Epson EB-U32 και Optoma S-341 3D

deskatiotis

New member
26 February 2011
10
Καλησπέρα στην ομάδα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ήθελα να ρωτήσω για τούς δυο αναγραφόμενους προβολείς , γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω τον Optoma S-341 3D Από ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά τους οι διαφορές είναι ελάχιστες ! ο Optoma έχει Εγγενή Ανάλυση : 800 x 600
Μέγιστη Ανάλυση : 1920 x 1080 Τι σημαίνει εγγενή και μέγιστη ? ενώ ο Epson EB-U32 έχει ανάλυση 1920Χ1200 ( είναι μεγάλη η διαφορά στην εικόνα από την μια ανάλυση στην άλλη ? )

Πού θέλω να καταλήξω !!! η διαφορά τους στην τιμή είναι σχεδόν διπλάσια! δικαιολογείται αυτό από τις μικρές διαφορές που έχουνε?

Τέλος θέλω να αγοράσω τον Optoma για προβολή Βιντεοκλίπ και Καρόκε ...με καλύπτει η να κοιτάξω κάτι καλύτερο?

Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων για την οποιαδήποτε βοήθεια

εγγενής είναι η ανάλυση που μπορεί να παίξει ο προβολέας. ο οπτόμα έχει ανάλυση 4:3 (800χ600) ενώ ο epson 16:10 (1920 χ 1200) γι αυτό και η διαφορά στην τιμή. Εξαρτάται από τις απαιτήσεις προβολής αν και καλό είναι να κινηθείς σε ένα προβολέα με 16:9 φορμά.

Στα χαρακτηριστικά του ο κατασκευαστής δίνει ( Aspect Ratio 4:3 (native), auto, 16:9) σημαίνει ότι μπορεί να παίξει και σε 16:9 φορμά ???
Αλλιώς πάμε στον... Optoma DX 3417 είναι 100 ευρώ ποιο ακριβός αλά πιστεύω μας καλύπτει !!!

Συγνώμη σας έχω ζαλίσει λιγάκι αλά όπως καταλαβαίνετε δεν θέλω να κάνω μια αγορά που μπορεί αργότερα να το μετανιώσω.! τι γνώμη έχετε για τον Optoma W331 με Φορμά Εικόνας 16:10 ?