Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το παραπάνω μήνυμα μεταφέρθηκε από το νήμα των EH-R4000 και EH-R2000 καθότι αναφέρεται στους προβολείς που συζητάμε εδώ.
+1 ! :a0210:Thanx, General Manager :a0210:
Είναι προφανή τα ωφέλη του ανταγωνισμού τιμών μεταξύ των νέων (3D) μοντέλων της EPSON και των άλλων εταιρειών (JVC X3, Panasonic PT-AE5000/7000, Mitsubishi HC7800, Sharp XV-Z17000, Optoma HD33). Το να φθάσουμε να μιλάμε σήμερα για το κορυφαίο μοντέλο της EPSON (9000, χωρίς wireless HDMI) στις 3000, τη στιγμή που πέρυσι γινόταν λόγος για τον EH-R4000 (που ποτέ δεν είδαμε...) στις 5500, νομίζω λέει πολλά.
Υπό αυτά τα δεδομένα, ειλικρινά αδυνατώ να προσδιορίσω το target group αγοραστών της SONY για τον νέο VPL-VW95, αν όντως σκοπεύει να τον κοστολογήσει σχεδόν σε διπλάσια τιμή απ' τον 9000.
Καναν 2d καινουργιο βγαζουν για εμας που ενδιαφερομαστε για σοβαρες θεασεις ?![]()
Όσα χρόνια και αν περάσουν, Νικόλαε, 200.000:1 αντίθεση τα προβόλια δεν θα δουν ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα. Ας πιάσουν ένα 2-3.000:1 στη σκακιέρα και θα είμαι υπερευχαριστημένος!!! Δεν είναι θέμα τεχνολογίας, είναι θέμα λειτουργίας....
ΥΓ
Και τα 50.000:1 των DLP το ίδιο αστεία μου ακούγονται.
Thanx, General Manager :a0210:
Είναι προφανή τα ωφέλη του ανταγωνισμού τιμών μεταξύ των νέων (3D) μοντέλων της EPSON και των άλλων εταιρειών (JVC X3, Panasonic PT-AE5000/7000, Mitsubishi HC7800, Sharp XV-Z17000, Optoma HD33). Το να φθάσουμε να μιλάμε σήμερα για το κορυφαίο μοντέλο της EPSON (9000, χωρίς wireless HDMI) στις 3000, τη στιγμή που πέρυσι γινόταν λόγος για τον EH-R4000 (που ποτέ δεν είδαμε...) στις 5500, νομίζω λέει πολλά.
Βάσει χθεσινού ρεπορτάζ του Art Feierman, ο οποίος είχε πρόσφατα την ευκαιρία να δει μερικούς απ' τους νέους προβολείς σε λειτουργία, τα 2 μοντέλα "W" ("e" στην Αμερική) θυσιάζουν το τρισδιάστατο, χάριν της ασύρματης HD συνδεσιμότητας. Κατά τα λοιπά δε διαφέρουν απ' τα αντίστοιχα 3D αδερφάκια τους. Φαίνεται λοιπόν ότι μόνο τα 3 απ' τα 5 νέα μοντέλα θα είναι 3D.
Βρηκα στον kosmas hi fi τον 9000 σε καλη τιμη...Αλλα δεν ξερω εαν ειναι με το φπα...Ξερει κανεις τι παιζει;
Βλέποντας και τους άλλους προβολείς στην ίδια σελίδα με τις τιμές τους,δεν μπορεί παρά να είναι με Φ.Π.Α......
...είναι όμως πραγματικά πολύ χαμηλή η τιμή του(και των υπόλοιπων Epson γενικά)...λες να έκαναν κάποιο λάθος;;;:nounder:
πήρα τηλέφωνο και ο κύριος που μιλήσαμε ήταν πολύ εξυπηρετικός σε ότι απορία έιχα...
Ναι αυτό ακριβώς στην τιμή του site περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ....Γι αυτό ρώτησα εδώ περι αξιοπιστίας του καταστήματος για να προχωρήσω στην αγορά άμεσα.Δηλαδή,σου επιβεβαίωσε ότι αυτές είναι οι τιμές για τους Epson;...και ειδικότερα για τον '9000' που είναι εντυπωσιακά χαμηλή σε σχέση με τις τιμές (από το λίγο ψάξιμο που έκανα) του εξωτερικού;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.