Φίλε vas θα ήθελα λιγάκι να σχολιάσω τον τρόπο που γράφεις. Ζητώ συγνώμη που βγαίνω λιγάκι εκτός θέματος.
Εχω διαβάσει πόστ σου εδώ και στις τηλεοράσεις.
Είναι το λιγότερο.. απολαυστικά και άρτια τα κείμενα σου.
Δηλώνω fan :a0210:
μιας και αναφερθηκε πρπει να πω οτι συμφωνω και εγω:a0210:
τα ακόλουθα έχουν παίξει κατά καιρούς στα νήματα κυρίως των τηλεοράσεων όταν κάποιος χρήστης λέει έχω 4 μέτρα απόσταση πιστεύω 32 είναι καλά για λέτε να πάω σε καμμία overkill 40άρα για extra κινηματογραφική αίσθηση.
έχει να γίνει του ...ρουλη ο γάμος το χειμώμα. έχουν μπεί τα κάρβουνα και βλέπω πολλές πιστωτικές να γίνονται μπριζολίδια.
H αληθεια είναι οτι αυτος που εγραψε τα περι γρηγορης φθορας των lcd προβολεων καταφερε να σπειρει την αμφιβολια στους υποψηφιους αγοραστες ,εμου συμπεριλαμβανομένου. Οποτε αν μπορεί καποιος πιο ειδικος να πει αν οντως ισχυει κατι τετοιο και σε ποιο βαθμο θα ηταν χρησιμο για πολλους απο εμας.O.T. απλά επειδή αναφέρθηκε σε αυτό το νήμα..Το θέμα με τη γρήγορη φθορά και την πτώση στην ποιότητα εικόνας των lcd υφίσταται και στους LCoS? Ωραίο μηχανάκι φαίνεται ο 9000 αλλά αν ισχύει αυτό για τους lcd, εγώ προσωπικά θα επέφευγα να αγοράσω κάτι το οποίο πέφτει η απόδοσή του τόσο γρήγορα...
H αληθεια είναι οτι αυτος που εγραψε τα περι γρηγορης φθορας των lcd προβολεων καταφερε να σπειρει την αμφιβολια στους υποψηφιους αγοραστες ,εμου συμπεριλαμβανομένου. Οποτε αν μπορεί καποιος πιο ειδικος να πει αν οντως ισχυει κατι τετοιο και σε ποιο βαθμο θα ηταν χρησιμο για πολλους απο εμας.
...Με το τζάκι έχουμε θέματα? Αν ας πούμε κοιτάζω να μην έχω αναμμένο το τζάκι όταν δουλεύω
τον προβολέα είμαι εντάξει? Τις άλλες ώρες που απλά θα είναι ο προβολέας στο ταβάνι σβηστός
και στα δυο μέτρα μπροστά και αριστερά θα ανάβει τζάκι θα έχω θέμα??
Τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος?Υπάρχουν θήκες ή κάτι σχετικό για να καλύπτουν τον προβολέα
τις ώρες που δεν θα χρησιμοποιείται και απλά θα είναι στο ταβάνι?
Κοίταζα τώρα στο site της Epson Αυστραλίας...
Πρόσεξα κάτι στον Αυστραλέζικο EPSON 9000W (μόνο στον W, όχι στον απλό 9000 [= 8000 στην Αυστραλία]), που δε νομίζω να υπάρχει στο Ευρωπαϊκό ή στο Αμερικανικό wireless μοντέλο: υποστήριξη αναμορφικού φακού.
Να υποθέσω ότι είναι χαρακτηριστικό ενεργοποιημένο μέσω firmware, μόνο για την αγορά της Ωκεανίας? Ενδεχομένως να μπορεί να "ανοίξει" σε όλους τους 9000W μέσα απ' το service menu? Έχει κανείς υπόψιν?
Encyclopaedically speaking...
Δε με βλέπω να φεύγω απ' το 16:9 για τα επόμενα... 5-10 χρόνια :chinese:
παδιά εγω πάντως σχεδόν τέλιωσα την κατασκευή της οθονης με λόγο 2:35:1....Και στις επομενες μερες θα ανεβασω photos...
Ναι, ναι!!!
Diabolic mode on::devil-smiley-029:
Από το Dark Knight!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.