Επώνυμα αναλώσιμα σε παραλλαγές...

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,243
Αθήνα
Όταν αγοράζουμε κάποιο επώνυμο αναλώσιμο, πληρώνοντας βέβαια και αντίστοιχα, παίρνουμε όντως κάτι μοναδικό ή μήπως αγοράζουμε προϊόν κάποιου τρίτου κατασκευαστή με διαφορετικές ετικέτες.
Όχι οτι αυτό είναι κακό, αν το προϊόν είναι ποιοτικό και σε αντίστοιχη τιμή, αλλά καλό είναι να το ξέρουμε.
Αφορμή γί αυτό το post πήρα απο δύο σετ τρυπάνια που κοίταζα σήμερα, ένα δικό μου κι ένα φίλου μου που δανείστηκα νομίζοντας οτι τα δικά μου τα ξέχασα στο χωριό. Σκέφτηκα λοιπόν οτι αν γνωρίζουμε αντίστοιχες περιπτώσεις θα βοήθαγε αν τις παραθέτουμε δώ.

Δείτε τώρα τα δύο σετ και προσπαθήστε να κάνετε μαντεψιές. :smile:
Είναι τα ίδια ή όχι;
Έχετε καμιά ιδέα ποιές μάρκες μπορεί να είναι;

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    149.1 KB · Views: 302
  • image.jpg
    image.jpg
    150.8 KB · Views: 295
  • image.jpg
    image.jpg
    120.4 KB · Views: 298
  • image.jpg
    image.jpg
    165.4 KB · Views: 300
Απάντηση: Re: Επώνυμα αναλώσιμα σε παραλλαγές...

Μπάμπη προφανώς και τα δύο κουτιά βγήκαν απο την ίδια γραμμή παραγωγής.Το θέμα είναι η ποιότητα του μετάλλου,ποιά η αίσθησή σου;

Νίκο, επειδη τα δούλεψα και τα δύο, η αίσθησή μου είναι οτι είναι ακριβώς τα ίδια, και είναι και τα δύο εξαιρετικά. :SFGSFGSF:
Απ´ τα καλύτερα τρυπάνια κοβαλτίου πιυ έχω χρησιμοποιήσει, τρυπάνε λαμαρίνα 10 mm για πλάκα.

Τα αριστερα ειναι bosch, προσφατος αγορασμενα και αριστα δυνατα και δουλεμενα! Τα δεξια τι?

Βάλε και τα Bosch μαζί που είπε και ο Νεκτάριος παραπάνω γιατί αν θυμάμαι καλα έχουν ακριβώς την ίδια κασετινα

Το συγκεκριμένο σετάκι τρυπανιών της IZAR (...όπως έχω στην κατοχή μου και αρκετά μεμονωμένα τρυπάνια της συγκεκριμένης εταιρίας) το έχω και μπορώ να πω πως είναι από τις κορυφαίες ποιότητες, εκεί έξω, το είχα πάρει αν θυμάμαι καλά (...που είμαι σίγουρος δηλαδή :firstprize:) 45 ευρώ από τοπικό κατάστημα. Εξίσου καλά (...και καλύτερα ίσως) θεωρώ πως είναι και τα κοβαλτίου και τιτανίου της IRWIN, που έχω δουλέψει ακόμα περισσότερο. Στα ανοξείδωτα με σωστές στροφές και λίπανση είναι ασταμάτητα. Δεν μπουκώνουν, δεν στομώνουν, δύσκολα ανάβουν. Κορυφαία επίσης θεωρώ και τα τιτανίου τα αυτοπονταριζόμενα της DeWalt.

Απάντηση: Re: Επώνυμα αναλώσιμα σε παραλλαγές...

Οι τιμές Μπάμπη έχουν ικανή διαφορά ???

Νίκο είναι παραπλήσια, ίςως και ίδια, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Μπάμπη πόσο έχουν τά Millewakke ? Aπό τόν Παπαθεοδοσίου νά φανταστώ ?

Από Παπαθεοδοσίου, κοντά στα 45 αν θυμάμαι καλά.