Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

ναι warewolf τρελο fail να δειξουν τους πειρατες για demo 3d..αφου η ταινια ειναι μετατροπη...υπαρχουν τοσες αξιολογες ταινιες 3d...

Οι Πειρατές δεν είναι μετατροπή, αλλα έχουν γυριστεί σε 3D. Συμφωνώ πάντως ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για showcase..

thanks takisot...εγω νομιζα οτι ειναι μετατροπη αφου δεν λεει τιποτα σε 3d..σαν 2d φυσικα εχει φοβερη εικονα!

παντως στο 3d το ολο θεμα ειναι το υλικο..αν ειναι καλα γυρισμενο ειναι φοβερο..ειδικα οταν βγαινει προς τα εξω το εφφε.στον epson που ειδα εστω και sbs,το νεο 3d thriller του micheal jackon ειχε φοβερα εφφε..η καραμπινα απο το ζομπι ερχετε μπροστα στα ματια σου..

δυνατοτητες υπαρχουν για να γινει κατι εντυπωσιακο.

Re: Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Οι Πειρατές δεν είναι μετατροπή, αλλα έχουν γυριστεί σε 3D. Συμφωνώ πάντως ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για showcase..

Σωστο.

Οι μονες σκηνες που γυριστηκαν 2D ηταν οι υποβρυχιες.

Παιδιά μετά απο πόσες ώρες πρέπει να σκεφτομαστε το καλιμπράρισμα.Επίσης σε ποιον μπορούμε να απευθηνθουμε εμείς της επαρχίας για την δουλειά αυτή?

Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Παιδιά μετά απο πόσες ώρες πρέπει να σκεφτομαστε το καλιμπράρισμα.Επίσης σε ποιον μπορούμε να απευθηνθουμε εμείς της επαρχίας για την δουλειά αυτή?

Συνέχισε εσύ να γράφεις ώρες και κάτι θα σκεφθούμε :glowlamp:
Πόσες έχεις τώρα? Εγώ ούτε 2 (ουσιαστικά θα τον λειτουργήσω
από βδομάδα, που θα 'χω επιστρέψει στην επαρχιακή μου βάση).

Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Συνέχισε εσύ να γράφεις ώρες και κάτι θα σκεφθούμε :glowlamp:
Πόσες έχεις τώρα? Εγώ ούτε 2 (ουσιαστικά θα τον λειτουργήσω
από βδομάδα, που θα 'χω επιστρέψει στην επαρχιακή μου βάση).

εχω ψωμί ακόμα...20 ωρες πρόλαβα να δώ όλο κι όλο...αλλά κι εγω ετοιμαζομαι μιας τελιώσανε υποχρεωσεις,γιορτες κτλ κτλ

Καποιος που εχει τον 9000 μπορει να μου πει αν μπορει ποσα εκατοστα ειναι απο το κεντρο του φακου ως τη βαση του ? (μαζι με τα ρυθμιζομενα ποδαρακια)

τωρα να πω οτι ενθουσιαστηκα με τον επσον χθες που τον ειδα σε σχεση με οτι ειχα πριν δεν το λεω
στο 3Δ που τον δοκιμασα με χαρυ ποτερ καλο ηταν σχετικα αλλα δυσκολα βλεπεις ταινια ανετα για πολυ ωρα
δεν ξερω η ταινια αν ειχε καλο 3Δ αλλα απο αυτο που ειδα δεν αξιζει αν εχεις καλο προβολεα να τον δωσεις για να παρεις με 3Δ
βεβαια μπορει για την τιμη του να ειναι καλο

dionyusis τι προβολεα εχεις?σε 2d τι ειδεις?να ξερεις οτι ο epson εχει απο τα καλυτερα 3d αυτη τη στιγμη.φως και καθολου crostalk..

μα το 9000 εχω
την παρασκευη τον πηρα
χθες που ειδα το star wars 1 μου αρεσε περισσοτερο ακομη και η μετατροπη
οντως φως εχει και στο 3d και μιλαω για 120"

μα το 9000 εχω
την παρασκευη τον πηρα
χθες που ειδα το star wars 1 μου αρεσε περισσοτερο ακομη και η μετατροπη
οντως φως εχει και στο 3d και μιλαω για 120"

Πολύ καλά νέα αυτά! Παίζεις σε 120" και είσαι απόλυτα ικανοποιημένος!
Αν τελικά πάω στον τοίχο που λέω...θα μου χρειαστεί!

Φίλε enoxos,δεν ξέρω αν χρεώνεις copyrights αλλά την οθόνη σου την
ζαχαρώνω με τρέλα!! Ήθελα να σε ρωτήσω αυτό το μαύρο υλικό σαν φελιζόλ
που έχεις γύρω από την οθόνη σου,τι ακριβώς είναι?Μήπως είναι ύφασμα βελούδο?
Μήπως είναι σαν και το υλικό που βάζουν στους τοίχους σε ραδιοφωνικούς σταθμούς
για τον ήχο? Τι ακριβώς έχεις βάλει? Μήπως είναι απλά βαμμένος μαύρος ο τοίχος?

Αν έχεις την καλοσύνη,πέρνα μια βόλτα κι από εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/91510-Μελέτη-χώρου-εγκατάσταση-3D-προβολέα-και-οθόνης

να μου δώσεις τα πολύτιμα φώτα σου!!

Βρε παιδια εσεις που εχετε τον epson, τι καλωδιο hdmi εχετε. ?
Ψαχνω για ενα δεκαμετρο και να ειμαι σιγουρος οτι θα κλειδωνει στο 3D.

Απο οτι βλεπω, ενα δεκαμετρο κοστιζει 70-80 ευρω, που σημαινει οτι αυτοματως ενας wireless epson με διαφορα τιμης 150 ευρω περιπου απο τον απλο, μειωνει την οικονομικη διαφορα αν σκεφτουμε το κοστος ενος hdmi καλωδιου.

Last edited:
καλωδιο μπορεις να βρεις και με 20 ευρω και να κλειδωνει μια χαρα. μιλαμε για 10μετρο hdmi 1.4 ετσι?το wireles του epson καλα δεν λεω αλλα 60ghz δεν τα θα εβαζα πανω απο το κεφαλι μου.

καλωδιο μπορεις να βρεις και με 20 ευρω και να κλειδωνει μια χαρα. μιλαμε για 10μετρο hdmi 1.4 ετσι?το wireles του epson καλα δεν λεω αλλα 60ghz δεν τα θα εβαζα πανω απο το κεφαλι μου.

Σημασία δεν έχει μόνο η συχνότητα αλλά και η ισχύς εκπομπής...Όταν για απροβλημάτιστη ζεύξη απαιτεί LOS (Line Of Sight) και η απόσταση που "πιάνει" είναι λίγα μέτρα, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει μεγάλη ισχύ εκπομπής. Μπορείτε να το τσεκάρετε ίσως απο το manual.

Σκεπτομενος τωρα που περιμενω να παραλαβω τον 9000, σε περιπτωση προβληματικης συγκλισης και αντικαταστασης, θα πρεπει να περιμενω καποιο χρονικο διαστημα για πιθανη αντικατασταση.
Αυτο μου δημιουργησε την απορια.
Για ποιο λογο η epson Ελλαδας δεν εχει κομματια ετοιμα προς διαθεση και οταν της παραγγειλει καποιο καταστημα, παραγγελνει και αυτη με τη σειρα της απο το εξωτερικο. ?

Δεν θα επρεπε να υπαρχει διαθεσιμο στοκ σε περιπτωση που πρεπει καποιος προβολεας να αντικατασταθει αμεσα. ?
Γιατι ο αγοραστης να περιμενει πιθανον εβδομαδες για νεα παραδοση. ?
Στο εξωτερικο βλεπω οτι τους αντικαθιστουν μεσα σε 2 ημερες, οποτε λογικα το εμπορευμα υπαρχει σε αφθονια.

Διαβαζοντας στο avsforum οτι αρκετοι εκαναν μεχρι και 4 αλλαγες μεχρι να πετυχουν πανελ με καλη συγκλιση, με ανησυχει το γεγονος να πεσω σε κακο πανελ και να περιμενω πιθανον εβδομαδες μεχρι να ξανα ερθει νεος προβολεας.

Εχει καποιος μαθει γιατι η επσον παραγγελνει κομματια, αφου περιμενει πρωτα να της το παραγγειλει καποιο καταστημα. ? (με επιφυλαξη αν ισχυει αυτο, αλλα τα καταστηματα αυτο τουλαχιστον λενε, εκτος κι αν η επσον στο αμεσο μελλον περιμενει μεγαλη παρτιδα προς διαθεση)

εχω τον 9000 ενα μηνα τωρα και τοσο καιρο εβλεπα 3d side by side .mkv αρχεια
Χθες ειδα σε bluray το avatar. Πραγματικα εχει αισθητη διαφορα στο 3d πιο ξεκουραστο πολυ καλυτερη αισθηση με ενθουσιασε για αλλη μια φορα ο epson.
Bestbuy ΓΙΑ ΜΕΝΑ :award:

Τι ακριβως εκανε την εικονα πιο ξεκουραστη. ? Η μεγαλυτερη αναλυση με το αφθονο bitrate. ?

Διαφορα στην κινηση. ? Το καταλαβαινω περι καλυτερης αισθησης συνολικα, αλλα δεν καταλαβαινω πως ειναι πιο ξεκουραστο. Που οφειλεται αυτο. ? (Καταλαβατε φυσικα πως μεχρι να παρω bluray, θα τον σκισω στα sbs) :smash:

Τι ακριβως εκανε την εικονα πιο ξεκουραστη. ? Η μεγαλυτερη αναλυση με το αφθονο bitrate. ?

Διαφορα στην κινηση. ? Το καταλαβαινω περι καλυτερης αισθησης συνολικα, αλλα δεν καταλαβαινω πως ειναι πιο ξεκουραστο. Που οφειλεται αυτο. ? (Καταλαβατε φυσικα πως μεχρι να παρω bluray, θα τον σκισω στα sbs) :smash:

ισως ολα αυτα .