Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

spytsi μεγειες!!!!!

βρες υλικο sbs απο το ιντερνετ και βαλτο στο oppo να παιξει.δεν χρειαζεσαι 3d πηγη!ετσι θα θα απολαυσεις ανεξοδα πραγματικο 3d καμια σχεση με την μετατροπη.σου στελνω πμ με ενα λινκ που θα σε εντυπωσιασει παρα πολυ το 3d eφε του!

ενοχος βλεπω το 2.35.1 και μου τρεχουν τα σαλια!εχεις κανει τωρα zoom και οι μαυρες μπαρες ειναι στο μαυρο πλαισιο?

ναι ο epson ειναι στο 95% του ζοομ του και οι μαυρες μπαρες πεφτουν εξω απο το πλαισιο του 2:35:1 πισω στο μαυρο ματ χρωματος τοιχο...και πραγματικά βλέπω 2:35:1 χωρίς καθόλου γκρίζο...ή μπαρες...

αυτα ειναι..μπραβο..στο 16/9 κανεις μασκινγκ?αν ναι πως?εγω θελω να φτιαξω το ιδιο αλλα με σταθερο μασκινγκ.θα βαζω και θα βγαζω στις δυο ακρες της οθονης..

μπιλ τραγικη η αισθηση στις 110 γιατι??μικρες?

Kαλοθέατος Spytsi ευχαριστουμε για την πρωτη συνοπτική αλλα περιεκτική παρουσιαση κι οι φωτογραφιες που υποσχεθηκες να ποσταρεις ευπροσδεκτες.
Κι εγω αναρωτιεμαι γιατι τραγικη η αισθηση στις 110 απο 4,6μ Cpτbill.

...Θέλοντας να αποφύγω να τρυπήσω το ταβάνι, κρεμάσθηκε σε DIY υβριδική βάση τοίχου, ψηλά, λίγο χαμηλότερα απ' την οροφή...

Μιά φωτογραφία του προβολέα στην τελική του θέση, όπως υποσχέθηκα:

EPSON @ final position (Medium).jpg

Η βάση στήριξης στον τοίχο είναι υβριδική, αποτελούμενη από δύο άσχετα
μεταξύ τους κομμάτια διαφορετικών εταιρειών.

Λεπτομέρειες για την κατασκευή της ανέβασα στο ακόλουθο νήμα:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/91240-Υβριδική-βάση-ανάρτησης-προβολέα-σε-τοίχο

Φίλε Σπύρο!

Καλορίζικος ο προβολέας εύχομαι να περάσεις εκπληκτικές στιγμές μαζί του!Είναι καιρός κάποια στιγμή
να τελειώσουν τα σεταρίσματα και να ξεκινήσει για σένα η απόλαυση!Σου εύχομαι μεγάλες βραδιές
που θα δώσουν ένα όμορφο και διαφορετικό τόνο από την ,γκρίζα πολλές φορές, καθημερινότητα
και μιζέρια!
Αυτό άλλωστε δεν αγαπάμε όλοι εμείς εδώ και παλεύουμε με τα συστήματα? Την κινηματογραφική απόδραση
το νοητό αυτό ταξίδι που κάνουμε μέσα από το σπίτι μας!
Ελπίζω κι εγώ αφού μάθω όσα μπορώ και αν αξιωθώ να στήσω το σύστημα μου,στη συνέχεια να το απολαύσω
μαζί με καλή παρέα,πίτσες...

Last edited:
...μεγάλες βραδιές που θα δώσουν ένα όμορφο και διαφορετικό τόνο από την
γκρίζα πολλές φορές, καθημερινότητα και μιζέρια!
Αυτό άλλωστε δεν αγαπάμε όλοι εμείς εδώ και παλεύουμε με τα συστήματα? Την κινηματογραφική απόδραση
το νοητό αυτό ταξίδι που κάνουμε μέσα από το σπίτι μας!...

Μάνο, δε θα μπορούσες να το πεις καλύτερα. Αυτές οι οικιακές μας αποδράσεις είναι απ' τα καλύτερα
-και σε βάθος χρόνου ίσως τα οικονομικότερα - ψυχοπροφυλακτικά ελιξίρια, στους γκρίζους καιρούς
που διανύουμε. Αντεύχομαι σ' εσένα και τους φίλους του forum να έχετε υγεία, για να τα μοιράζεστε.

