Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον projector (EPSON EH-TW5900
) . Η απόσταση του projector από το πανί θα είναι 5 μέτρα και το πανί θα έχει μήκος 2,05 μέτρα.
Με αυτά τα δεδομένα θα είναι σωστή η αγορά του συγκεκριμένου;

Μια χαρα αποσταση ειναι δεν θα εχεις κανενα προβλημα και μαλιστα θα τυφλωθιες απο το πολυ φως

Re: Παρελαβα τον benq w7000. Εντυπωσεις.

Thanks για τις απαντήσεις.

Επειδή αυτό που συνδέω το PC είναι ολόκληρη ιστορία να ξηλωθεί για δοκιμή, πήρα σήμερα ένα 10μετρο 1.4 HDMI από το e-shop, αγνώστου μάρκας και αρκετά φτηνά στα 17 , ώστε να μην με τσούξει αν τελικά πάει για πέταμα. Σε λίγες μέρες που θα είναι έτοιμη και η οθόνη, θα γίνει η δοκιμή με PCH-A200 και HiMedia 900A σε σύνδεση στον epson 9000W.

Υπάρχει τρόπος στον 9000W να επιστρέψουν όλες οι ρυθμίσεις στο default, αλλά χωρίς να χάσω τις ρυθμίσεις που έχω αποθηκευμένες στις 10 μνήμες;

Απάντηση: Re: Παρελαβα τον benq w7000. Εντυπωσεις.

Thanks για τις απαντήσεις.

Επειδή αυτό που συνδέω το PC είναι ολόκληρη ιστορία να ξηλωθεί για δοκιμή, πήρα σήμερα ένα 10μετρο 1.4 HDMI από το e-shop, αγνώστου μάρκας και αρκετά φτηνά στα 17 , ώστε να μην με τσούξει αν τελικά πάει για πέταμα. Σε λίγες μέρες που θα είναι έτοιμη και η οθόνη, θα γίνει η δοκιμή με PCH-A200 και HiMedia 900A σε σύνδεση στον epson 9000W.

Αποτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος που προτιμο την συνδεση του 9000W με το hdmi αντι του wifi

Re: Απάντηση: Re: Παρελαβα τον benq w7000. Εντυπωσεις.

Αποτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος που προτιμο την συνδεση του 9000W με το hdmi αντι του wifi

Μα αν υποστήριζε το WirelessHD ανάλυση μέχρι 1080p/60Hz δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να το συνδέσω ασύρματα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρελαβα τον benq w7000. Εντυπωσεις.

Μα αν υποστήριζε το WirelessHD ανάλυση μέχρι 1080p/60Hz δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να το συνδέσω ασύρματα...

Καλημερα

Δεν το γνωριζα αυτο
τωρα που το ανεφερες το ειδα και στο ενχειριδιο χρηστη
Την συνδεση HDMI την προτιμησα για περισσοτερο σταθεροτητα απουσια θορυβου πρεμβολων κλπ συν οτι ειχα και το καλωδιο ηδη απο τον παλαιοτερο προβολεα
Υπαρχει περιπτωση να μην φτανει τα 1080p/60Hz λογο οτι ειναι 1.3 version?

Re: Παρελαβα τον benq w7000. Εντυπωσεις.

Μάλλον το κόβω να μην επαρκεί το bandwidth στα 60GHz όπου εκπέμπει. Απαράδεκτοι οι τεχνικοί της epson. Το κάνανε που το κάνανε wireless στα 1080p και 3D τι το κάνανε μισό; Αν το ήξερα από την αρχή θα είχα πάρει τον σκέτο. Τσάμπα θα πάνε τα 250 παραπάνω ευρώ που έδωσα... :angry:

Το HDMI που εχω συνδεμενο τον προβολεα
Υπαρχει περιπτωση να μην φτανει τα 1080p/60Hz λογο οτι ειναι 1.3 version?
και πως μπορω να το δω

Δεν μπορείς να δώσεις από την πηγή σου σήμα 1080 60Hz? Γιατί δεν δοκιμάσεις με pc ή laptop?

