EPSON EH-R4000 OFFICIAL THREAD

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια, Νίκο. Όταν μια εταιρεία σαν την Έπσον, αποφασίζει μετά από 3 χρόνια και 2 παρουσιάσεις (με την δεύτερη να μας δίνουν και πιθανό μήνα κυκλοφορίας) ότι δεν.....δεν είναι σοβαρή. Σιγά μην χρειάζεται να είμαι μέτοχός της για να της τα ''χώσω'' όταν προβαίνει σε τέτοιες γελοιότητες. Τι θα πει: ''the process of assembling these models can not fully meet the standards of quality 3LCD Reflective technology is able to offer.'', ποια είναι αυτά τα στάρνταρτς? Μια χαρά ήταν το μηχάνημα και όσοι το είδαμε κάναμε wow στην παρουσίαση. Ο δε Ιταλός μου είπε ότι στην Ιταλία ήδη τον είχαν κάνει τεστ, παρουσία κοινού, και με τον Σόνυ, αλλά, και τον JVC. Το θέμα είναι καθαρά και ξάστερα πολιτικής και οικονομικών δεδομένων, όλα τα λοιπά περί standards of quality είναι φούμαρα για μένα....

Μα και παλι, δεν σου οφειλει καμια εξηγηση ρε Γιαννη.
Το απεσυρε πριν καν το βγαλει. Γουστο της και καπελο της!
Ουτε λεφτα σου ειχε παρει, ουτε εσπασε καποιο συμβολαιο...
Θελω να πιστευω οτι το τμημα πωλησεων ξερει πολυ καλυτερα απο σενα.
Γιαυτο και ειναι η μεγαλυτερη σε πωλησεις projector εταιρια με διαφορα απο τον δευτερο εδω και 10 χρονια ενω εσυ εισαι απλα ενας αγοραστης με γνωσεις στο αντικειμενο.
Η αγορα εχει πληθωρα "hiend" μοντελων, και αν η epson δεν μπορουσε να δωσει κατι καλυτερο ή κατι ιδιο αλλα φθηνοτερο προφανως ακυρωνει την προσπαθεια για την επομενη γενια που θα καλυψει ενα απο τα δυο...
Πιστευεις οτι αν ο R4000 ηταν 20-30% καλυτερος απο τον W9000 ενω εχει διπλασια τιμη δεν θα ηταν τρελη δυσφημηση για την Epson?
Εγω πιστευω οτι κατι τετοιο επαιξε και πολυ καλα εκαναν τελικα γιατι ο πρωτος, δεν επιτρεπεται να κανει τετοια λαθη...
Τωρα, αν σε στεναχωρησε, ειναι αλλο θεμα!
smileyvault-therethere.gif

Απάντηση: Re: EPSON EH-R4000 OFFICIAL THREAD

Μα και παλι, δεν σου οφειλει καμια εξηγηση ρε Γιαννη.
Το απεσυρε πριν καν το βγαλει. Γουστο της και καπελο της!
Ουτε λεφτα σου ειχε παρει, ουτε εσπασε καποιο συμβολαιο...
Θελω να πιστευω οτι το τμημα πωλησεων ξερει πολυ καλυτερα απο σενα.
Γιαυτο και ειναι η μεγαλυτερη σε πωλησεις projector εταιρια με διαφορα απο τον δευτερο εδω και 10 χρονια ενω εσυ εισαι απλα ενας αγοραστης με γνωσεις στο αντικειμενο.
Η αγορα εχει πληθωρα "hiend" μοντελων, και αν η epson δεν μπορουσε να δωσει κατι καλυτερο ή κατι ιδιο αλλα φθηνοτερο προφανως ακυρωνει την προσπαθεια για την επομενη γενια που θα καλυψει ενα απο τα δυο...
Πιστευεις οτι αν ο R4000 ηταν 20-30% καλυτερος απο τον W9000 ενω εχει διπλασια τιμη δεν θα ηταν τρελη δυσφημηση για την Epson?
Εγω πιστευω οτι κατι τετοιο επαιξε και πολυ καλα εκαναν τελικα γιατι ο πρωτος, δεν επιτρεπεται να κανει τετοια λαθη...
Τωρα, αν σε στεναχωρησε, ειναι αλλο θεμα!
smileyvault-therethere.gif

Νίκο καλημέρα!!

Το γεγονός ότι δεν έσπασε κανένα συμβόλαιο ή δεν μου είχε πάρει λεφτά, είναι δευτερεύον (αν είχε κάνει κάτι τέτοιο θα έτρωγε στο κεφάλι μαζικές αγωγές). Το ότι είναι η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις προβολέων δεν αμφισβητείται. Από 'κει και πέρα, σίγουρα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και η ''πατάτα'' της να τριγυρίζει για 2 χρόνια ανά τον κόσμο ένα μηχάνημα, να κάνει παρουσιάσεις και συγκριτικά και στο τέλος να λέει ''με συγχωρείτε...λάθος''. Αν αυτό θεωρείται σοβαρότητα στο λανσάρισμα νέων μηχανημάτων και στην πολιτική μιας εταιρείας, συγγνώμη, αλλά, διαφωνώ σφόδρα.

Το μηχάνημα θα έπαιζε σε συγκεκριμένη κατηγορία, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συγκεκριμένους αντιπάλους. Δεν ξύπνησε ένα πρωί η Έπσον έφτιαξε 2 μηχανάκια και αναρωτιόταν που θα τα τοποθετήσει και πως θα τα κοστολογήσει. Όταν ξεκινάει ένα τέτοιο project και εκτιμήσεις υπάρχουν και προδιαγραφές και σχέδιο οικονομικής αξιολόγησης. Αν ήταν έτσι, δεν θα χρειαζόταν να ξοδέψει τόσα λεφτά σε παρουσιάσεις και διαφήμιση. Η δικαιολογία απόσυρσης του μηχανήματος έτσι όπως παρατέθηκε πιο πάνω, για μένα, είναι τελείως κουκουρούκου και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Πολλές εταιρείες έχουν βγάλει κατά καιρούς μηχανήματα τα οποία δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα. Θεμιτότατο. Όμως δεν θυμάμαι κάποια η οποία να ανακοινώνει ένα μοντέλο, να το παρουσιάζει για 2 χρόνια ανά τον κόσμο και στο τέλος να αποφασίζει ότι δεν την συμφέρει να το παράξει. Αυτό σημαίνει, τουλάχιστον για μένα, αναξιοπιστία και προχειρότητα.

Φυσικά και δεν θα κάτσω να κλάψω, απλά, το σχολιάζω δυσμενώς....-bye-

Re: Απάντηση: Re: EPSON EH-R4000 OFFICIAL THREAD

Πολλές εταιρείες έχουν βγάλει κατά καιρούς μηχανήματα τα οποία δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα. Θεμιτότατο. Όμως δεν θυμάμαι κάποια η οποία να ανακοινώνει ένα μοντέλο, να το παρουσιάζει για 2 χρόνια ανά τον κόσμο και στο τέλος να αποφασίζει ότι δεν την συμφέρει να το παράξει.
Αυτό σημαίνει, τουλάχιστον για μένα, αναξιοπιστία και προχειρότητα.

Καλησπερα! :)

Για το παραπανω οι αλλες ειναι δευτερες και η Epson πρωτη...
Θεμιτο μπορει να ειναι για σενα να βγει ενα προιον το οποιο δεν αποδιδει για την τιμη του, οχι προφανως για την epson.

Αυτο για μενα σημαινει αξιοπιστια και σοβαροτητα προς το κοινο και το brand name.
Προφανως εχεις παρεξηγημενη την εννοια της σοβαροτητας προς τους πελατες μιας εταιριας και προστασια του brand name καθως και της διατηρησης ενος μεγαλου πελατολογιου.
Εγω βλεπω απλα οτι σωθηκαν μερικες χιλιαδες αγοραστες που θα εσκαγαν 4.000 και μαλιστα απο την εταιρια που θα τα εισεπραττε!!!
Φυσικα δεν το εκανε για αυτους, το εκανε για οταν θα ,πει επιτελους στην μεγαλη κατηγορια, να ειναι παλι πρωτη, με καλη τιμη/αποδοση.
Και ετσι θα καθιερωσε σωστο ονομα και στη μεγαλη κατηγορια. Μια λαθος κινηση θα την ακολουθουσε μια ζωη.
Πιστευω οι περισσοτεροι χρηστες χειροκροτουν αυτο που εκανε. Σκεψου πιο σφαιρικα και οχι ατομικα που εκανες μια τσαμπα εκδρομη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EPSON EH-R4000 OFFICIAL THREAD

Καλησπερα! :)

Για το παραπανω οι αλλες ειναι δευτερες και η Epson πρωτη...
Θεμιτο μπορει να ειναι για σενα να βγει ενα προιον το οποιο δεν αποδιδει για την τιμη του, οχι προφανως για την epson.

Αυτο για μενα σημαινει αξιοπιστια και σοβαροτητα προς το κοινο και το brand name.
Προφανως εχεις παρεξηγημενη την εννοια της σοβαροτητας προς τους πελατες μιας εταιριας και προστασια του brand name καθως και της διατηρησης ενος μεγαλου πελατολογιου.
Εγω βλεπω απλα οτι σωθηκαν μερικες χιλιαδες αγοραστες που θα εσκαγαν 4.000 και μαλιστα απο την εταιρια που θα τα εισεπραττε!!!
Φυσικα δεν το εκανε για αυτους, το εκανε για οταν θα ,πει επιτελους στην μεγαλη κατηγορια, να ειναι παλι πρωτη, με καλη τιμη/αποδοση.
Και ετσι θα καθιερωσε σωστο ονομα και στη μεγαλη κατηγορια. Μια λαθος κινηση θα την ακολουθουσε μια ζωη.
Πιστευω οι περισσοτεροι χρηστες χειροκροτουν αυτο που εκανε. Σκεψου πιο σφαιρικα και οχι ατομικα που εκανες μια τσαμπα εκδρομη...

Η Έπσον έχει κάνει την επιλογή της. Τα έχει βάλει κάτω, τα έχει υπολογίσει και έχει αποφασίσει να κινείται στην μικρομεσαία κατηγορία. Οκ, ως εδώ...αν θέλει να αναδειχθεί, όμως, και σε άλλες κατηγορίες (πιο υψηλής τιμής) δεν σημαίνει ότι αυτόματα κατέκτησε την κορυφή κάνοντας ''μπου'' στις άλλες εταιρείες. Σίγουρα δεν κερδίζει τίποτα με την πολιτική Χλαπάτσα (''θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε...''), ειδικά όταν η πρώτη της προσπάθεια να εισέλθει στις μεσο-υψηλές κατηγορίες κατέληξε σ' ένα φιάσκο. Ακόμα, βέβαια, αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που δεν βγήκε σε παραγωγή. Αν εσένα, Νίκο, σε καλύπτει σαν πιθανό υποψήφιο αγοραστή η δικαιολογία που προέταξε, οκ. Εμένα πάλι, όχι...θα μπορούσαν να είχαν υπάρξει 1000 λόγοι για την ''προστασία'' των πιθανών αγοραστών που θα φάνταζαν και πιο πιστευτοί. Αντ' αυτού προτίμησε να προβεί σε μια ακατανόητη δήλωση (μιας και δεν πρόκειται για νέα τεχνολογία) και να καταλάβει μετά από 3 χρόνια ότι δεν μπορεί να πιάσει τα standards (??????????) της reflective τεχνολογίας.

Δεν βλεπω γιατι να μην πιστεψει κανεις την Επσον.Δεν λεει οτι το προιον ηταν κακo,εγω οπως το ακουω,σε μεταφραση λενε οτι η γραμμη παραγωγης βγηκε πιο ακριβη απ οτι υπολογιζαν.Υπαρχουν θεματα με την παραγωγη και βλεπουμε σε αρκετα κοματια του 9000.

Απάντηση: Re: EPSON EH-R4000 OFFICIAL THREAD

Δεν βλεπω γιατι να μην πιστεψει κανεις την Επσον.Δεν λεει οτι το προιον ηταν κακo,εγω οπως το ακουω,σε μεταφραση λενε οτι η γραμμη παραγωγης βγηκε πιο ακριβη απ οτι υπολογιζαν.Υπαρχουν θεματα με την παραγωγη και βλεπουμε σε αρκετα κοματια του 9000.

Σε πολύ-πολύ ελεύθερη μετάφραση, όμως, Δημήτρη...-bye-

''the process of assembling these models can not fully meet the standards of quality 3LCD Reflective technology is able to offer.''

Φυσικά, δεν διαφωνώ ως προς το συμπέρασμά σου, οικονομικοί ήταν οι λόγοι και μόνο, άσχετα τι λένε. Εκτός, και αν τόσοι άνθρωποι που τον είδαμε και συμφωνήσαμε ότι έπαιζε πολύ καλά, είπαμε ότι ''καλός ήταν αλλά δεν έφτανε τα standards της Lcos τεχνολογίας''!!:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: EPSON EH-R4000 OFFICIAL THREAD

Σε πολύ-πολύ ελεύθερη μετάφραση, όμως, Δημήτρη...-bye-

''the process of assembling these models can not fully meet the standards of quality 3LCD Reflective technology is able to offer.''

Φυσικά, δεν διαφωνώ ως προς το συμπέρασμά σου, οικονομικοί ήταν οι λόγοι και μόνο, άσχετα τι λένε. Εκτός, και αν τόσοι άνθρωποι που τον είδαμε και συμφωνήσαμε ότι έπαιζε πολύ καλά, είπαμε ότι ''καλός ήταν αλλά δεν έφτανε τα standards της Lcos τεχνολογίας''!!:Banane0:

Σωστος!!!:music-smiley-005:

Νομίζω ότι απλα αποφασισαν πως χωρίς δυνατότητα 3D, θα ήταν αδύνατο να σταθεί στην υψηλη κατηγορια τιμής. Αναμένετε τον του χρόνου με 3D.

Re: Απάντηση: EPSON EH-R4000 OFFICIAL THREAD

Νομίζω ότι απλα αποφασισαν πως χωρίς δυνατότητα 3D, θα ήταν αδύνατο να σταθεί στην υψηλη κατηγορια τιμής. Αναμένετε τον του χρόνου με 3D.
Προφανως αυτό....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EPSON EH-R4000 OFFICIAL THREAD

Η Έπσον έχει κάνει την επιλογή της. Τα έχει βάλει κάτω, τα έχει υπολογίσει και έχει αποφασίσει να κινείται στην μικρομεσαία κατηγορία. Οκ, ως εδώ...αν θέλει να αναδειχθεί, όμως, και σε άλλες κατηγορίες (πιο υψηλής τιμής) δεν σημαίνει ότι αυτόματα κατέκτησε την κορυφή κάνοντας ''μπου'' στις άλλες εταιρείες. Σίγουρα δεν κερδίζει τίποτα με την πολιτική Χλαπάτσα (''θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε...''), ειδικά όταν η πρώτη της προσπάθεια να εισέλθει στις μεσο-υψηλές κατηγορίες κατέληξε σ' ένα φιάσκο. Ακόμα, βέβαια, αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που δεν βγήκε σε παραγωγή. Αν εσένα, Νίκο, σε καλύπτει σαν πιθανό υποψήφιο αγοραστή η δικαιολογία που προέταξε, οκ. Εμένα πάλι, όχι...θα μπορούσαν να είχαν υπάρξει 1000 λόγοι για την ''προστασία'' των πιθανών αγοραστών που θα φάνταζαν και πιο πιστευτοί. Αντ' αυτού προτίμησε να προβεί σε μια ακατανόητη δήλωση (μιας και δεν πρόκειται για νέα τεχνολογία) και να καταλάβει μετά από 3 χρόνια ότι δεν μπορεί να πιάσει τα standards (??????????) της reflective τεχνολογίας.

Ο στοχος μιας εταιριας ειναι παντα αποδοση/τιμη... Αυτο δεν επιασε, στο εχω πει 3 φορες... Το κουρασαμε πιστευω...

ΥΓ. Ειμαι σιγουρος οτι αν το ιδιο το εκανε η Infocus θα ηταν απο σεβασμο στους πελατες της ομως ε? :chinese:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EPSON EH-R4000 OFFICIAL THREAD

Ο στοχος μιας εταιριας ειναι παντα αποδοση/τιμη... Αυτο δεν επιασε, στο εχω πει 3 φορες... Το κουρασαμε πιστευω...

ΥΓ. Ειμαι σιγουρος οτι αν το ιδιο το εκανε η Infocus θα ηταν απο σεβασμο στους πελατες της ομως ε? :chinese:

Μάλλον, το παρακουράσαμε και κάπου χάνουμε και την ουσία. Αν το έκανε η Ινφόκους, θα της τα έχωνα 2 φορές παραπάνω. Σου μοιάζω για fan boy, Νίκο?-bye-

Σε πειραζω βρε Γιαννη, αφου με ξερεις... δεν μπορω να αντισταθω! :antlers: