- 26 February 2011
- 10
Καλησπέρα στην ομάδα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ήθελα να ρωτήσω για τούς δυο αναγραφόμενους προβολείς , γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω τον Optoma S-341 3D Από ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά τους οι διαφορές είναι ελάχιστες ! ο Optoma έχει Εγγενή Ανάλυση : 800 x 600
Μέγιστη Ανάλυση : 1920 x 1080 Τι σημαίνει εγγενή και μέγιστη ? ενώ ο Epson EB-U32 έχει ανάλυση 1920Χ1200 ( είναι μεγάλη η διαφορά στην εικόνα από την μια ανάλυση στην άλλη ? )
Πού θέλω να καταλήξω !!! η διαφορά τους στην τιμή είναι σχεδόν διπλάσια! δικαιολογείται αυτό από τις μικρές διαφορές που έχουνε?
Τέλος θέλω να αγοράσω τον Optoma για προβολή Βιντεοκλίπ και Καρόκε ...με καλύπτει η να κοιτάξω κάτι καλύτερο?
Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων για την οποιαδήποτε βοήθεια
Μέγιστη Ανάλυση : 1920 x 1080 Τι σημαίνει εγγενή και μέγιστη ? ενώ ο Epson EB-U32 έχει ανάλυση 1920Χ1200 ( είναι μεγάλη η διαφορά στην εικόνα από την μια ανάλυση στην άλλη ? )
Πού θέλω να καταλήξω !!! η διαφορά τους στην τιμή είναι σχεδόν διπλάσια! δικαιολογείται αυτό από τις μικρές διαφορές που έχουνε?
Τέλος θέλω να αγοράσω τον Optoma για προβολή Βιντεοκλίπ και Καρόκε ...με καλύπτει η να κοιτάξω κάτι καλύτερο?
Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων για την οποιαδήποτε βοήθεια