μηχανικο προβλημα στο οπτικο κομματι που δεν επιτρεπει στο διαφραγμα να ενεργοποιηθει με αποτελεσμα ολος ο προβολεας να μην παιρνει μπροστα.
Ο προβολεας θα παει Γαλλια οποτε υπολογιζω γυρω στις 15 ημερες να εχω νεώτερα του.
Οφειλω να ομολογησω παντως και το γεγονος πως κ στην επσον hellas ηταν ευγενικοι οταν καλεσα και προσπαθησαν να με βοηθησουν με το προβλημα αλλα και ο τεχνικος στην oktabit ευγενεστατος.
Αυτα.
Μηπως να αρχισω να ψαχνω για κανα jvc?
και μετα αναρωτιεσαι γιατι πουλιεται ο προβολεας 800 ευρω κατω απο το εξωτερικο.ειναι σιγουρο οτι μας στελνουν κομματια β διαλογης!!!!!
εμενα ο πρωτος ειχε προβλημα,μου τον αλλαξαν σε καινουργιο ο οποιος ειναι τελειος φτου φτου !!!.του cpbill του χαλαει αυτο.του davidcas δεν του δουλευει η δευτερη hdmi.ο κλεω πηρε τον 9000 ηταν τελειως προβληματικος στην συγκλιση τον πηγε πισω πηρε χ-3.ο warewolf ειχε θεματα με το focus....τωρα εχω και εγω αγωνια μηπως παθει κατι ο δικος μου...
το καλο βεβαια σε αυτο το προβολεα εκτος απο την εξαιρετικη αποδοση του για τα χρηματα του,εχει και μια απο τις καλυτερες συμπεριφορες στην πτωση της λαμπας..
και μετα αναρωτιεσαι γιατι πουλιεται ο προβολεας 800 ευρω κατω απο το εξωτερικο.ειναι σιγουρο οτι μας στελνουν κομματια β διαλογης!!!!!
Μανωλο πως μπορουμε να βοηθησουμε?
Το focus αρχισε εννοεις το γνωστο προβλημα, οπου σε τμημα της οθονης ειναι παντα out of focus. ?
To κοκκινο μηπως οφειλεται στη συγκλιση και οχι στο πανελ. ?
Για δοκιμασε να φτιαξεις τη συγκλιση μηπως διορθωθει το κοκκινο. Εγω τουλαχιστον αυτο βλεπω στους υποτιτλους. Κακη συγκλιση.
ναι θεμα συγκλισης ειναι.Εχει και πρασινο απο την αλλη μερια. Αλλα κάπου είχα διαβάσει πώς όταν φτιάχνεις την σύγκλιση χαλαει η ανάλυση. πρεπει να μετατοπισεις κατα έναν συγκεκριμένο αριθμό pixel. κατι τέτοιο.
ναι για το focus αυτο εννοω. αλλα το πιο εκνευριστικο είναι η σύγκλιση. Κουράζεται το μάτι. Κυρίως στο υπότιτλους. Αλλα βλέπεις πχ την Real που εχει ασπρη εμφάνιση και γυρω γυρω ειναι ενα πρασινοκοκκινο border
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.