Ναι, ρε, το ξέρω (εισαι αδίστακτος)
Περαν της πλακας, το βασικό πρόβλημα των Epson (για μένα) ειναι το κακό QC (τρέχα γυρευε τι κομματι θα σου κάτσει κλπ).
Κατα τα αλλα, παντα για τα λεφτα τους ηταν super.
Εχω χρονια να δω αλλα τωρα ακουω οτι ειναι και πολύ καλά ανεξαρτήτως τιμής.
Θα θελα ομως να τους δω σε ''κανονικες'' συνθηκες και όχι σε εκθεση, εκει δλδ που το φως δεν ειναι αυτό που θα σε ''παρασύρει''.
Να πεις ομως και το γεγονος , οτι αν σου κατσει κατι στραβα, σου αλλαζουν το μηχανημα επι τοπου. Κι εδω, κι εξω οπως ξερεις κι εχει γραφτει παντου.![]()
Νταξ, ρε φιλος, να τα ξερασω όλα
Το ξερω ρε συ ότι συμβαίνει αυτό.
Εξάλλου το ένα ειναι το αποτελεσμα του αλλου:
Σου αλλάζουν εύκολα το μηχανακι γιατί απλούστατα θα το δώσουν σε κάποιον άλλον, στον οποίον θα το έχουν αλλάξει με την ιδια ευκολία κοκ.
Δεν ειναι τραγικό, γιατί, αν έχει υπομονη, πιθανότατα θα καταλήξεις στο τελος με ΟΚ μηχανακι αλλα οσο να ναι η διαδικασια αυτη ειναι ψυχοφθόρα (ειδικα για μηχανηματα που εχουν και μία Α φασαρία εγκατάστασης (πχ ταβάνι)).
Ειναι απλούστατα η λογική ''μας έρχεται φθηνότερα να κανουμε βόλτες μηχανακια παρα να έχουμε καλό QC''.
Δεν λεω φυσικα οτι οι EPSON ειναι γτπ, το αντίθετο, ειναι best buy μηχανακια.
Αλλωστε, έτσι όπως εχουν καταντήσει τα πράγματα, αν δεν υπήρχε η JVC και δεδομενου ότι αντιπαθω την Sony, μαλλον με EPSON θα μουν κι εγω.
Καλή σκέψη.Προσωπικα παντως, εαν ειναι να παρω τριτσιπο μηχανημα, οποιας τεχνολογιας κι οτι κατηγοριας τιμης, θα ανοιχτει στο καταστημα και θα τον δω πριν τον βαλω ταβανι.
Καλή σκέψη.
Αλλά εκτος του ότι δεν έχεις πάντα αυτη την επιλογή, χανεις και τη χαρα του ξεπακεταρίσματος σπιτι σου![]()
Τάκη σε σχέση με τον JVC πως σου φάνηκε το μαύρο?
Άλλη μια μεγάλη διαφορά, είναι τα ανέκδοτα τύπου:
An equally high White and Colour Light Output of 2,400 lumens, που εφηύρε φέτος η εταιρεία.
2.1 Dynamik-Modus
Epson gibt in den technischen Daten eine Lichtleistung von 2400 Lumen an, was deutlich ber den glichkeiten seiner direkten Konkurrenten liegt. Um diese Lichtreserven zu nutzen, muss das „Dynamik“-Preset aktiviert werden. Unser Test-Gerät übertraf hier mit 2480 Lumen sogar das Soll die Werksangaben sind wieder vorbildlich ehrlich.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.