epson 3600 ή panasonic 4000?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εγω παντως που εχω τον panasonic (καλιμπραρισμένο από τον γνωστο....... Μανώλη ) είμαι παρα πολυ ευχαριστημενος από την κινηματογραφικη εικονα που έχει και αξιζει να τον δεις, κ υπ'οψιν ότι βλεπω στις 130''.

Ανεξαρτητου προτζεκτορα που θα αγορασεις το σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστεις καλιμπραρισμα γιατι η διαφορα του πριν κ μετα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ειλικρινα δεν εχω κανενα λογο που στο προτεινω γιατι κ εγω ειχα τις επιφυλαξεις μου όμως μετα απο ενα σωστο καλιμπραρισμα οι επιφυλαξεις μου εξανεμιστηκαν εντελως...ετσι κ αλλιως βεβαια πριν κανεις οτιδηποτε θα πρεπει η λαμπα να εχει δουλεψει καποιες ωρες ( στην δικη μου περιπτωση 80 ) και μετα θα δεις τι εβλεπες πριν και πως θα βλεπεις μετα...τωρα στην συμπρωτευουσα δεν γνωριζω κανεναν και σ αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω...

Mπορεις να ζητησεις να καλιμπραριστει ο προτζεκτορας (απο τον γνωστο Μανωλη) με την προυποθεση οτι θα δειξεις εμπιστοσυνη στο μαγαζι απο το οποιο θα επιλεξεις να τον αγορασεις , με την εννοια , οτι δεν θα μπορεις να τσεκαρεις μετα οτι ηταν σφραγισμενος .

Μανωλης Καστρουνης . ειναι ενας απο τους δυο calibrator προβολεων στην Ελλαδα (που γνωριζω οτι υπαρχουν) .
Επισης πραγματοποιει και γραφει τεστ προβολεων αλλα και τηελορασεων στο περιοδικο ΗΧΟΣ .

6944625777 ειναι το τηλεφωνο του . Επικοινωνησε μαζι του για οποια πληροφορια θες .