EPSON TW-1000

Λέτε να αρχίσει Thread με ψηφοφορία τι φορμά θα επικρατήσει;
Το θέμα είναι η λήξη και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας πότε θα είναι αφού για κανά χρόνο ακόμη (τουλάχιστον) ο πόλεμος καλά θα κρατεί...

Μιχάλη,
Κανά νέο από τον 1000 (για να ξαναγυρίσουμε πάλι στο θέμα) έχουμε;

οποτε ο ηττημενος αναγκαστικα θα αποσυρθει(λεω εγω τωρα.....).
Ναι, αλλά μέχρι να αναδειχθεί το επικρατέστερο φορμά, θα περάσει αρκετός καιρός, οπότε για τα πρώτα 2 χρόνια και ίσως πιο πολύ τα universal players θα πουλάνε ασταμάτητα ... :operator:

Το θέμα είναι η λήξη και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας πότε θα είναι αφού για κανά χρόνο ακόμη (τουλάχιστον) ο πόλεμος καλά θα κρατεί...

Μιχάλη,

σωστα,ξεφυγαμε εντελως απο το θεμα....

Ναι, αλλά μέχρι να αναδειχθεί το επικρατέστερο φορμά, θα περάσει αρκετός καιρός, οπότε για τα πρώτα 2 χρόνια και ίσως πιο πολύ τα universal players θα πουλάνε ασταμάτητα ... :operator:

μακαρι να γινει ετσι για να δουμε οσο το δυνατον συντομοτερα τιτλους στα ραφια των videoclub και να απολαυσουμε εικονα υψηλης ευκρινειας!!!

Απάντηση: Re: EPSON TW-1000

στο hitech που διαβαζα εχθες παθανε πλακα με την εικονα του και μαλιστα λενε οτι ειναι το πρωτο "σοβαρο" blueray δισκακι που ειδανε..!!!

To ειδα λιγο χθες, εχει οντως κορυφαια εικονα με AVC συμπιεση.Ειναι ομως 45 gigabytes!!!:BDGBDGB53:

Εκει ομως που κουφαθηκα ηταν με τον Ελαφοκυνηγο (HD-DVD) !!Ταινια του 1978 και εχει ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ εικονα!!!:firstprize:.Οι ανθρωποι εκαναν σοβαρη δουλεια στο transfer...

Re: Απάντηση: Re: EPSON TW-1000

To ειδα λιγο χθες, εχει οντως κορυφαια εικονα με AVC συμπιεση.Ειναι ομως 45 gigabytes!!!:BDGBDGB53:

Εκει ομως που κουφαθηκα ηταν με τον Ελαφοκυνηγο (HD-DVD) !!Ταινια του 1978 και εχει ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ εικονα!!!:firstprize:.Οι ανθρωποι εκαναν σοβαρη δουλεια στο transfer...

εχουν να δουν τα ματακια μας......:coool:

Όταν λέμε σύντομα είναι σα να λέμε π.χ. ΣΚ????
Ποιος αντέχει μέχρι τότε;
Κράτα τον Τάκη εσύ αν μπορείς.
Με έχει πεθάνει από χθες που έμαθε ότι ήρθε.
:p

Απάντηση: Re: EPSON TW-1000

Μιχάλη,

Ναι έχω ένα νέο! Για τον TW 1000.
Μου έρχεται αύριο Παρασκευή 23-3-07. Τον πλήρωσα ήδη και περιμένω να μου πούνε ότι το δώσανε στην κούριερ σήμερα το απόγευμα.
Όλα αυτά βέβαια καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Είναι και ο Μανώλης Καστρουνής απ´το πρωί εδώ μαζί μου και περιμένουμε να τον ανοίξουμε να τον δούμε επιτέλους αύριο.
Θα σας πω νέα όταν θα έχω.

Ναι έχω ένα νέο! Για τον TW 1000.
Μου έρχεται αύριο Παρασκευή 23-3-07. Τον πλήρωσα ήδη και περιμένω να μου πούνε ότι το δώσανε στην κούριερ σήμερα το απόγευμα.
Όλα αυτά βέβαια καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Είναι και ο Μανώλης Καστρουνής απ´το πρωί εδώ μαζί μου και περιμένουμε να τον ανοίξουμε να τον δούμε επιτέλους αύριο.
Θα σας πω νέα όταν θα έχω.

Αντε μπραβο Μιχαλη, με το καλο.

Σχετικα με τον επισκεπτη σου:
- Στειλτον για τσουρεκι εκει στον Τερκενλη (δεν ξερει)
- Καθοδηγησε τον (σαν τον πλεον εμπειρο απο οτι εχω καταλαβει) κατα την επιστροφη του, τι ειναι στον Καραβομυλο, καθως και σε εκεινο το χωριο, δεξια πανω στον Πλαταμωνα (δεν θυμαμαι το ονομα) με τα παϊδια.
- Δωστου γαλακτομπουρεκα

Εκει ειναι ο αλλος?????

Προσεχε, μην τον τα ι σεις πολυ τσιτσι αυτον, γιατι εχει χολιστερινες καργα και θα σας πεσει κατω και δεν θα εχετε να κανετε δουλεια σας μετα:flipout::flipout:.

( ασε που ειμαι σιγουρος οτι εχει μπει 20 φορες να δει τα μειλ του -bye-:flipout::flipout::flipout:)

Δεν ντρέπεστε βρε...
Πως μιλάτε έτσι...
Λίγο σεβασμό...

Ας τους να λένε Μανώλη... Συγχώρεσέ τους... Δεν ξέρουν τι λένε...
:nounder:

Πές του Μανώλη να αφήσει τα ταξίδια αναψυχής στην Σαλονίκη και να κάνει καμμια βόλτα προς τα δώ!:smash:

Ναι ρε παιδιά για πείτε και καμμιά τιμή... τι το κρατάτε μυστικό, φόρο θα πληρώσετε;

Re: Απάντηση: EPSON TW-1000

Ναι ρε παιδιά για πείτε και καμμιά τιμή... τι το κρατάτε μυστικό, φόρο θα πληρώσετε;
Από το 1ο post τα είμαμε αυτά:
~2.600 βγαίνει.