Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

παιδες αλλη μια ερωτηση το powerbuy αφορα και τα 2 μοντελα? γιατι εγω ενδιαφερομαι κυριως για τον 3600

νομίζω πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα,λογικά το ίδιο πράγμα είναι για τους μαγαζάτορες

σε αυτό το site μπορείς να δεις απο πόση απόσταση βγάζει τις ίντσες που θέλεις.
απο τους projectors επέλεξε τον powerlite home cinema 8100(είναι ο tw3500)που δεν φαίνεται να έχουν διαφορές σε αυτόν τον τομέα

http://www.epson.com/images/landing/calculator/index.html

Το ξερω,απλα δε τον ειδα για αυτο ρωτησα..

Παιδιά και εγώ ψήνομαι για τον 3200 αλλά δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να αγοράσω από τα πρώτα κομμάτια που θα βγούν. Θεωρώ ότι είναι πιο φρόνιμο να περιμένω κανά μήνα για να δω αν βγάλει κανένα πρόβλημα...:chinscratch:

Παιδιά και εγώ ψήνομαι για τον 3200 αλλά δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να αγοράσω από τα πρώτα κομμάτια που θα βγούν. Θεωρώ ότι είναι πιο φρόνιμο να περιμένω κανά μήνα για να δω αν βγάλει κανένα πρόβλημα...:chinscratch:

Αφού αντέχεις να περιμένεις...

Πήρα τηλέφωνο χθες την Epson και τους ρώτησα τι γίνεται με τον 3200, πότε θα έρθει και πόσο θα κάνει. Στην αρχή μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο. Τέλος πάντων το προσπερνάω αυτό. Μετά αφού τον βρήκαν μετά από 2 - 3 λεπτά (επιτέλους) μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα έρθει ούτε πόσο θα κάνει. Το άλλο κουφό που μου είπαν είναι ότι λαβαίνουν ενημέρωση από την Epson έξω μια φορά το μήνα... Δηλαδή αν έρθει ένα προϊόν μια μέρα μετά την ενημέρωση του μήνα δεν θα το ξέρουν;;; Μου είπαν θα έχουν νέα ενημέρωση το Νοέμβριο

με λίγα λόγια όσοι βιάζονται, μεταξύ των οποίων κι εγώ πάμε για τον 3500.

Το δίλλημα είναι μεγάλο…

Το θέμα είναι ότι οι τιμές έξω είναι 1000 και 1300 αντίστοιχα για τον 3200 και τον 3600, αλλα στο ελλάντα ο 3600 κάνει 1600 οπότε με την λογική ο 3200 θα είναι κοντά στα 1300.Δλδ ίδια τιμή με τον 3500 ο οποίος φαίνεται να είναι καλύτερος στα νούμερα από τον 3200 αλλά ο 3200 έχει περισσότερα καλούδια…:bang:

δηλαδη ο 3500 ειναι καλυτερος του 3200? νομιζα το αντιθετο, αν ειναι ετσι πειτε μου να παω για το 3500

δηλαδη ο 3500 ειναι καλυτερος του 3200? νομιζα το αντιθετο, αν ειναι ετσι πειτε μου να παω για το 3500
την συγκριση
στα τεχνικα χαρακτηριστικά μπορείς να την δεις εδω

http://www.epson-europe.com/content...-Product-Specification-EHTW3500-EN.ilocal.htm

κι εδω

http://www.epson-europe.com/content...-Product-Specification-EHTW3200-EN.ilocal.htm

Το δίλλημα είναι μεγάλο…

Το θέμα είναι ότι οι τιμές έξω είναι 1000 και 1300 αντίστοιχα για τον 3200 και τον 3600, αλλα στο ελλάντα ο 3600 κάνει 1600 οπότε με την λογική ο 3200 θα είναι κοντά στα 1300.Δλδ ίδια τιμή με τον 3500 ο οποίος φαίνεται να είναι καλύτερος στα νούμερα από τον 3200 αλλά ο 3200 έχει περισσότερα καλούδια…:bang:
Σε περίπτωση που πάμε όμως σε PowerBuy οι τιμή θα είναι σαφώς πιο καλή.Αν και τους φοβάμαι εδω στην Ελλάδα,αν κάποιος μπορεί να πάρει και προσφορα απο έξωτερικο καλοδεχούμενη...εφόσον βεβαια κι αν εξασφαλιστει η εγγύηση και όλα τα σχετικά...δεν μπορεί στην Γερμανία να έχει 1000 ευρω και εδω να ερθει 300 ευρω πάνω(νταβατζιλίκι)

Last edited:
ο 3600 στο πρώτο καταστημα που τον εχει στη λίστα για να το φέρει το δίνει 1599 ευρω...Οι διαφορές με τον 3200 ειναι στο Dynamic contrast 50.000 o 3600 και 25.000 ο 3200 και στα lumens 2000 o 3600 και 1800 ο 3200...καμια άλλη διαφορά δεν εχω δει που να διακαιολογει τελικα την αγορα του 3600 απο τον 3200 με αυτην την διαφορα τιμής(300 ευρω)....καθαρο μαρκετινγκ απλα.

Re: Απάντηση: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

οι δύο αυτές διαφορές είναι από μόνες τους αρκετές.
Μα όσοι θα τους αγοράσουν για προβολές ταινιων κυρίως θα βλέπουν με χαμηλωμένο το δυναμικο σε θέσαη cinema....αλλιως μετα θα ειναι καταλλητερος για παρουσιασεις και gaming...απλά λέω ότι τα 300 ειναι πολλά...με μια 200 ευρω διαφορά θα ηταν καλύτρεα τα πράγματα...δεν υπάρχε θελω να πω στην καινουρια αυτη σειρά(μικρομεσαιας κατηγορίας) και ενας νεος 3ος παικτης της ιδιας σειράς που να κανει το κατι παραπανω και να αξιζει τα λεφτα του...