EPSON SX 440-ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,211
ΑΘΗΝΑ
επειδη τελευταια εχω πλακωθει στις εκτυπωσεις και δεν συμφερει το πακετο των γνησιων,
υπαρχει κανα καλο συμβατο για τους epson?
δοκιμασα αυτα του πλαισιου,αλλα δεν κουμπωνουν καλα(δεν εχουν καν το "κλακ" που εχουν τα γνησια)
και καθε λιγο και λιγακι "χανονται" τα μελανια.
εαν εχει δοκιμασει καποιος σε epson inkject,καποια της προκοπης,ας ριξει ενα συρμα μηπως και γλιτωσουμε κανα φραγκο.
εννοηται οτι εαν υπαρχει και καποιος που γεμιζει τα γνησια(κραταω τα αδεια)και κανει καλη δουλεια,κανενα προβλημα.
εκτος των εγγραφων,εκτυπωνω και καμια φωτο των παιδιων,οπoτε οτι καλυτερο δεκτο...

Δημητρη
Ειχα πάρει από τον παρακάτω

http://myworld.ebay.co.uk/choose-your-colour/&_trksid=p3984.m1439.l2754

μια σειρά από 12 μελάνια (3 σετ των τεσσάρων) για τον Epson SX235 που έχω, προς 14 Ευρώ τελική τιμή μαζί με μεταφορικά. Μέχρι στιγμής ευχαριστημένος, η τιμή είναι αστεία, και η ποιότητα ΟΚ για γενικής φύσεως εκτυπώσεις. Δεν εχω δοκιμάσει φωτογραφίες..

Ο πωλητής ειναι αξιόπιστος με πολύ υψηλές πωλήσεις και rating. Δες αν έχει αναλώσιμα για τον δικό σου

Ενα (αναμενόμενο ) μειονέκτημα είναι οτι τα μελάνια τελειώνουν λίγο πιο νωρίς σχ σχέση με τα γνήσια, αλλά και πάλι ο λόγος value/money ειναι πολύ υψηλός ειδικά αν κάποιος κάνει πολλές εκτυπώσεις..

Last edited: