παιδες αλλη μια ερωτηση το powerbuy αφορα και τα 2 μοντελα? γιατι εγω ενδιαφερομαι κυριως για τον 3600
νομίζω πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα,λογικά το ίδιο πράγμα είναι για τους μαγαζάτορες
παιδες αλλη μια ερωτηση το powerbuy αφορα και τα 2 μοντελα? γιατι εγω ενδιαφερομαι κυριως για τον 3600
σε αυτό το site μπορείς να δεις απο πόση απόσταση βγάζει τις ίντσες που θέλεις.
απο τους projectors επέλεξε τον powerlite home cinema 8100(είναι ο tw3500)που δεν φαίνεται να έχουν διαφορές σε αυτόν τον τομέα
http://www.epson.com/images/landing/calculator/index.html
μα καλά,εσένα ξέχασα που ήσουν και ο πρώτος?:BDBDG54:
σορρυ
Παιδιά και εγώ ψήνομαι για τον 3200 αλλά δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να αγοράσω από τα πρώτα κομμάτια που θα βγούν. Θεωρώ ότι είναι πιο φρόνιμο να περιμένω κανά μήνα για να δω αν βγάλει κανένα πρόβλημα...:chinscratch:
Λοιπόν,μέχρι στιγμής είμαστε οι παρακάτω αν έχω καταλάβει σωστά,
xaphs1900
nikolouzosr
corfu
Valter
monad
termatogazi
aggelos
Αφού αντέχεις να περιμένεις...
την συγκρισηδηλαδη ο 3500 ειναι καλυτερος του 3200? νομιζα το αντιθετο, αν ειναι ετσι πειτε μου να παω για το 3500
Σε περίπτωση που πάμε όμως σε PowerBuy οι τιμή θα είναι σαφώς πιο καλή.Αν και τους φοβάμαι εδω στην Ελλάδα,αν κάποιος μπορεί να πάρει και προσφορα απο έξωτερικο καλοδεχούμενη...εφόσον βεβαια κι αν εξασφαλιστει η εγγύηση και όλα τα σχετικά...δεν μπορεί στην Γερμανία να έχει 1000 ευρω και εδω να ερθει 300 ευρω πάνω(νταβατζιλίκι)Το δίλλημα είναι μεγάλο…
Το θέμα είναι ότι οι τιμές έξω είναι 1000 και 1300 αντίστοιχα για τον 3200 και τον 3600, αλλα στο ελλάντα ο 3600 κάνει 1600 οπότε με την λογική ο 3200 θα είναι κοντά στα 1300.Δλδ ίδια τιμή με τον 3500 ο οποίος φαίνεται να είναι καλύτερος στα νούμερα από τον 3200 αλλά ο 3200 έχει περισσότερα καλούδια…:bang:
Μα όσοι θα τους αγοράσουν για προβολές ταινιων κυρίως θα βλέπουν με χαμηλωμένο το δυναμικο σε θέσαη cinema....αλλιως μετα θα ειναι καταλλητερος για παρουσιασεις και gaming...απλά λέω ότι τα 300 ειναι πολλά...με μια 200 ευρω διαφορά θα ηταν καλύτρεα τα πράγματα...δεν υπάρχε θελω να πω στην καινουρια αυτη σειρά(μικρομεσαιας κατηγορίας) και ενας νεος 3ος παικτης της ιδιας σειράς που να κανει το κατι παραπανω και να αξιζει τα λεφτα του...οι δύο αυτές διαφορές είναι από μόνες τους αρκετές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.