Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

To ότι τον συνιστά ανεπιφύλακτα για αγορά ο κ. Καστρουνής με κάνει σίγουρο για την επιλογή μου για το μελλοντικό μου home cinema (εκτός αν βγει ο 3700 μέχρι να γίνει το σπίτι!).

Πραγματικά κρίμα που δεν υπάρχει αντίστοιχος calibrator στην Θεσσαλονίκη.

Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

To ότι τον συνιστά ανεπιφύλακτα για αγορά ο κ. Καστρουνής με κάνει σίγουρο για την επιλογή μου για το μελλοντικό μου home cinema (εκτός αν βγει ο 3700 μέχρι να γίνει το σπίτι!).

Πραγματικά κρίμα που δεν υπάρχει αντίστοιχος calibrator στην Θεσσαλονίκη.

Στην Θεσσαλονίκη ανεβαίνω περίπου μια φορά τον χρόνο (ίσως και περισσότερο).
Προετοιμάζω μια άνοδο τους επόμενους μήνες

Μπήκα και εγώ στο club της μεγάλης εικόνας :smile: με εισιτήριο τον TW3200!

Επιφυλασσόμενος να γράψω τις εντυπώσεις μου αφού προηγουμένως "γράψω" λίγες ώρες με το μηχανάκι, θα ήθελα κατ' αρχήν τη γνώμη των εμπειροτέρων για τη σύγκλιση των panel μου, όπως φαίνεται στη συνημμένη φωτογραφία.

Είμαστε μέσα στα "εύλογα" πλαίσια ή... ;

Attachments

• IMG_20110919_232901.jpg
    IMG_20110919_232901.jpg
    32.9 KB · Views: 100
Ευχαριστώ και πάλι και αμήν!

Θα αρχίσω να τον ταΐζω κανένα BluRay, για να διαμορφώσω άποψη για την ποιότητα της εικόνας, γιατί οι ματρόσκες (ειδικά οι 720p, που είναι οι περισσότερες που έχω) δεν νομίζω ότι μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο...

Καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί η ερώτηση, αν ναι ζητώ συγνώμη, αλλά αξίζει τα 300 περίπου Ευρώ παραπάνω ο 3600 σε σχέση με τον 3200 ?

Έχω αυτήν την στιγμή τον Sanyo Plv-Z2 και σκέφτομαι για μια αναβάθμιση, αλλά οικονομική.

Έτσι σκεφτόμουν για τον 3200, αλλά σκέφτομαι αν αξίζει τα 300 παραπάνω ο 3600.

Επίσης λέτε μήπως να περιμένω να πέσει κάτω από τα 1500 ο 4000 της Panasonic και να χτυπήσω αυτόν (μιλάω για τιμές Γερμανίας, μην παραξηγηθώ. ο 4000 τώρα εκεί κάνει 1650)

Δεν νομιζω να πεσει πιο πολυ ο 4000 στην Γερμανια.
Γιατι δεν κοιτας τον benq w6000 που ειναι τρελο κελεπουρι ? (η αποψη μου ειναι πως ειναι καλυτερος απο τον 4000).

Δεν νομιζω να πεσει πιο πολυ ο 4000 στην Γερμανια.
Γιατι δεν κοιτας τον benq w6000 που ειναι τρελο κελεπουρι ? (η αποψη μου ειναι πως ειναι καλυτερος απο τον 4000).

Ναι επειδή παρακολουθώ την τιμη του 4000 θεωρώ απίθανο να πέσει κάτω απο τα 1500 που θες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Τον benq δεν τον είχα στα υπ' όψην μου είναι η αλήθεια, αλλά με έβαλες σε σκέψεις...

Δεν έχω δει ποτέ DLP και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει.
Κάτι έχω διαβάσει οτι μερικοί βλέπουν ίριδα με DLP και θα πρέπει πρώτα να δούνε κάποιον να παίζει πριν τον πάρουν.

Σωστά?
Ο 4000 λογικά σε κανά 1 - 1/2 μήνα θα πέσει κάτω από τα 1500 πάντως (γνώμη μου)

Μάλιστα.

Πάντως ο 3200 που θα μου βγει κάτω από 900 μου κλείνει το μάτι...

Σε ευχαριστώ.

Θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω...
Θα δω πάντως και τον Benq που μου πρότεινες!