Epson EMP-TW600

Status
Not open for further replies.

samniotis

AVClub Enthusiast
9 January 2010
1,070
θεσσαλονίκη
Εκ μέρους φίλου, πωλείται προβολέας Epson EMP-TW600 με 1300 ώρες λειτουργίας (μικτές living Room & Theater Black). Mε όριο τις 3,000 που δίνει στην λάμπα της η Epson λογικά έχει άλλες τόσες.
Ήταν να τον αγοράσω εγώ άλλα τελικά βρήκα έναν 700άρι και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.
Το παλικάρι τον προσέχει σαν τα μάτια του και ουσιαστικά ο 600 είναι σε κατάσταση καινούριου.
Εννοείται ότι για τους κατοίκους Θεσσαλονίκης υπαρχει και η δυνατότητα ελέγχου.

Η τιμή που ζητάει είναι 300 (αρκετά λογική θέλω να πιστεύω) και για όποιον ενδιαφέρεται, μέσα στην βδομάδα θα μου τον φέρει απο το σπίτι μιάς και ο ίδιος φεύγει διακοπές.

Νέα τιμή 270 μόνο για λίγες μέρες (μέχρι να επιστρέψει απο διακοπές). Μετά πάει για pj αυλής :popcorn:

Ενδιαφέρεται πολύ καλός μου φίλος.
Σε εξωτερικό χώρο, έχει επαρκή φωτεινότητα σαν τον TW700 να καλύψει μια οθόνη 150"?

Πάνο δεν είναι δικός μου, όπως γράφω παραπάνω οπότε δεν ξέρω και πολλά, πάντως απο τα χαρακτηριστικά του που είδα στο νετ απο φωτεινότητα έχει την ίδια με τον 700άρι (1600 ansi lummens). Διαφορά έχουν στο κοντράστ (5000:1 o 600, 10000:1 o 700) αν και απ'ότι λένε τα παιδιά στο φόρουμ, η φωτεινότητα και στους δύο είναι καλή.

Μια χαρά τότε. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής στη Ρόδο?

Αν αναλαμβάνει ο φίλος σου τα έξοδα αποστολής, όλα γίνονται.
Απλά επειδή το απόγευμα ενδιαφέρθηκε και ένας συμφορουμίτης και είπαμε αύριο να έρθει να τον δεί απο κοντά (και όπως καταλαβαίνεις έχει προτεραιότητα) θα μπορώ να σου πώ αύριο στα σίγουρα αν είναι διαθέσιμος ή όχι.

Εντάξει. Ενημέρωσέ με pm ότι κι αν γίνει, για να ξέρω. :ernaehrung004:

Ο προβολέας αύριο ταξιδεύει για να συναντήσει στην Ρόδο τον νέο του μπαμπά!
Πάνο εύχομαι να τον ξεζουμίσετε παρέα με τον Ηλία.
καλές μπαλοθεάσεις!

(υ.γ: κανένα site έχει ο Ηλίας να δούμε το ξενοδοχείο?)

Status
Not open for further replies.