Epson TW-2000 @ CES!

Μπραβο στο περιπτερο Epson που και ολοφρεσκο μηχανημα εφερε εγκαιρως και εβαλε ενα σοβαρο ανθρωπο να το ρυθμισει :SFGSFGSF:τα καλα να τα λεμε.

Re: Απάντηση: Epson TW-2000 @ CES!

Ρωτα και τον Ντιλο, εεεμμμ Ντινο ηθελα να πω :p

Προφανως και θα ειναι και αυτος καλυτερος απο τον ντιλα.

Τουλαχιστον απο τον δικο μου.
Για να δουμε ομως, απο οτι λενε ο ντιλα φτιαχνει μετα τις 120 ωρες.... οποτε περιμενουμε μεχρι τοτε και βλεπουμε.

Μεινετε συντονισμενοι για να σας ενημερωσω βαση της τεραστιας (25χρονης) εμπειριας στον χωρο των βιντεοπροβολεων :singer:

:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-2000 @ CES!

Προφανως και θα ειναι και αυτος καλυτερος απο τον ντιλα.

Τουλαχιστον απο τον δικο μου.
Για να δουμε ομως, απο οτι λενε ο ντιλα φτιαχνει μετα τις 120 ωρες.... οποτε περιμενουμε μεχρι τοτε και βλεπουμε.

Μεινετε συντονισμενοι για να σας ενημερωσω βαση της τεραστιας (25χρονης) εμπειριας στον χωρο των βιντεοπροβολεων :singer:

:p

Tουλαχιστον εσυ κατι βλεπεις. Εμεις εχουμε φαει μπαν :flipout::flipout::flipout:

Καταπληκτικος ο 2000 με ενδιαφερει για αγορα !Αλλος ενδιαφερομενος ;
street price <2500euros .

Καταπληκτικος ο 2000

Τον είδα Σπύρο αλλά δεν μου έκανε τη παραμικρή εντύπωση.
Με βάση τα δυνατά χρώματα που με ξενιζαν και τα ξεπλυμένα μαύρα θα κοίταγα κανένα BENQ W9000 και Optoma 80 που παίζουν στην ιδια τιμή.

Μετριότατο μηχανημα.
Ηταν και περήφανοι οι περιπτερούχοι. Τρομάρα τους :HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Epson TW-2000 @ CES!

Τον είδα Σπύρο αλλά δεν μου έκανε τη παραμικρή εντύπωση.
Με βάση τα δυνατά χρώματα που με ξενιζαν και τα ξεπλυμένα μαύρα θα κοίταγα κανένα BENQ W9000 και Optoma 80 που παίζουν στην ιδια τιμή.

Μετριότατο μηχανημα.
Ηταν και περήφανοι οι περιπτερούχοι. Τρομάρα τους :HTEHETH63:

Δηλαδή αυτοί έχουν καλύτερα μαύρα;

Για τα λεφτά του είναι ΑΡΙΣΤΟΣ!!!!!
Αν θες καλύτερα μαύρα μόνο Dila.

P.S. Αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε και τον Μπάμπη...:damnyou:

Καλησπερα και απο μενα.Ειδα τον EPSON και η γνωμη μου ειναι οτι ο H79 OPTOMA παιζει πιο καλα. Παντως εχει βελτιωθει πολυ στο μαυρο.

Όσοι τον έχετε δει αλλά θα περάσετε σήμερα ξανά από την έκθεση θα ήθελα να τον ξαναδείτε μια και χθες κάποιος είχε πειράξει το μενού του player (1080i αντί του σωστού 1080p/24).

Last edited:
ας ειναι καλα η epson με τον τw 2000 που εκαναν την υπουργο οικονομικον (γυναικα μου) να αλλαξει γνωμη για τους προτζεκτορες και να με χρηματοδοτηση και ενα μεγαλο ευχαριστω στον larry που συνεβαλε σε αυτην μου την προσπαθεια οσο για την εκθεση καθε περσι και καλυτερα

Εγω τον ειδα την Πεμπτη μαζι με τον Larry. Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα. Αντιθετα οπως ελεγα και στον Larry ειχα την αισθηση οτι επαιζε καρε καρε σε καποιες στιγμες.