Epson 5500 -Panasonic 4000 ή Sony hw 15

mtlfn

New member
16 October 2006
75
Γεια και χαρα σας.
Εν οψει κρισεως και επειδη η φτωχεια θελει καλοπεραση :bigcry: σκεφτομαι εναν απο αυτους τους τρεις προβολεις και θα ηθελα τη γνωμη των πιο ειδικων.
Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο(?) σε αυτη την κατηγορια τιμης:
sony=1800,panny=2470,epson=2540.
Και οι αποριες:αξιζουν οι 2 ακριβοτεροι τη διαφορα τους απο το σονυ?
στα φορα εξω βγαζουν καλυτερους τους 2 πιο ακριβους και απο αυτους τον επσον σαν κορυφη αυτης της κατηγοριας τιμης.
Η οθονη θα ειναι 92'' και η αποσταση γυρω στα 4,5μ.
Δεν ψαχνω το απολυτο,με ενδιαφερει και η ευκολια τοποθετησης,το value for money και το after sales.
Υπαρχει κατι αλλο στα προσεχως?
Ολες οι γνωμες δεκτες.
Ευχαριστω.

Διαμορφωσε αποψη βλεποντας .Βαλε τον οπτομα82 και τον μπενκ 6000 στις επιλογες σου ως dlp 2170 e.Μπορεις να τους δεισ στην ηχοεκφρασητηλ στον νικο παχημαζι μετον πανασονικ τηλ 2109953001.Στην Επςον οδημητρης βοτσιος για τον 5500 τηλ 2106828619 και στο σονυ σεντερπεριστεριου για τον 15 με τον χαρη γεοργιοπουλο τηλ 2105767998-9.After sale epson 3χρονια σε μηχανη και λαμπα χειροτερη ησονυ 1χρονο στην μηχανη και καθολου ςτην λαμπα???

Πιο ευκολοι οι lcd στην τοποθετηση ,dlp -lcos με προυποθεσεις ,μικροτερη φωτεινοτητα ο σονυ χωρις συστημα κινηςης.Περι εικονας κανενας λογος εσυ αποφασιζεις.Ευκαιρια κατ εμε ο5500 και ο82 στα 1700 αν πανε.Δεν απαντω ως ειδικος αλλα με την εμπειρια της ερευνας για την αγορα προτζεκτορα για μενα .Κοιτα το ποστ μου και θα καταλαβεις.

Καλός ο Epson αλλά μετά από 4-5 μήνες θα έχει πέσει στα 1800ευρώ και θα αισθάνεσαι μ@.... κας. Βέβαια η πτώση τιμών στα ηλεκτρονικά είναι κανόνας αλλά όχι και έτσι.

Eυχαριστω τα παιδια για τις απαντησεις.
Αληθεια προβλεπεται τετοια πτωση για τον Epson.Εχω την εντυπωση τωρα με τις αυξησεις και καθοτι ελληνισταν,θα αυξηθουν τα παντα...
Τωρα για dlp οντως πρεπει να δουμε απο κοντα πριν την απόφαση.

Αν ο hw15 υπαρχει στα 1800ε δεν νομιζω οτι οι αλλοι αξιζουν τα 700ε παραπανω.
Ισως μονο ο optoma hd82 αλλα ο sony ειναι πιο ευκολος στην τοποθετηση.

Είχες ξανά προβολέα , θα είναι ο πρώτος σου?

Θα ειναι ο πρωτος που θα κατεχω εγω προσωπικα.Στο παρελθον εκανα μεγαλη χρηση ενος data pj της δουλειας μου με τον οποιο ηταν η πρωτη επαφη με προβολη και χωρις να γνωριζω τιποτα για home cinema τοτε ,τον ειχα καταευχαριστηθει!

Αν ο hw15 υπαρχει στα 1800ε δεν νομιζω οτι οι αλλοι αξιζουν τα 700ε παραπανω.
Ισως μονο ο optoma hd82 αλλα ο sony ειναι πιο ευκολος στην τοποθετηση.

Οι περιορισμοι του optoma hd82 πρακτικα εχουν να κανουν μονο με το lens shift η και τιποτα αλλο?

Εδω τι θελει να πει ο ποιητης?

" It's also got a decent amount of vertical and horizontal image shifting via wheels mounted on the projector's underside.

The only remaining niggle is that the HD82 is basically designed for ceiling mounting or use on a desktop. If you want to use it mounted on a shelf or projection stand above and behind your seating position, you'll end up having to tilt the projector downwards and employing keystone correction to get rid of the resulting angled edges of your image - even though keystone correction effectively distorts the image.

Εγω ετσι θα ηθελα να τον τοποθετησω

Έχω τον sony τον 10 και είμαι πολύ ευχαριστημένος , αθόρυβος ,σωστά χρώματα out of the box ευκρίνεια κτλ
1800 ευρω για τον 15 είναι πολύ καλά!