Γιαννη καλησπερα

Απο το ντεσκ τοπ δινω με ΑMD 7870 καρτα γραφικων μεσω 1.4 hdmi που πηγαινει στον ενισχυτη Yamaha RX-V2067 εκει κανει και αναβαθμιση σηματος και με την 1.3 hdmi στελνω προβολεα

θα τσεκαρω τις πληροφοριες του προβολεα και θα επανελθω

Λοιπον στις πληροφοριες σηματος του προβολεα αναφερει 1080p και 59,99 Hz
λογικα ειμαι ενταξει

Μετα την σημερινη ανακαλυψη του μποζονιου του Χικς
σας αναγγελω και την δικη μου ανακαλυψη των καμμενων πιξελ του 9000 :BDGBGDB55:

Εμφανιζει μια λαχανι γραμμη απο πανω εως κατω στην αριστερη πλευρα του πανιου αλλα μονο σε καποιες φωτεινες σκηνες και συνηθως σε μηκος περιπου 5-15 εκ περιπου το παχος ειναι περιπου 2 χιλιοστα δλδ σε σκοτεινα εργα τυπου μπατμαν η θριλερ ειναι δυνατον να εμφανιστει το φαινομενο στα καθε 20-40 λεπτα θεασης για 1-2 δευτεροπελπτα
σε φωτεινα εργα θα εμφανιστει στα καθε 10-20 λεπτα θεασης για 2-3 δευτερολεπτα σε ορισμενες πολυ φωτεινες σκηνες πχ σε καθε 1-2 ωρες θεασης για 1-2 δευτερολεπτα το μηκος ειναι δυνατον να πιασει και τα 30-40 εκατοστα
κατα τα αλλα ο προβολεας εχει πολυ καλη συγκλιση πολυ καλη φωτεινοτητα και ανετοτατα καλυπτει σχεδον 140 ιντσες πανι
Αυτος ηταν ο λογος αφου συζητησα και με την γυναικα μου αποφασισαμε και με προτροπη της αφου αυτην δεν την ενοχλει καθολου το ανυπαρκτο κατα την γνωμη της φαινομενο πχ χτες ειδαμε οικογενοιακως την Χιονατη και τους 7 νανους του 1937 το φαινομενο εμφανιστηκε σε ολο το εργο 90 λεπτων για 2 δετερολεπτα και μηκος ουτε 5 εκατοστα να μην κανω καμια αλλαγη του προβολεα με τον φοβο και μην τυχον και πεσω σε χειροτερο κομματι και τρεχω και εγω στα 45 μου να αφηνω την δουλεια μου κλπ κλπ να κανω απανωτες αλλαγες σαν τον φιλο λυκανθρωπο

Μια ερωτηση προς τους φιλους ειδημονες του φορουμ
γιατι εμφανιζεται μονο σε φωτεινες σκηνες και γιατι εχει εχει αυτο το λαχανι χρωμα ; -bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Μετα την σημερινη ανακαλυψη του μποζονιου του Χικς
σας αναγγελω και την δικη μου ανακαλυψη των καμμενων πιξελ του 9000 :BDGBGDB55:

Εμφανιζει μια λαχανι γραμμη απο πανω εως κατω στην αριστερη πλευρα του πανιου αλλα μονο σε καποιες φωτεινες σκηνες και συνηθως σε μηκος περιπου 5-15 εκ περιπου το παχος ειναι περιπου 2 χιλιοστα δλδ σε σκοτεινα εργα τυπου μπατμαν η θριλερ ειναι δυνατον να εμφανιστει το φαινομενο στα καθε 20-40 λεπτα θεασης για 1-2 δευτεροπελπτα
σε φωτεινα εργα θα εμφανιστει στα καθε 10-20 λεπτα θεασης για 2-3 δευτερολεπτα σε ορισμενες πολυ φωτεινες σκηνες πχ σε καθε 1-2 ωρες θεασης για 1-2 δευτερολεπτα το μηκος ειναι δυνατον να πιασει και τα 30-40 εκατοστα
κατα τα αλλα ο προβολεας εχει πολυ καλη συγκλιση πολυ καλη φωτεινοτητα και ανετοτατα καλυπτει σχεδον 140 ιντσες πανι
Αυτος ηταν ο λογος αφου συζητησα και με την γυναικα μου αποφασισαμε και με προτροπη της αφου αυτην δεν την ενοχλει καθολου το ανυπαρκτο κατα την γνωμη της φαινομενο πχ χτες ειδαμε οικογενοιακως την Χιονατη και τους 7 νανους του 1937 το φαινομενο εμφανιστηκε σε ολο το εργο 90 λεπτων για 2 δετερολεπτα και μηκος ουτε 5 εκατοστα να μην κανω καμια αλλαγη του προβολεα με τον φοβο και μην τυχον και πεσω σε χειροτερο κομματι και τρεχω και εγω στα 45 μου να αφηνω την δουλεια μου κλπ κλπ να κανω απανωτες αλλαγες σαν τον φιλο λυκανθρωπο

Μια ερωτηση προς τους φιλους ειδημονες του φορουμ
γιατι εμφανιζεται μονο σε φωτεινες σκηνες και γιατι εχει εχει αυτο το λαχανι χρωμα ; -bye-

Κακή σύγκλιση των πάνελ κατα μία η δύο γραμμές. Όσο πιο φωτεινή η εικόνα προς την άκρη τόσο ποιο φωτεινή η πράσινη γραμμή. Αντιδιαμετρικά υπάρχει μωβ γραμή αλλά είναι λιγότερο φωτεινή. Αν είναι πολύ έντονο το πρόβλημα η μόνη λύση είναι αντικατάσταση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Κακή σύγκλιση των πάνελ κατα μία η δύο γραμμές. Όσο πιο φωτεινή η εικόνα προς την άκρη τόσο ποιο φωτεινή η πράσινη γραμμή. Αντιδιαμετρικά υπάρχει μωβ γραμή αλλά είναι λιγότερο φωτεινή. Αν είναι πολύ έντονο το πρόβλημα η μόνη λύση είναι αντικατάσταση.

Νικο καλησπερα

δεν εμφανιζεται το φαινομενο στην ακρη του πανιου αλλα σε αποσταση 30-40 εκ περιποου απο την ακρη
θα ανεβασω φοτο η βιντεο σημερα αυριο
γιατι εμφανιζει μονο λαχανι χρωμα;

Γιαννη καλησπερα

Λιγη υπομονη
το βραδυ θα σας κανω πληρη παρουσιαση σε παγκοσμια πρεμιερα του προβληματος -bye-

αμ δε που είναι πρεμιέρα. αμα σου κρατάει το πρίσμα 1 βίδα πλαστική όλα είναι πιθανά. αναμένουμε φωτογραφικό υλικό. το φοκους του ειναι εντάξει σε όλη την οθόνη????

Last edited:
το βραδυ θα σας κανω πληρη παρουσιαση σε παγκοσμια πρεμιερα του προβληματος -bye-

Τι ώρα? Για να προλάβω να στήσω τους προβολείς....όχι αυτούς με τις 1080 γραμμές!!:D

34.jpg

Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

αμ δε που είναι πρεμιέρα. αμα σου κρατάει το πρίσμα 1 βίδα πλαστική όλα είναι πιθανά. αναμένουμε φωτογραφικό υλικό. το φοκους του ειναι εντάξει σε όλη την οθόνη????

Βασιλη καλησπερα
Αμα ειναι τοσο γυφτοι και κρατανε το πρισμα με 1 βιδα τι να πω