epson 3600 ή panasonic 4000?

Εγω παντως που εχω τον panasonic (καλιμπραρισμένο από τον γνωστο....... Μανώλη ) είμαι παρα πολυ ευχαριστημενος από την κινηματογραφικη εικονα που έχει και αξιζει να τον δεις, κ υπ'οψιν ότι βλεπω στις 130''.

Ανεξαρτητου προτζεκτορα που θα αγορασεις το σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστεις καλιμπραρισμα γιατι η διαφορα του πριν κ μετα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ειλικρινα δεν εχω κανενα λογο που στο προτεινω γιατι κ εγω ειχα τις επιφυλαξεις μου όμως μετα απο ενα σωστο καλιμπραρισμα οι επιφυλαξεις μου εξανεμιστηκαν εντελως...ετσι κ αλλιως βεβαια πριν κανεις οτιδηποτε θα πρεπει η λαμπα να εχει δουλεψει καποιες ωρες ( στην δικη μου περιπτωση 80 ) και μετα θα δεις τι εβλεπες πριν και πως θα βλεπεις μετα...τωρα στην συμπρωτευουσα δεν γνωριζω κανεναν και σ αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω...

Mπορεις να ζητησεις να καλιμπραριστει ο προτζεκτορας (απο τον γνωστο Μανωλη) με την προυποθεση οτι θα δειξεις εμπιστοσυνη στο μαγαζι απο το οποιο θα επιλεξεις να τον αγορασεις , με την εννοια , οτι δεν θα μπορεις να τσεκαρεις μετα οτι ηταν σφραγισμενος .

Μανωλης Καστρουνης . ειναι ενας απο τους δυο calibrator προβολεων στην Ελλαδα (που γνωριζω οτι υπαρχουν) .
Επισης πραγματοποιει και γραφει τεστ προβολεων αλλα και τηελορασεων στο περιοδικο ΗΧΟΣ .

6944625777 ειναι το τηλεφωνο του . Επικοινωνησε μαζι του για οποια πληροφορια θες .