Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Εγω ειχα τον 9000, οχι τον W.
Cl7gr, μονο και μονο απο τις δευτερες φωτο που ποσταρες (την 3,6,10) σε ζηλεψα θανασιμα. :violent-smiley-030:
Μαυρο που δεν προκειται να εχω με τους τοιχους-φακους που εχω. :bigcry:
Καλοριζικο το νεο εργαλειο.

Ευχαριστώ πολύ :-)

Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

eco mode, living room preset, +2 brightness, -18 contrast, -10 color, 7500 temp, 2.2 gamma, normal iris, sharpness 3, super resolution 2. Οppo 83se player (edge enchaingment +5, detail +5), wireworld chroma 6 hdmi, psaudio p1000 power plant, elite cinewhite 120" οθόνη, siltech ρευματα πηγών, audioquest ρεύμα epson, 4,3 μέτρα απόσταση.

:blink::blink::blink:

Καλοριζικος,super δειχνει στις photo...

O προβολέας είναι εξαιρετικός και το δημοσιεύω γιατί εξαιτίας μιας ελατωματικής παρτίδας δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

eco mode, living room preset, +2 brightness, -18 contrast, -10 color, 7500 temp, 2.2 gamma, normal iris, sharpness 3, super resolution 2. Οppo 83se player (edge enchaingment +5, detail +5), wireworld chroma 6 hdmi, psaudio p1000 power plant, elite cinewhite 120" οθόνη, siltech ρευματα πηγών, audioquest ρεύμα epson, 4,3 μέτρα απόσταση.

-18 contrast? Σίγουρα είναι όλα καλά με τον συνδυασμό πηγής & pattern που χρησιμοποιείς για τη ρύθμιση;

-18 contrast? Σίγουρα είναι όλα καλά με τον συνδυασμό πηγής & pattern που χρησιμοποιείς για τη ρύθμιση;

Σε mode living room που είναι για θέαση με ανοιχτά φώτα. Εμένα μου αρέσει εκεί γιατί γίνεται πιο φωτεινός με λάμπα στο eco απ' ότι στο cinema και λάμπα high. To grayscale το ρύθμισα από το δισκάκι Spears & Munsil Blu-ray calibration and test disc.

Αν και απο τις φωτο δεν μπορει κανεις να κρινει γιατι δεν ξερω πως επιασε το θεμα η φωτογραφικη μηχανη, θα ελεγα οτι ειναι λιγο ψυχρο το λευκο σου, ή εχεις πολυ μπλε.
Για παραδειγμα σε ολες τις φωτο βλεπω μια ταση του λευκου προς το μπλε και επισης βρηκα μια φωτο που ανεβασες και στο review του 5010 (9000) το ιδιο πλανο και η διαφορα φαινεται ευκολα.
Αν δεν τιθεται θεμα φωτ. μηχανης, κοιτα ξανα τα χρωματα σου.
παρακατω οι 2 φωτο. Μια δικη σου και μια απο το review.
Εννοειται οτι σε αυτο τον προβολεα επιβαλλεται να κανεις καλιμπραρισμα.
Τα χρωματα θα ερθουν τελεια.

View attachment 77252

View attachment 77253

Last edited:
Ψαχνοντας βρηκα και αυτο το review οπου βρηκα ισως την αιτια του μπλε.
Φταιει το livingroom mode που εχεις βαλει. Μπορεις να δεις παρακατω στο link τα pre-calibration mode.
Θα σου προτεινα ή το natural (ελαφρως πρασινο) ή το cinema (ελαφρως κοκκινο) Το livingroom εχει μεγαλη αποκλιση στο μπλε.

http://www.displaycalibrationonline.com/reviews_epson5010.asp

Ψαχνοντας βρηκα και αυτο το review οπου βρηκα ισως την αιτια του μπλε.
Φταιει το livingroom mode που εχεις βαλει. Μπορεις να δεις παρακατω στο link τα pre-calibration mode.
Θα σου προτεινα ή το natural (ελαφρως πρασινο) ή το cinema (ελαφρως κοκκινο) Το livingroom εχει μεγαλη αποκλιση στο μπλε.

http://www.displaycalibrationonline.com/reviews_epson5010.asp

Το ξέρω αλλά προερχόμενος από έναν εξαιρετικά φωτεινό dlp προβολέα μου αρέσει και η δύναμη που σου δίνει το φως. Αν προσέξεις στο link που μου έδωσες θα δεις τα lumens που σου δίνει το living room έναντι του cinema. Το ξέρω ότι έχει μια τάση προς το μπλε αλλά και το cinema πέρα από αδύναμο δεν είναι τέλειο. Προτιμώ το living room λόγω συνδυασμού φωτός και μαύρου. Φαντάζομαι πως όταν γίνει calibration θα φύγει και η τάση προς το μπλέ.

