεις να βρεις τα σωστά εργαλεία σε διάφορα φόρουμ σαν το xda-developers. Πάντως να ξέρεις ότι ένα λάθος και μπορείς να καταστρέψεις τη συσκευή ανεπανόρθωτα. Όλα αυτά για να εγκαταστήσεις τα Ελληνικά της ACE Hellas.
Από εκεί και πέρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Leng ή μόνο το ΑΕΚmap για να έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο