Epson EH-TW3600 και EH-TW3200

...καλά που δεν αγόρασα ακόμα...για να δούμε τα πρώτα reviews....και βλέπουμε.....

ps....ξέρουμε μήπως στο πολύ χοντρο περίπου που θα κινηθουν τιμολογιακά?

Last edited:
οκ ξαναποσταρω γιατι βρήκα τις τιμές EH-TW3600 στα 1415 ευρώ και ο EH-TW3200 στα 1010 ευρω....αυτά

Last edited:
Ο 3200 μου φαίνεται πολύ καλή λύση και από ότι λέει εδώ έχει και frame interpolation

αν είναι κοντά στο χιλιάρικο τον τσιμπάω άμεσα

το θέμα είναι ότι δεν τον βρίσκω πουθενά.το έχει βρει κάποιος?

Ο 3200 μου φαίνεται πολύ καλή λύση και από ότι λέει εδώ έχει και frame interpolation

αν είναι κοντά στο χιλιάρικο τον τσιμπάω άμεσα

το θέμα είναι ότι δεν τον βρίσκω πουθενά.το έχει βρει κάποιος?

δίκιο έχεις...μόνο τον 3600 έχω βρεί μεσω skroutz άλλα η τιμή ειναι υπερβολική θα έλεγα...οπότε ανάλογα αν βγει στην Ελληνικη αγορά και ο 3200 θα είναι ενα κλίκ πιο ψηλά σε τιμή απο αυτήν που θα περίμενε κανείς...Πιστευω τέλος του μηνα πάντως να ειναι διαθεσιμος και ο 3200...και κοντα στο χιλιάρικο....

http://www.cyberport.de/?DEEP=6312-218&APID=6

Αυτοί στέλνουν Ελλάδα με 60 Ευρώ.
Έχω πάρει από αυτούς και είναι ΟΚ!

ωραίος ο Τεράστιος...και ναι έχεις δίκιο ο 3200 έχει Frame Interpolation :SFGSFGSF: άλλα και η τιμη σε σχέση Ελλάδας Γερμανίας ειναι Τεράστια!

Μίλησα πριν λίγο με την Epson Ελλάς και δεν ήξεραν πότε θα έρθει.Μου είπαν να ξαναπάρω τέλος του μήνα…εκεί που πήγαινα για τον 3500 τελικά θα πάρω τον 3200 αφου το frame interpolation για εμένα είναι αρκετά σημαντικό ,επίσης θα έχει καλύτερη τιμή από τον 3500 και η εικόνα λογικά θα είναι εφάμιλλη.

Άντε τώρα δεν κρατιέμαι…!!!

To frame interpolation είναι όντως σημαντικό. Έχει να πέσει πολύ R&D ακόμα όμως μέχρι να γίνει τέλειο.

Μίλησα πριν λίγο με την Epson Ελλάς και δεν ήξεραν πότε θα έρθει.Μου είπαν να ξαναπάρω τέλος του μήνα…εκεί που πήγαινα για τον 3500 τελικά θα πάρω τον 3200 αφου το frame interpolation για εμένα είναι αρκετά σημαντικό ,επίσης θα έχει καλύτερη τιμή από τον 3500 και η εικόνα λογικά θα είναι εφάμιλλη.

Άντε τώρα δεν κρατιέμαι…!!!

κι εγω για τον 3500 πήγαινα...είδα μετα ότι ερχεται ο 3600 τέλος του μήνα..άλλα απο τιμη ειναι ακριβός ακόμα...οπότε μάλλον κι εγω προς τον 3200 με βλέπω...ιδωμεν :fahne90:

Πάντως με την κίνηση αυτή της Epson να βγάλει τους 3200 και 3600 ουσιαστικά δεν βγάζει εκτός μάχης τους 2900 και 3500 που μόλις πρόλαβαν να κλείσουν έναν χρόνο στην αγορά?

Επειδή είμαι κάτοχος της 50υ20, το judder το έχω φάει στην μαπα,οπότε χωρίς να έχω εμπειρία στο F.I φαντάζομαι ότι θα είναι καλύτερα μερικά artifacts από το συνεχές τρεμόπαιγμα του judder........................ίσως:hmmmm2: