Επιτέλους υποπακέτα από την Nova

Δεν θα σχολιάσω τις τιμές, άλλωστε οποιος θελει αγοράζει όποιος θέλει όχι.
Οι μάνατζερς της εταιρείας έτσι αποφάσισαν και αυτοί έχουν να δώσουν λογαριασμό στους ιδιοκτήτες και τους μετόχους (και όχι σ εμάς), οπότε ο χρόνος θα δείξει αν η κίνησή τους ήταν εμπορικά σωστή ή όχι (το τι θα κάναμε εμείς, αν ήμασταν μάνατζερ ...στην θέση των μάνατζερ δεν έχει σημασία, αφού δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν!)
Αυτό που έχω όμως να πω ειναι ότι ειδικά στην ελλάδα ο νόμος προσφοράς- ζήτησης δυστυχώς δεν παίζει όσο παίζει στις άλλες χώρες...ίσως γιατι ο μέσος έλληνας υπερηφανεύεται όταν πληρώνει κάτι ακριβά και πολλές φορές το ακριβό πουλάει περισσότερο απο το φτηνό, τουλάχιστον στους μεσαίους και ανω ή να το πω αλλιώς στο 60-70% του πληθυσμού! (ενα πακέτο δεν απευθύνεται προφανώς σ αυτόν που παίρνει 700 ευρώ τον μήνα...)
Ενας μάνατζερ που δεν θα λάβει υπόψιν του αυτή την (βλακώδη βέβαια) ιδιομορφία της ελληνικής αγοράς, θα αποτυχει στην δουλειά του...
Εγω για παράδειγμα έχω μονίμως την απορία γιατι πληρώνουμε τον ακριβότερο καφέ και την ακριβότερη μπύρα της Ευρώπης, όταν έχουμε (πιθανότατα) τις περισσότερες καφετέριες ανα κατοίκους; Γιατι δηλαδή με τόσο πολλούς υποτιθέμενους ανταγωνιστές δεν πέφτουν οι τιμές;
Ακόμη, και στα δορυφορικά γνωρίσαμε κάποτε τον ανταγωνισμό (Αλφα ντιτζιταλ) που ήταν εξ ίσου ακριβός αλλά δεν απέτυχε τόσο λόγω της τιμής, όσο λόγω της ποιότητάς του.
Τελος στην πράξη ανταγωνισμός υπάρχει και ονομάζεται βιντεοκλάμπ (για τα ντιβιντί), καφενείο (για την μπάλλα), εφημερίδες (για τα ντιβιντί με ντοκιμαντέρ) ή ακόμη και Sky Digital ή άλλα ξένα πακέτα (για τους γνωρίζοντες ξένες γλώσσες)

Τώρα το είδα αυτό!!
Βρε έγινε τετοια κοσμογονία σημερα και το ειδα τώρα;;
Μπραβο!!
Μπράβο!!
ΜΠράβο!!
Ευγε!!
Εύγε!!
Εύγε!!
μετά από 10 χρόνια συνδομητής στη ΝΟΒΑ αισθάνομαι ότι τωρα πλέον δικαιώνομαι...κάποιοι ρε παιδί μου με σέβονται σαν καταναλωτή....ΜΠΡΑΒΟ!!

Σοβαρά τωρα...το πακέτο των 30 ευρώ οκ...προσπαθούμε να τα αρπάξουμε και απο κάποιους παλιοεπαρχιώτες χωριαταρέους που δεν βλέπουν αξιοπρεπώς όλα τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης και από όσους έχουν κακό σημα εν γένει.
Τα άλλα των 49,5 ευρώ, γιατί δεν ειστε χαρούμενοι; εγώ πίστευα οτι εν τέλει θα τα πουλούσαν ακριβότερα απο το full πακέτο για να εξαλείψουν κάθε πιθανότητα να χάσουν κάποιο ζώο απο το μαντρί.....

Πάντως, θεωρώ οτι λίγοι έχουν τη δυνατότητα να δουν ταινιες δια του filmnet, λόγω χρόνου κατά βασιν. Οι περισσότεροι τρέχουμε στο dvd club...και προσωπικά επειδή πάλι δεν προλαβαίνω, νοικιάζω, αντιγράφω αυθημερόν και βλέπω αν και όποτε μπορέσω. Και έχοντας σαν δεδομένο ότι ως Έλληνες-καταναλωτές ποτέ δεν θα αντιδράσουμε σαν πολιτισμένοι σύγχρονοι καταναλωτές (δλδ να το κόψουμε μαχαίρι) δεν θα ήταν ως "το μη χείρον βέλτιστον" να μπορούσαμε να φύγουμε απο το full και να πάμε ολοι σε αυτο με τα αθλητικά αφού - ας μην γελιόμαστε - όλοι ποδόσφαιρο θέλουμε και προλαβαίνουμε να βλέπουμε;
Είναι τόσο ταληρο(ευρω)φονιάδες οι τύποι, που φαντάζεστε πώς θα τους έρθει όταν από τον καθένα που θα κάνει αυτό θα χάσουν 90 ευρώ το χρόνο;Να τους ισοπεδώσει ένας σεισμός δεν γινεται...να τους κουνήσουν λίγα ρίχτερ δεν θα ήταν κάτι;

Προσωπικά λέω να κάνω - έστω μόνο - αυτό....μέχρι να φυγει κι η ΑΕΚ απο εκει...και να ολοκληρωσουμε οριστικά τη συνεργασία μας και να πάω κατά sky digital μεριά.

A, και για την ταμπακιερα η ιστορια των περιφημων υποπακετων φαινεται πως προεκυψε , για να αποσβεσουν την χασουρα που προηρθε απο την αυξηση του κοστους ζωης αλλα και απο την "λαιλαπα" των χακερς των ξενων πακετων. Απλως με το Value στοχευουν να αυξησουν τον πεσμενο τζιρο, με τους φιλους των ντοκυμαντερ που ειναι αρκετοι. Τα αλλα δυο "υποπακετα" στα 50 ασφαλως και δεν ειναι υποπακετα. Sorry για το διπλο ποστ.

Hμουν και εγω συνδρομητης και ενα χρονο πριν εκοψα την συνδρομη και στην Ανω Κυψελη δεν εβλεπα τιποτα αφου υπαρχει γενικοτερο προβλημα στην περιοχη.
Σκεπτομαι να ξαναρχισω συνδρομη γιατι στο νησι το καλοκαιρι δεν βλεπω τιποτα και το value αν και ακριβο τουλαχιστον με τα ντοκιμαντερ θα περναει η ωρα και μην ξεχναμε του χρονου εχει Euro και Ολυμπιακους.
Δυστυχως η Nova σε καποια μερη τηε Ελλαδας ειναι αναγκαια......

Δεν θα σχολιάσω τις τιμές, άλλωστε οποιος θελει αγοράζει όποιος θέλει όχι.
Οι μάνατζερς της εταιρείας έτσι αποφάσισαν και αυτοί έχουν να δώσουν λογαριασμό στους ιδιοκτήτες και τους μετόχους (και όχι σ εμάς), οπότε ο χρόνος θα δείξει αν η κίνησή τους ήταν εμπορικά σωστή ή όχι (το τι θα κάναμε εμείς, αν ήμασταν μάνατζερ ...στην θέση των μάνατζερ δεν έχει σημασία, αφού δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν!)
Αυτό που έχω όμως να πω ειναι ότι ειδικά στην ελλάδα ο νόμος προσφοράς- ζήτησης δυστυχώς δεν παίζει όσο παίζει στις άλλες χώρες...ίσως γιατι ο μέσος έλληνας υπερηφανεύεται όταν πληρώνει κάτι ακριβά και πολλές φορές το ακριβό πουλάει περισσότερο απο το φτηνό, τουλάχιστον στους μεσαίους και ανω ή να το πω αλλιώς στο 60-70% του πληθυσμού! (ενα πακέτο δεν απευθύνεται προφανώς σ αυτόν που παίρνει 700 ευρώ τον μήνα...)
Ενας μάνατζερ που δεν θα λάβει υπόψιν του αυτή την (βλακώδη βέβαια) ιδιομορφία της ελληνικής αγοράς, θα αποτυχει στην δουλειά του...
Εγω για παράδειγμα έχω μονίμως την απορία γιατι πληρώνουμε τον ακριβότερο καφέ και την ακριβότερη μπύρα της Ευρώπης, όταν έχουμε (πιθανότατα) τις περισσότερες καφετέριες ανα κατοίκους; Γιατι δηλαδή με τόσο πολλούς υποτιθέμενους ανταγωνιστές δεν πέφτουν οι τιμές;
Ακόμη, και στα δορυφορικά γνωρίσαμε κάποτε τον ανταγωνισμό (Αλφα ντιτζιταλ) που ήταν εξ ίσου ακριβός αλλά δεν απέτυχε τόσο λόγω της τιμής, όσο λόγω της ποιότητάς του.
Τελος στην πράξη ανταγωνισμός υπάρχει και ονομάζεται βιντεοκλάμπ (για τα ντιβιντί), καφενείο (για την μπάλλα), εφημερίδες (για τα ντιβιντί με ντοκιμαντέρ) ή ακόμη και Sky Digital ή άλλα ξένα πακέτα (για τους γνωρίζοντες ξένες γλώσσες)

θα ηθελα οποτε εχεις χρονο επειδη εισαι γνωστης να μας βοηθουσε στο εξης

1 γιατι απετυχε η 2η πλατφορμα Alpha digital? με αποτελεσμα να ειναι μονοπωλιο η ΝΟΒΑ

2 γιατι πχ στην Ρουμανια με 5-6 ευρω βλεπεις παπαδες το κοστος ενοικιασεως transpoder δεν ειναι το ιδιο παντου?

3 σημερα που μιλαμε χωραει αλλος παικτης σον χωρο?

σε ευχαριστω

Toυς έχω φτύσει εδώ και ενάμιση χρόνο και συνεχώς παρακαλάνε τα κακομοιράκια με τηλέφωνα κάθε τρεις και λίγο για επανασύνδεση...:ADFAD2:

Τώρα με τα υποπακέτα περιμένω το τηλεφώνημα ξανά. :flipout::flipout:
Έχω για τη καμπούρα τους...

ΟΥΣΤ FOREVER!

καλά..νομίζω ότι σε αυτή τη χώρα η ένοια της οικονομικής διαχείρισης είναι άκρως αντίθετη με τον υπόλοιπο κόσμο..
Στην Ελλάδα πουλάς 1 προιόν στην τιμή 1000 ευρώ (με κόστος τα 5 ευρώ) και βγάζεις τα σπασμένα!
Στον υπόλοιπο κόσμο πουλάς 1000 προιόντα στα 10 ευρώ (με κόστος 5 ευρώ) και βγάζεις κέρδος...
κρίμα...όλοι πίσω στα θρανία λοιπόν!
κατά τα λοιπά από ότι κατάλαβα και όπως πολύ σωστά ειπώθηκε δεν είναι 4+1 πακέτα
αλλά 1 (value) + full pack
πραγματικά κρίμα!
και ήμουν έτοιμος να δώσω ακόμα και 35ε για SS1
κανένα provision πλέον στη χώρα για εξυπηρέτηση πελατών! Είναι το ίδιο άθλια σε όλες της μορφές παροχής υπηρεσιών...συνηθείστε το είμαστε πολίτες Γ κατηγορίας (και γουστάρουμε!)

@Larry
1 γιατι απετυχε η 2η πλατφορμα Alpha digital? με αποτελεσμα να ειναι μονοπωλιο η ΝΟΒΑ
2 γιατι πχ στην Ρουμανια με 5-6 ευρω βλεπεις παπαδες το κοστος ενοικιασεως transpoder δεν ειναι το ιδιο παντου?
3 σημερα που μιλαμε χωραει αλλος παικτης σον χωρο?

1.H απάντηση είναι (το ειχα γραψει), ότι ειχε κατώτερη ποιότητα και σε επιπεδο αθλητικών και σε επίπεδο ταινιών. Ειδικά στο δεύτερο δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, αφού το Φιλμνετ ειχε συμβολαια με τα 7 μεγαλύτερα στούντιο του Χόλλυγουντ! Τωρα αν το εδιναν 10-15 ευρω τον μήνα (το πακέτο της Αλφα Ντιτζιταλ) θα μαζευαν οπωσδήποτε ενα αξιοπρεπή αριθμό συνδρομητών, αλλά δεν ξέρω αν θα κάλυπταν την διαφορά με αυτά που μάζεψαν απο πολύ λιγότερους με 42 ευρώ τον μήνα που στοίχιζαν (και που τελικά ...μπήκαν μέσα με τα τσαρούχια!). Εμείς για παράδειγμα θα αγοράζαμε με 15 ευρώ τον μήνα ένα αδιάφορο ελληνικό πακέτο, απλά γιατι θα ήταν φτηνό;
2.Εδω δεν μπορω να απαντήσω γιατι δεν ξέρω την αγορά της Ρουμανίας ούτε και τον αριθμό συνδρομητών που έχουν τα ...4 πακέτα τους! Προφανώς μετραει και ο ανταγωνισμός, και το ότι ο μέσος Ρουμάνος ειναι φτωχός, ο πληθυσμός επίσης είναι μεγαλύτερος και δεν πολυβγαίνει έξω όπως εμείς αρα περισσότεροι επιθυμούν σπιτική διασκέδαση, και πάλι όμως δεν δικαιολογείται η τεράστια διαφορά τιμής (αν βέβαια τα πακέτα κερδίζουν και δεν τα δούμε να κλείνουν κάποια στιγμή λόγω τεράστιων ζημιών..).
Παντως για την αγορά της Αγγλίας ή της Γαλλίας μετράει υπέρ των πακέτων και το γεγονός ότι ειχαν πολύ λίγα ελεύθερα επίγεια κανάλια (αυτό αλλάζει με τις ψηφιακές εκπομπές).
3.Σήμερα που μιλάμε δεν νομίζω ότι χωράει άλλος παίχτης στον χώρο, εκτός ίσως απο κάποιον που θα πουλούσε pay per view ποδοσφαιρικούς αγώνες σε σχετικά καλές τιμές με προπληρωμένες ξυστές κάρτες (όπως κανει ο μπερλουσκόνι στην επίγεια ψηφιακή της ιταλίας). Ο έλληνας δίνει πολύ πολύ εύκολα και αβασάνιστα ποσά της τάξεως των 4-6 ευρώ (απόδειξη...οι καφετέριες), χωρίς να τα μεταφράζει σε δραχμές (που δεν θα τις έδινε τόσο εύκολα!), επομένως όποιος βρει το κόλπο να τσιμπάει συχνά τέτοιας τάξεως ποσά απο τους έλληνες...έχει εξασφαλισμένη την κερδοφορία! (Μονο στα πιο μεγαλα ποσα το ψάχνουμε, δυστυχώς με το ευρώ πιαστήκαμε χοντρά κώτσοι από όλους όσους μας πουλούν συχνά πράγματα μικρής ονομαστικής αξίας!)

Για το νούμερο 2 και το κόστος των transponders, μη ξεχνάμε ότι η dolce ανήκει στον ΟΤΕ, στον οποίο ανήκει και ο Hellas Sat. Προφανώς όλο και κάποιο σκόντο θα έχει στο ενοίκιο!

αυτη την πιπιλα με την μη δυνατοτητα 2 ψηφιακου πακετου δεν μπορω να την καταλαβω, δηλαδη στην κινητη τηλεφωνια μπορουσε? στην σταθερη μπορουσε θα πω μονο οτι σημερα ειναι σε αναμονη 40 χιλιαδες αιτησεις για μεταφορα απο τον ΟΤΕ σε εναλλακτικους! και ολα αυτα σε λιγοτερο απο 6 μηνες!.

Εαν το κρατος μεσω της ΕΡΤ και των ιδιωτικων σταθμων (βλεπε μη παροχη αδειας) δεν υποστηριζε τοσο φανερα την multichoise οπως ειδαμε το τελευταιο διαστημα σιγουρα στην Ελλαδα θα ειχαμε καλυτερες επιλογες, στο κατω τις γραφης εδω SKY Digital μονο του παιζει και βλεπετε τι προσφερει και σε τι τιμες!!.

Last edited:
So? Τι σημασία έχει το μέσον μετάδοσης; Σημασία έχει ότι στην Κύπρο υπάρχουν πάνω από μία συνδρομητική πλατφόρμα ανεξαρτήτως μέσου (έτσι κι αλλιώς υπάρχουν δύο δορυφορικές)...

???? Μπερδεύτηκα. Εγώ δεν σχολίασα το ότι εμείς έχουμε μόνο την NOVA. Απλώς ρώτησα αν είναι μόνο μέσω ADSL.

Το είδα αυτό. Απλώς μπορεί να είχε και μέσω δορυφόρου. Χλωμό όμως... καθώς θα το είχα δει. Αλλά ποτέ δεν ξέρες. ;)