O προβολέας είναι εξαιρετικός και το δημοσιεύω γιατί εξαιτίας μιας ελατωματικής παρτίδας δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Καλες προβολες!
Τσεκαρες συγκλισεις και ομοιομορφια και εισαι οκ?
BTW , ποιος ειναι ο επισημος αντιπροσωπος?
Η εγγυηση στον 9000 ειναι 3 χρονια και 2 στην λαμπα η κατι αλλο?

Η εγγυηση στον 9000 ειναι 3 χρονια και 2 στην λαμπα η κατι αλλο?
Νομιζω το αναποδο. 2 ο προβολεας και 3 η λαμπα.

Το ξέρω αλλά προερχόμενος από έναν εξαιρετικά φωτεινό dlp προβολέα μου αρέσει και η δύναμη που σου δίνει το φως. Αν προσέξεις στο link που μου έδωσες θα δεις τα lumens που σου δίνει το living room έναντι του cinema. Το ξέρω ότι έχει μια τάση προς το μπλε αλλά και το cinema πέρα από αδύναμο δεν είναι τέλειο. Προτιμώ το living room λόγω συνδυασμού φωτός και μαύρου. Φαντάζομαι πως όταν γίνει calibration θα φύγει και η τάση προς το μπλέ.

Πολλα συγχαρητηρια για την επιλογη του ...JVC X30 !
Νομιζω εκανες την καλυτερη επιλογη ...

Εγω υστερα απο 16 ημερες αναμονης για την αντικατασταση, πληροφορηθηκα απο το καταστημα οτι πρεπει να περιμενω ακομη καμια εβδομαδα+ για να ερθει η παρτιδα.
Ηθελα να ηξερα, αντι να μειωνουν τους χρονους, τους αυξανουν. ? Ειναι δυνατον να περιμενω 20-25 μερες για να παραλαβω, οταν στις αρχες παραλαμβαναν στις 12-15 μερες. ?

Μεγαλο μειονεκτημα για την αγορα της συγκεκριμενης μαρκας αυτη την εποχη. Δηλαδη ετσι και παραγγειλεις (περιμενοντας 10-15 μερες) και πεσεις σε αστοχια υλικου για αντικατασταση, καλο καλοκαιρι.

Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Εγω υστερα απο 16 ημερες αναμονης για την αντικατασταση, πληροφορηθηκα απο το καταστημα οτι πρεπει να περιμενω ακομη καμια εβδομαδα+ για να ερθει η παρτιδα.
Ηθελα να ηξερα, αντι να μειωνουν τους χρονους, τους αυξανουν. ? Ειναι δυνατον να περιμενω 20-25 μερες για να παραλαβω, οταν στις αρχες παραλαμβαναν στις 12-15 μερες. ?

Μεγαλο μειονεκτημα για την αγορα της συγκεκριμενης μαρκας αυτη την εποχη. Δηλαδη ετσι και παραγγειλεις (περιμενοντας 10-15 μερες) και πεσεις σε αστοχια υλικου για αντικατασταση, καλο καλοκαιρι.

Ψιλοπραγματα........το 2010 περιμενα 3,5 μηνες για να αξιωθει ο Φουρλης, να φερει την 63αρα samsung μου.Απο του χρονου μπορει να πρεπει να προπληρωσεις για να φερουν κατι και να περιμενεις και 2 μηνες.

Ε, και που είναι το περίεργο?

Την έφερναν κομμάτι-κομμάτι από την Κορέα και την συναρμολόγησαν εδώ!!-bye-:Banane0:

Η πλακα ηταν οτι την εφεραν,την ημερα της ονομαστικης μου γιορτης,οποτε λεω επιτηδες το εκαναν για να μου την κανουν δωρο...............αλλα με εβαλαν και την πληρωσα -bye-

Last edited: