Αγαπητοι φιλοι,εκ των προτερων δεν θαθελα να κατηγορηθω για φιλοαμερικανος.Καταδικαζω οπως ολος ο κοσμος τις ενεργειες των γερακιων,αλλα δεν μπορω να βαλω στο ιδιο καλουπι ολον τον Αμερικανικο λαο!Δεν νομιζω πως ο μεσος αμερικανος θελει τον πολεμο και τον αφανισμο αλλων λαων.Περαν τουτου ομως θαθελα να μου λυσεται μια απορια.Αν εχω σε κατι λαθος,συγχωρηστε με εκ των προτερων.Γιατι θεωρουμε τον Μπους κ.α. αμερικανους ηγετες(και καλα κανουμε)δολοφονους για τις επιθεσεις,δολοφονιες,πολεμους κ.α.ενω παραλληλα εχουμε τον Μ.Αλεξανδρο για ΗΡΩΑ???!!!Μηπως...Μηπως λεω ηταν ο Μπους της εποχης του?Γιατι εστω και μυθολογικα Θερουμε και καμαρωνουμε για τους "ηρωες μας",Αγαμεμνωνα,Αχιλλεα,Οδυσεα και χαμογελαμε με περηφανεια για τον δουρειο ιππο(ξερετε αυτο το παιχνιδακι που σφαξανε στον υπνο εναν ολοκληρο λαο)???!!!Μαζι μ εσας ειμαι κι εγω γιατι οπως θα βλεπετε βαζω και τον εαυτον μου μεσα.Αν εθιξα ενα λεπτο θεμα,σας ζητω συγνωμη.Του λυκειου ειμαι και εδω μεσα υπαρχουν ατομα με τεραστιες γνωσεις που τους διαβαζω και τους ζηλευω ομολογουμενος!.Απλα διορθωστε με αν κατι σε ολα αυτα τα εχω στραβα αποθηκευση μεσα στον σκληρο μου δισκο(μυαλο)!!!