Ώπα παιδιά 1000 συγγνώμη, τώρα συνειδητοποίησα τα 1030 euro 2-3 σελίδες πίσω... 1130 euro είναι η σωστή τιμή. Sorry που δεν το είδα για να το διορθώσω πιο πριν.
.................
Ώπα παιδιά 1000 συγγνώμη, τώρα συνειδητοποίησα τα 1030 euro 2-3 σελίδες πίσω... 1130 euro είναι η σωστή τιμή. Sorry που δεν το είδα για να το διορθώσω πιο πριν.
Με γεια :a0210: ...... 3200 ή 3600 ? Αντε περιμένουμεΣήμερα παραλαμβάνω το πανί. Ελπίζω αύριο να σας έχω review. FΙ παντώς δεν έχει δυστυχώς.
ανάμεσα απο τον 3200 - 3600 ποιος νομίζετε οτι είναι καλύτερη αγορά; (η διαφορα τους είναι κοντά στα 260 ευρω)
Είναι μεγάλη 1800 με 2000 ?
Και τι να την κάνει ?
Πού θα την χρησιμοποιήσει ?
Στα site έξω , λένε ότι δεν την χρειάζεται και μάλιστα ότι καίει το λευκό την ίδια στιγμή που έχει χειρότερο μαύρο.
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ..... Δεν υποθέτω .... αλλά δεν ξέρω αν έχει οποιαδήποτε άλλη διαφορά εκτός από την φωτεινότητα .
Αν γνωρίζεται λεπτομέρειες γράψτε τις ώστε να μάθουμε και εμείς .....
Λοιπόν... Δειλά δειλά θα πω μερικά πράγματα για το tw3200. Απόσταση μεταξύ προβολέα και οθόνης στα 5 - 5,5 μέτρα. Μέγεθος 120".
1. Φωτεινότητα: Θα πω απλά ότι είναι ΑΦΘΟΝΗ. Δε χρειάζεται κάτι παραπάνω να πω.
2. Αντίθεση: Δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κι όλας. Θα ήθελα λίγο παραπάνω.
3. Σύγκλιση: Χάνει ένα πράσινο pixel προς τα αριστερά. (Καλά που δε χάνει παραπάνω)
4. Θόρυβος: Απλά ανύπαρκτος. Ξεχνάω ότι είναι αναμμένος. Απόσταση περίπου 1 μέτρο.
5. Εικόνα: Για ευκρίνεια δεν τίθεται λόγος, μια χαρά. Σε αυτές τις ίντσες η διαφορές μεταξύ 720p και 1080p είναι πλέον εμφανή. Τα χρώματα θα τα ήθελα λίγο πιο έντονα (χωρίς να εξαφανίζεται εντελώς το "μαύρο"). Το μαύρο απλά δεν υπάρχει. Καλύτερα να το λέμε γκρι. "Rich gray levels" :award:. Λείπουν από το menu τα theater black modes τα οποία υπάρχουν στον tw3500 και πιστεύω ότι αυτή θα είναι μια βασική διαφορά μεταξύ του tw3600. Στο eco mode η λάμπα δε με ευχαριστεί καθόλου. Νιώθω ότι πρέπει να την έχω στο Normal. Προσπαθώ να καταλάβω σε ποιο mode πρέπει να τον βάλω Cinema - Natural - Living Room. Κανένα δεν είναι σαφές. Το Cinema είναι ποιο μουντό, το Natural πολύ έντονο, το Living Room ξεπλυμένο. Δεν έχει και ένα User mode να το φτιάξω μόνος μου όπως η πλάσμα... Τέλος πάντων το φοβερό είναι ότι αν ανάψω το φως στην κουζίνα δεν ενοχλεί πολύ. Βλέπεις όλη την ταινία ΑΝΕΤΑ.
Ευχάριστη έκπληξη είναι το SD υλικό. Πολύ καλό upscaler πρέπει να έχει.
6. Κίνηση: Στα 24p είναι Γ@Μ@ΤΗ. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
7. Lens Shift: Χάλια αίσθηση. Απλά κάνει τη δουλεία του.
8. Value for Money: Αν και το θέμα είναι υποκειμενικό, θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σ' αυτά τα χρήματα.
Δε μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό τώρα. Ελπίζω να βοήθησα
To pixmania τον έριξε στα 990+18μεταφορικαΔεύτερο post.
Το link για το pixmania
http://www.pixmania.gr/gr/gr/08420606/art/epson/Προβολεας-βιντεο-eh-tw3200.html
Επίσης ένα αναλυτικο review από Αυστραλία που λέει ότι πρακτικά 3200 και 3600 είναι το ίδιο προιόν. Λίγο καλύτερη φωτεινότητα ο 3600 σε dynamic mode αλλά αυτό δεν έιναι υπέρ σε προβολή ταινιών
http://www.homecinemacentral.com.au/reviews/reviews_epson_TW_3600-vs-TW3200.html#butt
Επίσης ένα ακόμη review με πρώτες εντυπώσεις και φωτο
http://www.avforums.com/forums/projectors/1351455-epson-tw3200-3600-owners-thread.html
Η οθόνη τελικά πως είναι;
Έμεινες ικανοποιημένος από την αγορά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.