- Τα γυαλια για το 3d εχουν μπαταριες επαναφορτιζομενες ή πρεπει να αλλαζουν. ?

- Η πιστοποιηση THX υπαρχει μονο στο μοντελο 6010 ή και στο μοντελο 5010 (tw9000) ?

- Υπαρχει κατοχος του ασυρματου μοντελου (w) να μας πει να χανει τη συνδεση ή το κυριοτερο αν η ασυρματη μεταδοση εχει προβλημα παρεμβολων. ?
Επανειλημμενα εχω προσπαθησει να πω στον πωλητη οτι θα ηθελα το ασυρματο μοντελο, και καθε φορα με απετρεψε εντονα οτι το ασυρματο ειναι προβληματικο εχοντας προβλημα παρεμβολων απο αλλες ασυρματες συσκευες που μπορει να υπαρχουν στον χωρο. (Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι δεν το διαπιστωσε ο ιδιος, αλλα οτι ειναι τετοια η ενημερωση που εχει ισως απο αλλους χρηστες)

EPSON EH TW-6000W FULL REVIEW

EH-TW6000_600-300x221.jpg

.....θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο TW6000 αποτελεί μια άριστη αγορά για τα χρήματα που ζητά και συνιστάται ανεπιφύλακτα όταν η θέαση 3D σας ενδιαφέρει σοβαρά.

http://www.perfectimage.gr/2012/01/17/epson-eh-tw-6000/

Warewolf, τα γυαλιά είναι μπαταρίας λιθίου, μη επαναφορτιζόμενα (τελείωσε, την αλλάζεις - γύρω στις 60 ώρες διάρκεια).

Για την ταμπελίτσα ΤΗΧ δε γνωρίζω τι ισχύει στο ευρωπαϊκό μοντέλο. Δε θυμάμαι να την είδα κάπου στον δικό μου.

Το ασύρματο δεν το δοκίμασα. Απ' όσα διάβασα στο AVSForum, ωστόσο, κατάλαβα ότι το ασύρματο έχει καλή σύνδεση, αρκεί να εξασφαλίσεις απρόσκοπτη οπτική επαφή μεταξύ πομπού - προβολέα. Σε ό,τι έχει να κάνει με παρεμβολές, δεν υπάρχει τόσο θέμα να δέχεται, όσο να προκαλεί το ίδιο το ασύρματο παρεμβολές (π.χ. στα τηλεχειριστήρια των υπολοίπων συσκευών).

ευχαριστω spytsi.
Mετραω και εγω τις μερες για την αποκτηση του. Εχω ταινιες ετοιμες, ετοιμαζω τα παρελκομενα να ειναι ετοιμα, η παρεα περιμενει ανυπομονα.

Καλησπέρες!

Όπως καταλαβαίνετε φίλτατοι συνάδελφοι αναμένουμε με αγωνία τις πολύτιμες
εντυπώσεις σας από την παρουσίαση της Epson και ειδικά από την απόδοση του
Epson EH-TW9000.

Μόλις επιστρέψετε αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις σας! Θα είχε εξαιρετικό
ενδιαφέρον αν στη δοκιμή δοκιμάσατε τον Epson με υλικό δισκάκι Blu-ray 3D
και να ακούσουμε σχόλια για την απόδοση του!

Αν ήμουν κι εγώ Αθήνα σίγουρα θα ήμουν εκεί!

Αναμένουμε ανταπόκριση από το μέτωπο...!

...εγω παντως δεν ενθουσιατηκα με το 3d ...του ισως εφταιγε και η ταινια pirates ποιος ξερει??το αλλο μοντελο ομως ο 4000 εικονα ξυραφι και με sharpness 0 !σε 2d ετσι?

...εγω παντως δεν ενθουσιατηκα με το 3d ...του ισως εφταιγε και η ταινια pirates ποιος ξερει??το αλλο μοντελο ομως ο 4000 εικονα ξυραφι και με sharpness 0 !σε 2d ετσι?

Το Pirates 4 από Blu-ray 3D δισκάκι δοκιμάσανε στον Epson?

καλα τους πειρατες εβαλαν για δοκιμη 3d ? Ειναι γνωστο οτι απο αποψη 3d εφε η ταινια δεν λεει και τιποτε.
Χαθηκε κανενα avatar. ?

Περιμενουμε αποψεις για φακο, συγκλιση, χρωματα, μαυρο, κινηση, βασικα ...ολα. ! :smash:

ναι warewolf τρελο fail να δειξουν τους πειρατες για demo 3d..αφου η ταινια ειναι μετατροπη...υπαρχουν τοσες αξιολογες ταινιες 3d...

o epson 4000 επαιζε παρα πολυ καλα.αριστα μαυρα..χρωμα..οπως επισης και η ευκρινεια του μου αρεσε.κοφτερη.αλλα του ελειπε λιγακι φως..πολυ βελτιωμενος σε σχεση με τον 4000 που ειδαμε περσι.
αλλα νομιζω οτι με τετοια τιμη(3.500-400),χωρις 3d νομιζω οτι δεν θα τα παει πολυ καλα.πρεπει να δουμε και μετρησεις και πως θα τα παει απεναντι στον ανταγωνισμο.

τωρα ο 9000 ειδαμε οτι εχει περισσοτερο φως απο τον 4000.σαν 3d δεν εχω να παω κατι,το να κρινεις 3d με πειρατες ειναι σαν να πας βολτα με wrc αγωνιστικο που του βαζεις βενζινη με 30 οκτανια...

το 9000 δεν τον ειδα σε 2d,γιατι πιασαμε την παρλα με το φορουμ εξω στο μπουφε,οταν μπηκα μεσα παλι επαιζε 3d.ετσι και αλλιως την γνωμη την εχω γραψει αφου τον 9000 τον εχω δει εκτεταμενα.

επισης ενα μειον,η παρουσιαση ηταν στα αγγλικα απο εναν ιταλο της epson.ο οποιος εξηγουσε ενα ενα χαρακτηριστικο απο καθε προβολεα,ακομα και για τον 480 και εναν αλλο που περνει και ipop-iphone με ηχεια,και μεχρι να φτασουμε να δουμε τον 4000,βαρεθηκαμε..

Προτιμησαν φρεσκοτερη 3d ταινια... απο μαρκετινγκ βραστα. :flipout:

Ελπιζω να μην εχουν ποσταρει ακομη οι παρευρισκομενοι γιατι ξεκουραζονται απο την παρλα του Ιταλου.
Βρε μπας και ειχατε βγει ολοι εξω για καφε και δεν εμεινε κανεις στην παρουσιαση. ? :motz:

Περιμενουμε αυριο εντυπωσεις απο τους epson. !

Οι πειρατες απο ποτε ειναι δισκος για να σερβιρεις τσαι;;;;
Απο θεμα ηχου και εικονας ειναι παντα απο τις καλυτερες δουλειες.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ειναι απο τις ελαχιστες μεταφρασμενες 3d με 7.1 ηχο.

Οταν προκειται για ντεμο , 1000 φορες να σου βαλλουν τους πειρατες να δεις 3d που εχει σκοτεινες και δυσκολες σκηνες παρα το αβαταρ!

Το αβαταρ σε μπλε 3d υπαρχει η το θελες σε 3d mkv sbs απο τορεντ;

Last edited:
Αν ρωτας εμενα, αναφερθηκα καθαρα στον τομεα 3d, απο αποψη 3d εφε (και οχι σε crosstalk,κινηση,φως,χρωματα )
Ηθελα να πω με αυτο στον keraki, οτι το φτωχο αποτελεσμα που ειδε σε 3d κατα πασα πιθανοτητα εφταιγε η ταινια και οχι καποια ρυθμιση/αδυναμια του προβολεα. Εγραψε οτι δεν ενθουσιαστηκε πολυ, και συμπερανα οτι πιθανον να εννοουσε τα τρισδιαστατα εφε και οχι την αποδοση σε σκοτεινα ή αλλοιωση χρωματων.

Οσον αφορα το avatar, πριν λιγες ημερες που πηγα σε καταστημα να δω καποιους προβολεις, μου εβαλε το avatar να δω λιγο 3d και ειδα το δισκακι που εβαλε μεσα στο bluray player. Αρα προφανως εxουν βγαλει το avatar σε 3d.

Last edited: