Επιθεση με ρουκετα στην Αμερικανικη Πρεσβεια

σσσσσσσσσσ.......καντε πως δεν ακουσατε ουτε τρεχει τιποτις !!!!!

μη μας παρουν χαμπαρι και ριξουν τιποτα περισευματα αργοτερα και σε εμας .......

εγω σε οσους με ρωτανε εδω λεω.... τιιιιιιποτα μωρεε...... ενας αναπτηρας εσκασε και το καναν θεμα !!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιθεση με ρουκετα στην Αμερικανικη Πρεσβεια

Ο "εγκωμιασμός τρομοκρατικών πράξεων" ήταν περιεχόμενο του "τρομονόμου" που αν δεν κάνω λάθος καταργήθηκε στην πράξη...
Κάθε παρόμοια τοποθέτηση με του Alex είναι απλά πολιτικής φύσεως, ακραία μεν, πολιτική δε.

Μήπως καταργήθηκε και ο ποινικός κώδικας?
Μήπως το δικαστήριο που θα εκδικάσει την υπόθεση (σε περίπτωση που τους πιάσουν) θα δηλώσει αναρμοδιότητα γιατί η εν λόγω πράξη είναι ''πολιτικής φύσεως, ακραία μεν, πολιτική δε''?
Μήπως μπερδεύουμε τα ποινικά αδικήματα που επισείουν ποινές μέχρι και την ισόβια κάθειρξη με ''ηρωικές'' πράξεις των διαφόρων αυτοαποκαλούμενων ''αγωνιστών'' κατά του αμερικανικού κατεστημένου?
Μήπως έχουμε ξεφύγει, τελικά, και πρεσβεύουμε ότι το ένα λάθος διορθώνεται κάνοντας ένα ακόμα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιθεση με ρουκετα στην Αμερικανικη Πρεσβεια

Μήπως καταργήθηκε και ο ποινικός κώδικας?
Μήπως το δικαστήριο που θα εκδικάσει την υπόθεση (σε περίπτωση που τους πιάσουν) θα δηλώσει αναρμοδιότητα γιατί η εν λόγω πράξη είναι ''πολιτικής φύσεως, ακραία μεν, πολιτική δε''?
Μήπως μπερδεύουμε τα ποινικά αδικήματα που επισείουν ποινές μέχρι και την ισόβια κάθειρξη με ''ηρωικές'' πράξεις των διαφόρων αυτοαποκαλούμενων ''αγωνιστών'' κατά του αμερικανικού κατεστημένου?
Μήπως έχουμε ξεφύγει, τελικά, και πρεσβεύουμε ότι το ένα λάθος διορθώνεται κάνοντας ένα ακόμα?

Μήπως έχεις "ξεφύγει" κι εσύ μαζί μας και δεν διαβάζεις αυτά που γράφω?
Λες ότι ο εγκωμιασμός της πράξης ισοδυναμεί με την αυτουργία κατά τον ποινικό κώδικα?
Αν βγω στο δρόμο και φωνάξω ότι η κλοπή είναι σωστή πράξη θα διωχθώ, και θα καταδικαστώ για κλοπή? Διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά πριν μοιράσεις καταδίκες.
Ακόμα δε και στην Ελλάδα, αυτού του είδους οι πράξεις δεν δικάζονται με βάση τον κοινό ποινικό κώδικα, όποιος δε υποστηρίζει ότι πρόκειται για κοινά "εγκλήματα" ή είναι αφελής ή απλά προπαγανδίζει. Όπως και να έχει ο Αλέξης απλά τοποθετήθηκε πολιτικά με αφορμή μια ακραία πολιτική ενέργεια.
Υπερασπίζομαι το δικαίωμα στην άποψή του όποια και αν είναι αυτή.

Δεν υποστηρίζω την "τυφλή" μαζική βία "μουσουλμανικού τύπου" η οποία βέβαια ουδεμία σχέση έχει με φαινόμενα ευρωπαικού τύπου όπως οι Ερυθρές Ταξιαρχίες ή Baader-Meinhof, κτλ. Όπως και στο προηγούμενο thread περί αναρχίας θα ξαναπώ ότι είναι άτοπες αυτές οι συζητήσεις στο forum. Το τι είναι όμως "λάθος" και τι όχι, το κρίνει η Ιστορία, όχι εμείς.

Last edited:
Πάνω από τον τρομονόμο και οποιονδήποτε νόμο, είναι το Σύνταγμα. Και διατάξεις που ουσιαστικώς δεν κάνουν άλλο από το να τιμωρούν το φρόνημα, είναι προδήλως αντισυνταγματικές.
Επί της ουσίας βέβαια, βρίσκω τον εγκωμιασμό τέτοιων πράξεων βλακώδη. Μη αξιόποινο, αλλά βλακώδη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιθεση με ρουκετα στην Αμερικανικη Πρεσβεια

Μήπως έχεις "ξεφύγει" κι εσύ μαζί μας και δεν διαβάζεις αυτά που γράφω?
Λες ότι ο εγκωμιασμός της πράξης ισοδυναμεί με την αυτουργία κατά τον ποινικό κώδικα?
Αν βγω στο δρόμο και φωνάξω ότι η κλοπή είναι σωστή πράξη θα διωχθώ, και θα καταδικαστώ για κλοπή? Διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά πριν μοιράσεις καταδίκες.
Ακόμα δε και στην Ελλάδα, αυτού του είδους οι πράξεις δεν δικάζονται με βάση τον κοινό ποινικό κώδικα, αλλά όπως και να έχει ο Αλέξης απλά τοποθετήθηκε πολιτικά με αφορμή μια ακραία πολιτική ενέργεια.
Υπερασπίζομαι το δικαίωμα στην άποψή του όποια και αν είναι αυτή.

Καταρχάς, χαλάρωσε...
Κατά δεύτερον, δεν είμαι εδώ για να κάνω μαθήματα Ποινικού Δικαίου σε κανέναν πολλώ μάλλον σε σένα που φαίνεται ότι αγνοείς παντελώς το αντικείμενο.
Κατά τρίτον, το "Βάλτε φωτιά και κάψτε τους" του Αλέξη δεν θεωρείται ούτε εγκωμιασμός μιας ποινικά κολάσιμης πράξης, ούτε πολιτικό φρόνημα. Κάτω από προϋποθέσεις, και επαναλαμβάνω κάτω από προϋποθέσεις, θεωρείται ηθική αυτουργία σε έγκλημα και ο ηθικός αυτουργός τιμωρείται με την ίδια ποινή του αυτουργού ( Π.Κ. άρθρο 46). Τις περί ''προληπτικής λογοκρισίας'' κατηγορίες σου δεν τις σχολιάζω. Αυτά..

ΥΓ
Αλέξη, ζητώ συγγνώμη για την χρήση του ονόματος σου στην προκειμένη περίπτωση, αλλά όπως και να το κάνουμε μια παραίνεση τύπου ''Βάλτε φωτιά και κάψτε τους'', όσο και αν περιέχει στοιχείο αστεϊσμού ή θυμού γενικώς, όταν γίνεται σε ένα δημόσιο φόρουμ εμπεριέχει κινδύνους. Πάντα φιλικά...:ernaehrung004:

Η ηθική αυτουργία προϋποθέτει βαθύτερο έλεγχο στην παραγωγή της απόφασης για πράξη του αυτουργού από ένα απλό σύνθημα, όπως φαίνεται να είναι το παραπάνω. Ήδη ως κατασκευή συνιστά διεύρυνση της αρχής "κανένα έγκλημα δίχως πράξη", συνεπώς δεν μπορούμε να υπάγουμε και τα πάντα σε αυτήν.

Εγω ενα σπασμένο τζάμι είδα, πράγμα που με κάνει να πιστεύω οτι απλά ισως ένας περάστικός πέταξε ίσως μια πέτρα... τι explosion in athens και μαλακιες...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιθεση με ρουκετα στην Αμερικανικη Πρεσβει

Καταρχάς, χαλάρωσε...
Κατά δεύτερον, δεν είμαι εδώ για να κάνω μαθήματα Ποινικού Δικαίου σε κανέναν πολλώ μάλλον σε σένα που φαίνεται ότι αγνοείς παντελώς το αντικείμενο.
Κατά τρίτον, το "Βάλτε φωτιά και κάψτε τους" του Αλέξη δεν θεωρείται ούτε εγκωμιασμός μιας ποινικά κολάσιμης πράξης, ούτε πολιτικό φρόνημα. Κάτω από προϋποθέσεις, και επαναλαμβάνω κάτω από προϋποθέσεις, θεωρείται ηθική αυτουργία σε έγκλημα και ο ηθικός αυτουργός τιμωρείται με την ίδια ποινή του αυτουργού ( Π.Κ. άρθρο 46). Τις περί ''προληπτικής λογοκρισίας'' κατηγορίες σου δεν τις σχολιάζω. Αυτά..

ΥΓ
Αλέξη, ζητώ συγγνώμη για την χρήση του ονόματος σου στην προκειμένη περίπτωση, αλλά όπως και να το κάνουμε μια παραίνεση τύπου ''Βάλτε φωτιά και κάψτε τους'', όσο και αν περιέχει στοιχείο αστεϊσμού ή θυμού γενικώς, όταν γίνεται σε ένα δημόσιο φόρουμ εμπεριέχει κινδύνους. Πάντα φιλικά...:ernaehrung004:

Δυστυχώς αγαπητέ μου αδυνατείς συνειδητά λόγω άποψης ή ασυνείδητα λόγω άγνοιας να εστιάσεις στην ουσία που είναι καθαρά πολιτική όπως άλλωστε φάνηκε και στο άλλο νήμα οπότε και περιορίζεσαι ξανά σε προσβολές χαμηλού επιπέδου. Δεν θα παίξω άλλο, ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Επιθεση με ρουκετα στην Αμερικανικη Πρεσβεια

Η ηθική αυτουργία προϋποθέτει βαθύτερο έλεγχο στην παραγωγή της απόφασης για πράξη του αυτουργού από ένα απλό σύνθημα, όπως φαίνεται να είναι το παραπάνω. Ήδη ως κατασκευή συνιστά διεύρυνση της αρχής "κανένα έγκλημα δίχως πράξη", συνεπώς δεν μπορούμε να υπάγουμε και τα πάντα σε αυτήν.

Φίλε Send, δεν έκανα υπαγωγή των πάντων κάτω από την έννοια της ηθικής αυτουργίας. Γι'αυτό επανέλαβα 2 φορές τη φράση ''κάτω από προϋποθέσεις''...

Η μόνη απορία που έχω είναι πώς γίνεται κάθε φορά που συζητείται ένα σοβαρό θέμα στην ελλάδα και στην ελληνική βουλή ´σκάνε μύτη ´τέτοιες ενέργειες.
Το δευτερο που έχω να πώ είναι ότι η δήλωση Πάγκαλου περί ουσιαστικής ταύτισης Κ.Κ.Ε. και τρομοκρατίας με αφορμή την ανακοίνωση τού συγκεκριμένου κόμματος είναι πολιτικά κατάπτυστη.
Ο αμετροεπής που την μία βρίζει τον αρχηγό του σαν τσιράκι των Αμερικανών και την άλλη τον προσκυνάει,ο άνθρωπος που παρέδωσε τον Οτσαλάν βγαινει και κάνει μιά τέτοια δήλωση για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα θυμίζοντας τον παππού του.Αρκετά.Εχει καταντήσει γραφικός.

Η μόνη απορία που έχω είναι πώς γίνεται κάθε φορά που συζητείται ένα σοβαρό θέμα στην ελλάδα και στην ελληνική βουλή ´σκάνε μύτη ´τέτοιες ενέργειες.
Το δευτερο που έχω να πώ είναι ότι η δήλωση Πάγκαλου περί ουσιαστικής ταύτισης Κ.Κ.Ε. και τρομοκρατίας με αφορμή την ανακοίνωση τού συγκεκριμένου κόμματος είναι πολιτικά κατάπτυστη.
Ο αμετροεπής που την μία βρίζει τον αρχηγό του σαν τσιράκι των Αμερικανών και την άλλη τον προσκυνάει,ο άνθρωπος που παρέδωσε τον Οτσαλάν βγαινει και κάνει μιά τέτοια δήλωση για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα θυμίζοντας τον παππού του.Αρκετά.Εχει καταντήσει γραφικός.

ΑΑΑΑ ρε τον Αθλιο !!!!!!

μου την δινει φοβερα ο υποποταμος αυτος !!!!!!

εχει να πει για τον καθενα μια λεξη εκτος απο τα μουτρα του .......:slapface: :slapface:

ποιος ;;;;;;;;;ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ του Οτσαλαν και η απολυτη ταυτιση του ταχα μου Αγωνιστη με το Συστημα τωνΒολεμενων ......:violent-smiley-030:

Last edited:
Γιατί εμένα γυρίζει απο την αρχή στο μυαλό μου ότι ήταν γιαλαντζί τρομοκρατική ενέργεια; Αν αυτός ήταν τρομοκράτης εγώ είμαι ο Μπιν Λαντεν. Απο τα 30 μέτρα και να μην πετύχει; Θα υπενθυμίσω μερικές λέξεις:
Τρομουστερία
Τρομολαγνία
Κάμερες
Ατομικά δικαιώματα
Εξωτερική πολιτική
Επενδύσεις στην Αστυνομία, εξοπλισμός κλπ
Οι μισοί είχαν φύγει μέχρι να έλθουν οι άλλοι μισοί (φύλακες), δηλαδή νοοτροπία στην ΕΛΑΣ (παραέγιναν δημόσιοι υπάλληλοι)
Σημειολογία-συμβολισμός και αποστολέας-παραλήπτης (όπλο αντιαρματικό μόνο διάτρησης)
σταματώ εδώ προς το παρόν

Last edited:
Θα σημειώσω και κατι ,ασήμαντο ίσως, αλλά μου έκανε εντύπωση. Η σταση των ΜΜΕ. Αλλες φορές, να φτερνιζόσουν δυνατά στο Κολωνάκι, έτρεχαν οι μονάδες εξ.μετάδοσης με links και συνεργεία. Τώρα, μου δόθηκε η εντύπωση, πως ουτε "αυτοί" δεν δινουν σημασία ,σ´ενα θέμα το οποίο εχει ταυτιση απόψεων σ´όλο τον πολιτικό κόσμο. Μιλάμε για ρουκέτα στη πρεσβεια των ΗΠΑ. Αν γινόταν αυτό αλλού πχ....Μαδριτη, θα χαμε την ίδια ανταπόκριση?

Στις ειδήσεις (; ) των οκτώ βγήκαν όλα τα παπαγαλάκια και ωρύονταν "ρεζίλι διεθνώς" "πού είναι η αστυνομία" "είμαστε απροστάτευτοι" "περπατάμε στο δρόμο και κινδυνεύουμε" κλπ κλπ. Αυτοί οι ανόητοι ή υπάλληλοι έκαναν (και θα συνεχίσουν να κάνουν μέχρι να βγει ένα νέο σκάνδαλο) απείρως μεγαλύτερο κακό από την ίδια τη ρουκέτα: Έδωσαν το βήμα και τα επιχειρήματα στον κυρ-Πολύδωρα και στους πραιτωριανούς του να ζητάνε παρακολούθηση των πάντων.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=769471&lngDtrID=244
Αυτές τις μέρες είναι που συζητείται πάλι το θέμα των καμερών στο ΣτΕ!

Τώρα όσον αφορά στο συμβάν καθεαυτό, ΑΝ πρόκειται πράγματι για χτύπημα οργάνωσης είχε προφανώς συμβολικό χαρακτήρα. Την ώρα που χτύπησαν (6πμ) σίγουρα δεν θα ήταν εκεί ο πρέσβης και το προσωπικό του. Κάτι μου λέει ότι το θυρεό στόχευαν αλλά από ταραχή και βιασύνη μάλλον η ρουκέτα πήγε πιο ψηλά. Όπως και να χει ανόητο ήταν! Το μόνο που πέτυχαν ήταν ενίσχυση της αμερικανικής τρομοϋστερίας, που θα μας κοστίσει κάτι παραπάνω σε χρήμα (αγορά εξοπλισμού μετά από εξαντλητική αμερικανική πίεση), και αύξηση του ελέγχου των πολιτών...

Έχει δίκιο ο Βαγγέλης Κυρίτσης...

Last edited:
Γιατί εμένα γυρίζει απο την αρχή στο μυαλό μου ότι ήταν γιαλαντζί τρομοκρατική ενέργεια; Αν αυτός ήταν τρομοκράτης εγώ είμαι ο Μπιν Λαντεν. Απο τα 30 μέτρα και να μην πετύχει; Θα υπενθυμίσω μερικές λέξεις:
Τρομουστερία
Τρομολαγνία
Κάμερες
Ατομικά δικαιώματα
Εξωτερική πολιτική
Επενδύσεις στην Αστυνομία, εξοπλισμός κλπ
Οι μισοί είχαν φύγει μέχρι να έλθουν οι άλλοι μισοί (φύλακες), δηλαδή νοοτροπία στην ΕΛΑΣ (παραέγιναν δημόσιοι υπάλληλοι)
Σημειολογία-συμβολισμός και αποστολέας-παραλήπτης (όπλο αντιαρματικό μόνο διάτρησης)
σταματώ εδώ προς το παρόν

Εχεις ριξει ποτε σου με φορητη ρουκετα και να πετυχεις στοχο -ποσο ναναι 1 μετρο διαμετρο ο θυρεος?- εγω που εχω ριξει σου λεω οτι δεν μπορεις να στοχευσεις με τοση ακριβεια χωρις ηλεκτρονικη υποβοηθηση.....μια φορητη ρουκετα κινεζικης προελευσης ειχε ο ανθρωπος.....τοσα λεφτα και διασυνδεσεις ειχε αυτο βρηκε.....παλι καλα που πηγε εκει η ρουκετα και δεν λοξευσε να παει στο Μπρικι το μπαρακι πιο περα να μας το γ....ει το μαγαζι.
αμα ητανε γιαλαντζι θα ειχανε καναν Πατριοτ.

Πως γίνεται ξαφνικά εδω μέσα, πίσω από τήν οθόνη
ενός υπολογιστή, να γίνανε ορισμένοι ανθρωπιστές,
επικριτές τρομοκρατικών οργανώσεων, να συμπάσχουν
με τα αθώα θύματα, να θεωρούν βλακώδης την έκφραση
αλλά και την τοποθέτηση κατά των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ κ.ο.κ.
ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

Όταν έγινε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους βρισκόμουν
στην δουλειά μου σε μια αίθουσα μαζί με άλλα 120 άτομα περίπου
διαφόρων ηλικιών.
Οι πανηγυρισμοί ήταν λές και πήραμε την Πόλη πίσω.

Εγώ έχω μάθει να λέω τα πράγματα ωμά και έτσι όπως
ακριβώς τα αισθάνομαι. Το thread ξεκίνησε για μια τρομοκρατική
ενέργεια στη Πρεσβεία τους και όχι σε κανα ορφανοτροφείο ή
Νοσοκομείο.

Τα αμερικάνικα σκουλήκια στον παρελθόν έχουν βομβαρδίσει
νοσοκομεία, αυτοκινητοπομπές αθώων, εκκλησίες, νοσοκομεία κοκ

Νομίζω ότι χάνω τον χρόνο μου και μόνο που ασχολούμαι και
κάθομαι και γράφω για ποιους μιλάμε. Δεν πρόκειται να
συνεχίσω. Τους μισώ και δεν παίρνω λέξη πίσω από αυτά που
έχω γράψει.

Εάν μιλάγαμε για ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο, οι σκέψεις μου
και τα πιστεύω μου θα ήταν διαφορετικά. Δυστυχώς όμως δεν
είναι έτσι..................

διαφόρων ηλικιών.

Νοσοκομείο.

έχω γράψει.

Aκομα βομβαρδιζουν....μην ξεχναμε ποιος προμηθευσε τα χημικα στον Σανταμ με τα οποια εξοντωσε τους κουρδους,μην ξεχναμε τις βομβες με εξασθενημενο ουρανιο στη Σερβια που ακομα σκοτωνουνε κοσμακη...τι να λεμε τωρα.
Ισως η πολλη ευγενεια απλα τους ανοιγει την ορεξη και το μονο που τους αξιζει -γιατι δεν βλεπω να τους πτοει δυστηχως - ειναι το Οφθαλμον αντι Οφθαλμου.

Aκομα βομβαρδιζουν....μην ξεχναμε ποιος προμηθευσε τα χημικα στον Σανταμ με τα οποια εξοντωσε τους κουρδους,μην ξεχναμε τις βομβες με εξασθενημενο ουρανιο στη Σερβια που ακομα σκοτωνουνε κοσμακη...τι να λεμε τωρα.
Ισως η πολλη ευγενεια απλα τους ανοιγει την ορεξη και το μονο που τους αξιζει -γιατι δεν βλεπω να τους πτοει δυστηχως - ειναι το Οφθαλμον αντι Οφθαλμου.

Πεσ τα ρε havoc για μερικοί ξεχνάνε εύκολα

Απάντηση: Re: Επιθεση με ρουκετα στην Αμερικανικη Πρεσβεια

διαφόρων ηλικιών.

Νοσοκομείο.

έχω γράψει.

Πρόσεχε.Θα σε καταγγείλει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.:flipout: :flipout: Αυτός πρώτα γράφει στην Wall Street Journal ,τήν πιό αντιδραστική εφημερίδα τών Η.Π.Α,εναντίον τής Ελλάδας,και μετά εξαπολύει και εγχώριες επιθέσεις.
Εκτιμώ την ευθύτητά σου ,χωρίς να ασπάζομαι όλα όσα πιστευεις,αλλά τουλάχιστον δεν είσαι ´καθώς πρέπει´.Και αυτό είναι σημαντικό.
Να θυμάσαι ,όμως ότι και στίς Η.Π.Α,υπάρχει μια σημαντική μερίδα ανθρώπων,που ανατριχιάζει στην ιδέα ότι την κυβερνάνε τέτοια ανδρεικελα.Και εκεί υπάρχουν ανοικτά μυαλά,πολλές φορές πολύ πιό ´προχωρημένα´ απο την γηρασμένη Ευρώπη.

Re: Απάντηση: Re: Επιθεση με ρουκετα στην Αμερικανικη Πρεσβεια

Πρόσεχε.Θα σε καταγγείλει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.:flipout: :flipout: Αυτός πρώτα γράφει στην Wall Street Journal ,τήν πιό αντιδραστική εφημερίδα τών Η.Π.Α,εναντίον τής Ελλάδας,και μετά εξαπολύει και εγχώριες επιθέσεις.
:grinning-smiley-043
Αυτός σοσιαλιστής δεν έχει γίνει τελευταία;
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: