Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

μα η καρτα ειναι ολη η συνδρομη:nounder::blink::chinscratch:

τι εννοεις?

Υ.Γ.: τωρα με τα υποπακετα ελεγα κι εγω να βαλω καμια νοβα... (ντοκυμαντερ δλδ ντισκοβερυ κλπ)

αλλα ποτε να προλαβαινω? θα βλεπουμε μπλου!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νοβα πλέον καταργεί όλες τις προπληρωμένες συνδρομές και κρατά μόνον μία τετράμηνη με κόστος λιανικής 288,00 μαζί με την smartcard που θα είναι εφεξής ASC 6.0 Version S/N 4020************ ήτοι τύπου ΖΕΤΑ. Αυτά ισχύουν από Δευτέρα, αφού τις τελευταίες τρεις εβδομάδες εξαφάνισε από τα καταστήματα τις 3-6-12μηνες συνδρομές με τις κάρτες 5.0 Version

Απάντηση: Re: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Οριστε;

Δηλαδη θα πληρωνεις 72 το μηνα;:damnyou:
Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Μέσα στα 288 περιλαμβάνεται και το κόστος της smartcard το οποίο καταβάλλεται εφάπαξ κατά την αγορά της.

μολις πηρα τηλεφωνο να ρωτησω για τα υποπακετα κ μου ειπε η κοπελα οτι δεν εχει καμια ενημερωση......:angry:

Ρε παιδια τι παιρνετε συνεχεια τηλ και ρωτατε;

Αφου εχει ηδη ανακοινωθει οτι θα γινει η παρουσιαση των υποπακετων στις 11 Οκτωβριου!

Προφανως και μεχρι τοτε δεν θα σας λενε το οτιδηποτε για να παει κανενα θυμα να παρει το πληρες πακετο και να μην περιμενει να βγουν τα υποπακετα.

Δεν πιστεύω να σας έχει καταλάβει αγωνία για τα υποπακέτα?
Εχω μια υποψία πως όταν ανακοινωθούν, θα έχουμε να λέμε περισσότερα..

Re: Απάντηση: Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Δεν πιστεύω να σας έχει καταλάβει αγωνία για τα υποπακέτα?
Εχω μια υποψία πως όταν ανακοινωθούν, θα έχουμε να λέμε περισσότερα..

Οσοι εχουν nova(και εγω μεσα) με βασικη προταιρεοτητα το super-sport(σχεδον το 90% των συνδρομητων) να εχουν υποψη τους οτι δε προκειται να αλλαξουν την τωρινη συνδρομη τους και να μπουν σε καποιο "πακετο".
Το εχω αναφερει και παλιοτερα οτι τα "υποπακετα" απλα "συμφερουν" ΜΟΝΟ οσους θελουν μονο να βλεπουν τα ελευθερα τηλ.καναλια και για διαφορους λογους δεν εχουν σημα...
Ολοι οι υπολοιποι θα δοσουμε 5 ευρο παραπανω(αυτη θα ειναι η διαφορα υποπακετου "sport") και θα συνεχισουμε να εχουμε ολο το "μπουκετακι".

..
Ολοι οι υπολοιποι θα δοσουμε 5 ευρο παραπανω(αυτη θα ειναι η διαφορα υποπακετου "sport") και θα συνεχισουμε να εχουμε ολο το "μπουκετακι".

Αν είναι αυτή η διαφορά sport με full πακέτο, τότε δε θα τους δώσουμε 5, αλλά ... 3 παραπάνω :rifle:

Οσοι εχουν nova(και εγω μεσα) με βασικη προταιρεοτητα το super-sport(σχεδον το 90% των συνδρομητων) να εχουν υποψη τους οτι δε προκειται να αλλαξουν την τωρινη συνδρομη τους και να μπουν σε καποιο "πακετο".
Το εχω αναφερει και παλιοτερα οτι τα "υποπακετα" απλα "συμφερουν" ΜΟΝΟ οσους θελουν μονο να βλεπουν τα ελευθερα τηλ.καναλια και για διαφορους λογους δεν εχουν σημα...

Δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα!!!! :mad::mad:

Στη Nova Cyprus παντως δεν ειναι μονο 5 ευρω η διαφορα αναμεσα στο πακετακι με τα αθλητικα και στο πληρες πακετο!

Ετσι και κανουν καμμια πλακα και κανουν αυτο που λες μπορουν να παρουν τα υποκετακια τους και μαζι με το πληρες πακετο να τα βαλουν στο...ντουλαπι τους!:flipout:

Δεν καταλάβατε. εκείνοι αυτό θέλουν να έχουμε πλήρη την υπηρεσία όλο το πακέτο. Απλά έβγαλαν υποπακέτο για να μην λέμε εμείς πως δεν έχουν.

Έβαλαν μια τιμή στον ουρανό για να μη το βάλει κανείς και να συνεχίσουμε να έχουμε το κανονικό πακέτο.

Αμα κουβαλανε τετοια μυαλα τοτε δεν εχουν τυχη...ξερω πολυ κοσμο που ετσι και βγαζανε ενα αθλητικο υποπακετο γυρω στα 40 ευρω το πολυ δεν θα το σκεφτονταν καθολου να βαλουν NOVA.

Τα υποπακετα γιαυτο τα βγαζεις για να προσελκυσεις κοσμο που τοσο καιρο δεν πηγαινε σε σενα γιατι θεωρουσε το πληρες πακετο ακριβο για τις αναγκες του!

Πρόβλεψη για τα υπό πακέτα – πρωί Πέμπτης 11ης Οκτωβρίου 2007, λίγο πριν ανακοινωθούν και επίσημα στην μεσημεριανή συνέντευξη τύπου!

"value" τιμη 28.00€ με φπα
"sports" τιμη 35.00€ με φπα
"cinema" τιμη 33,00€ με φπα
"full" τιμη 57,00€ με φπα

Νικόλα εγώ νομίζω ότι τα sports-cinema θα είναι πιο ψηλά (πχ sports 42, cinema 38)