Το φιλτρακι Γιαννη το ειδες καπου αλλου εκτος του cine4home?
"Very deep blacks 600,000:1 contrast ratio"
Καλά κρασιά..... Αν αυτό που είδα στην έκθεση είναι 600.000:1, κι αν είναι έτσι και τα 600.000:1 και του JVC θα το γυρίσω σε BenQ. :ernaehrung004:
Όχι τίποτε άλλο... Μας δουλεύει κι ο Χάτζ, κατάλαβες; :chinese:
Πιπίν έχω, milf υπαρχει παντα καβαντζα και προβολεα (οχι φυσικα το νεογνό 500αρι) θα εχω ισως την επομενη εβδομαδα.Εγώ? Πότε σας δούλεψα Μπάμπη μου?? Μόνο επιθέσεις δέχομαι από τον παλιοΣύριο που δεν έχει καν προβολέα (ούτε μιλφ, μήτε πιπίν)!!![]()
Πιπίν έχω, milf υπαρχει παντα καβαντζα και προβολεα (οχι φυσικα το νεογνό 500αρι) θα εχω ισως την επομενη εβδομαδα.
Θες τπτ αλλο, παλιοΓκανγκστερ;
![]()
Καλά κρασιά..... Αν αυτό που είδα στην έκθεση είναι 600.000:1, κι αν είναι έτσι και τα 600.000:1 και του JVC θα το γυρίσω σε BenQ. :ernaehrung004:
Μπάμπη σίγουρα 600.000:1 δεν είναι, αλλά δεν είδα κανένα απολύτως πρόβλημα στα σκοτεινά πλάνα. Τι δεν σου άρεσε στην απόδοση του μαύρου?
Πάντως, από την στιγμή που η φωτεινότητά του είναι επαρκής με το παραπάνω, και το μαύρο του δεν γκριζάρει καθόλου και οι διαβαθμίσεις είναι πειστικές, εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει. Τα νούμερα είναι καθαρά για λόγους marketing.
Το έχω διαβάσει και εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη μπούρδα όλων των εποχών καθώς και για παραπλανητική διαφήμιση.
Μήπως να σχολιάσουμε και λίγο για το φιλτράκι που υπόσχεται καλιμπραρισμένο μηχάνημα σε Dynamic Mode?
Που γράφει οτι το φιλτράκι υπόσχεται καλιμπραρισμένο μηχάνημα;
Στο άρθρο γράφει κάτι τελείως διαφορετικό.
O Γερμανός (Ekki Schmitt) είναι από τα 2-3 άτομα που διαβάζω οn-line σε θέματα εικόνας.
Έχει κάνει κατά καιρούς αναλύσεις που δεν έχει κάνει κανένας άλλος στο internet
πχ στο θέμα του e-shift και του Reality Creation της SONY.
Στο AVS γίνονται άπειρες αναφορές για το cine4home.
Θεωρείται από τους πιο αξιόπιστους Reviewers, δεν τίθεται ούτε θέμα ασχετοσύνης ούτε θέμα αξιοπιστείας.
Που γράφει οτι το φιλτράκι υπόσχεται καλιμπραρισμένο μηχάνημα;
Στο άρθρο γράφει κάτι τελείως διαφορετικό.
O Γερμανός (Ekki Schmitt) είναι από τα 2-3 άτομα που διαβάζω οn-line σε θέματα εικόνας.
Έχει κάνει κατά καιρούς αναλύσεις που δεν έχει κάνει κανένας άλλος στο internet
πχ στο θέμα του e-shift και του Reality Creation της SONY.
Στο AVS γίνονται άπειρες αναφορές για το cine4home.
Θεωρείται από τους πιο αξιόπιστους Reviewers, δεν τίθεται ούτε θέμα ασχετοσύνης ούτε θέμα αξιοπιστείας.
Συνφωνω. Ουδεποτε εχω διαβασει παπατζα απο το συγκεκριμενο. Απλα πολλες φορες θελει προσεκτικο διαβασμα και "προσαρμογη" της αυτοματης μεταφρασης, γιατι πολλες εννοιες που αναφερει σε αμιγως τεχνικα θεματα της εικονας ειναι δυσκολες.
1ον Εδώ το σχολίασα γιατί το μηχανάκι το είδα.
2ον Αν διαβάσεις καλύτερα θα δείς οτι τα ίδια ακριβώς λέω και για τον JVC με ένα "άν" όμως αφού - ακόμα - δεν τον έχω δεί.
"Αν αυτό που είδα στην έκθεση είναι 600.000:1, κι αν είναι έτσι και τα 600.000:1 και του JVC θα το γυρίσω σε BenQ."
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.