Έψησαν αυγό με κινητό!! (4Τ)

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Διάβασα ένα άρθρο στο καινούριο τεύχος των 4Τ (4 Τροχοί) το οποί πραγματικά με σόκαρε: 2 δημοσιογράφοι τοποθέτησαν ένα αυγό ανάμεσα σε 2 κινητά τα οποία εκτελούσαν κλήση. Μετά από 10 λεπτά το αυγό είχε ζεσταθεί, σε 20 λεπτά είχε ζεσταθεί πολύ και μετά απο 65 λεπτά είχε ΒΡΑΣΕΙ :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0
Στη συνεχεια οι δημοσιογράφοι έφαγαν το αυγό!!!
:speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0

που να θες να βράσεις και 3-4 αυγά μαζί.
Πρέπει να παίξει τηλεδιάσκεψη... 4 κινητά γύρω γύρω και τα αυγά στη μέση.

Κακαλιός Στέργιος said:
65 λεπτά κλήση για να βράσουν ένα αυγό?
Μα καλά, δεν είχαν γκαζάκι?

Θα τους βγει καμιά 100 ευρώ και βάλε το βράσιμο...

Τι άλλο θα ακούσω!

Ρε συ, μπορει να ειχαν εταιρικα την εποχη που απο εταιρικο σε εταιρικο ηταν δωρεαν :flipout:

How Two Russian Journalists Cooked an Egg with their Mobile Phones

Vladimir Lagovski and Andrei Moiseynko from Komsomolskaya Pravda Newspaper in Moscow decided to learn first-hand how harmful cell phones are. There is no magic in cooking with your cell phone. The secret is in the radio waves that the cell phone radiates.
wr.jpg
The journalists created a simple microwave structure as shown in the picture. They called from one cell phone to the other and left both phones on talking mode. They placed a tape recorder next to phones to imitate sounds of speaking so the phones would stay on.

wr_002.jpg

After, 15 minutes: The egg became slightly warm.

25 minutes: The egg became very warm.

40 minutes: The egg became very hot.

65 minutes: The egg was cooked. (As you can see.)

wr_003.jpg
Conclusion ..1: Cooking eggs with mobile phones is possible but very expensive ($4.55 or 123 Rubles)

Conclusion ..2: All this talk of danger is exaggerated; even if your brain gets cooked, it would take a couple hours of talking on a cell phone.

Conclusion ..3: We dont recommend carrying cell phone in your pants.

Last edited:
Ερωτησις: οσα κινητα χρειαζονται για να ψησουμε αρνι το Πάσχα???
Θα μας κουφανετε τελειως????

Αρα , καλα κανω και το εχω μια στο ενα αυτι και μια στο αλλο. Μην αρπαξω κιολας ..........!!!!!!!!

Παντως τον τελευταιο καιρο, σκεφτομαι σοβαρα να απαλαγω απο αυτην την ευκολια.

Η κατάσταση αρχίζει και μου θυμίζει καλώδια υψηλής τάσης της ΔΕΗ. Κανείς δε σου λέει ότι κάνει κακό απλά ότι δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν με αδιάσιστα στοιχεία τις επιβλαβείς συνέπειες...
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή...

Κι όμως έτσι είναι η πραγματικότητα παιδιά. Πάρα πολλές έρευνες δείχνουν συνέχεια τα ίδια αποτελέσματα και ποσο επιβλαβή είναι η ακτινοβολία που δεχόμαστε. Για αυτό και η καλύτερη λύση που σου προτείνουν είναι να χρησιμοποιείς "handfree" ώστε να δέχεσαι την μικρότερη δυνατή ακτινοβολία. Και ας μην ξεχνάμε για τι μιλάμε τώρα...ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ! Για σκεφτείτε και πόσες έρευνες θα έχουν θαφτεί στο βωμό του χρήματος!!!!

Νομιζω οτι ταχουμε ξαναπει αλλα ας θυμηθουμε πως ολες οι πηγες ηλεκτρομαμνητικων κυματων προκαλουν βλαβες με υψηλή ένταση ή παρατεταμενη διαρκεια έκθεσης!
Τωρα οι ερευνες και εκθεσεις που ανακοινωνονται απο εταιρίες μην ειστε αφελεις τα συμφεροντα παντα ειναι τεράστια για να πουνε την αλήθεια!!!

Δηλαδή κατάφεραν να σας πείσουν ότι είναι αληθινό το περιστατικο ??? Ε όχι κι έτσι ρε παιδιά...hi tech forum ειναι εδώ όχι η παραμυθούπολη...

Κι όμως φίλε BIOS, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο είναι αλήθεια. Εχω διαβάσει αρκετές έρευνες και πειράματα που έγιναν σε διάφορες χώρες και ιδιαίτερα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα. Μάλιστα το συγκεκριμένο πείραμα είναι παλιό, απλά οι τύποι προφανώς το διάβασαν και είπαν να το δοκιμάσουν.
Για αυτό και όλες οι έρευνες λένε να χρησιμοποιούμε το κινητό όσο το δυνατόν λιγότερο, μόνο όταν υπάρχει ανάγκη (αλλά ποιος το κάνει θα μου πεις...). Επίσης συνιστούν να μην το βάζουμε στις μπροστινές τσέπες οι άντρες (καταλαβαίνεις...) αλλά στην κωλότσεπη. Οπως να μην τοποθετείται μέσα από μπουφαν και σακάκια, στην πλευρά της καρδιάς. Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει αριθμίες στη λειτουργία της καρδιάς. Ολα ειναι σαν το τσιγάρο. Ξέρεις ότι κάνει κακό και πόσα προβλήματα δημιουργεί, αλλά ποιος τα ακούει από αυτούς που καπνίζουν? Και φυσικά το κακό δεν συμβαίνει σε όλους...αλλά συμβαίνει!
-bye-

Τα κινητά είναι σίγουρα επιβλαβή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ως είδος απαραίτητο και πρώτης ανάγκης νομίζω ότι δε πρόκειται να δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.
πχ, είχε μείνει ο πατέρας μου με το αυτοκίνητο στην ερημιά βράδυ. Με το κινητό με ειδοποίησε και μπόρεσα να τον βοηθήσω. Αυτό για μένα είναι σημαντικό. Πολύ σημαντικό.

Τώρα, όσοι το κρεμάνε σα σκουλαρίκι στο αυτί και μιλάνε με την απέναντι παρέα...καλά να πάθουν.