Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

και εγω ελεγα να παρω τον 3200 αλλα μολις τον ειδα κοντρα σε φθηνους dlp δηλαδη optoma hd200 καμια σχεση.ο optoma ειχε πολυ καλυτερο contrast,καλυτερα χρωματα,ευκρινεια καμια σχεση(λογικο αφου δεν εχει συγκλιση)καλα για το απολυτο λευκο που εχουν ολοι οι dlp δεν το συζητω,ο epson στα λευκα ηταν κιτρινος..

αλλα δεν εχεις ευκολια εγκαταστασης,δεν εχει lens shift,δεν ειναι και οτι πιο ησυχο,και δυστυχως ολα αυτα υπαρχουν σε ολους τους φθηνους dlp...

και εγω ελεγα να παρω τον 3200 αλλα μολις τον ειδα κοντρα σε φθηνους dlp δηλαδη optoma hd200 καμια σχεση.ο optoma ειχε πολυ καλυτερο contrast,καλυτερα χρωματα,ευκρινεια καμια σχεση(λογικο αφου δεν εχει συγκλιση)καλα για το απολυτο λευκο που εχουν ολοι οι dlp δεν το συζητω,ο epson στα λευκα ηταν κιτρινος..

αλλα δεν εχεις ευκολια εγκαταστασης,δεν εχει lens shift,δεν ειναι και οτι πιο ησυχο,και δυστυχως ολα αυτα υπαρχουν σε ολους τους φθηνους dlp...

σαν κάτοχος του 3200 συμφωνω απόλυτα. τον προτίμησα λόγω της ευκολίας εγκατάστασης (lens shift - τοποθέτηση σε ραφι τοίχου) και κυρίως επειδή μου έβγαζε 107 ιντσες από την ευγκεκριμένη μικρή απόσταση που είχα στο χώρο μου . αν είχα 20 ποντους ακόμα θα έπαιρνα κάποιον dlp της ίδιας κατηγορίας (benq, optoma).

Tα αρνητικα των προβολεων συνηθως τα ανακαλυπτουμε μονο αν βλεπουμε εναν αλλον παραλληλα.
Οταν ειχα δει τον 3200 μονο του μια χαρα ηταν (και ειναι).Μετα μπηκε διπλα του ο optoma hd82/benq w6000 και τελειωσαν ολα :p
Eπισης η ευκολια τοποθετησης δεν ειναι καθολου λιγο πραγμα...

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

Πριν αγοράσω τον 3200, είχα δει τον HD200, ο οποίος, όντας προφανώς επαγγελματικά ρυθμισμένος, "έριχνε ξύλο" σε έναν out of the box HD82, που έπαιζε ακριβώς δίπλα του.

Κατέληξα κι εγώ στον 3200, χωρίς να τον δω και βασισμένος στις καλές γνώμες γι' αυτόν, λόγω ευκολίας εγκατάστασης (με τρόμαξε λίγο το ενδεχόμενο να μην έχω υπολογίσει κάτι σωστά και να μη "κάτσει" σωστά στο ταβάνι μου και απέναντι από το πανί μου ο όποιος φθηνός DLP θα επέλεγα).

Με 30 ώρες στη λάμπα και υποτυπώδη ρύθμιση εκ μέρους μου μέσω κάποιων καρτών ρύθμισης, ο 3200 δεν μου δίνει το "wow factor" που μου είχε δώσει ο προαναφερθείς HD200, στο βαθμό που μπορεί κάποιος να συγκρίνει εντυπώσεις με πολλές εβδομάδες διαφορά μεταξύ τους (αναφέρομαι στο μαύρο, στην οξύτητα της εικόνας και στην εντύπωση χρωματικής ακρίβειας).

Από την άλλη, αυτοτελώς ο 3200 δεν είναι καθόλου άσχημος. Είναι σπουδαίο να μπορείς να παίρνεις τέτοιας ποιότητας εικόνα με ένα χιλιάρικο (όσο και αν η υφιστάμενη κατάσταση στην πατρίδα μας έχει κάνει το "χιλιάρικο" πολύ λιγότερο ευκαταφρόνητο απ' ότι 2-3 χρόνια πριν...).

... και βέβαια το μέγεθος της εικόνας από μόνο του διευκολύνει να ξεχνιέσαι και να απολαμβάνεις τα τεκταινόμενα στην οθόνη (btw, περισσότερο με προβληματίζουν οι πτυχώσεις του πανιού μου, αλλά αυτό είναι άλλη -πικρή- ιστορία...).

ναι το καλο ειναι οτι οταν παιζει μονο του καλο ειναι.ο 3200 ειναι αξιο μηχανακι για την τιμη μου.θελω πολυ να δω τον νεο epson 5900 3d που θα βγει περιπου στα 1200 ευρω.

http://www.youtube.com/watch?v=lKcSPwdVLug

Απάντηση: Re: Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

θελω πολυ να δω τον νεο epson 5900 3d που θα βγει περιπου στα 1200 ευρω.

Εγώ πάλι δεν θέλω να τον δω :silly:

Αν είναι αλήθεια ότι με λίγους μήνες αναμονή και 200 παραπάνω θα έπαιρνα 3D, θα :bigcry: