Epson TW-2000 @ CES!

Re: Απάντηση: Re: Epson TW-2000 @ CES!

Δηλαδή αυτοί έχουν καλύτερα μαύρα;

Τουλάχιστον όπως παίζει ο δικός μου 9000, μεσα σε σαλόνι με μπεζ τοίχους και χωρις τα μαύρη περικυκλωση που είχε ο Epson, αισθητά καλυτερα.
Και τα χρώματα του ειναι πιο φυσικά. Επειδη το bluray με το 007 το έχω και το βλεπω με PS3 τα χρωματα στα προσωπα που δινει ο BenQ ειναι πολυ ανωτερα απο αυτα του Epson.
Καμια σχέση.

Για να πω την αληθεια μου δεν εχω και μεγαλη εμπειρια με projectors γενικα. Δεν μπορουσα να καταλαβω αν αυτο που εβλεπα ηταν 1080p ή i. Εμενα ο Larry με ρωτησε αν βλεπω rainbow και του ειπα οτι εβλεπα αυτο στην κινηση του (πραγμα που δεν το εχω ξαναδει σε αλλους προβολεις που εχει τυχει να δω).

Αυτό το έγραψες σήμερα αναφερόμενος για χτες.
Ο Βασίλης τον είδε την Πέμπτη και εγώ την Παρασκευή.
Τόσες μέρες λάθος έπαιζε ?:smash::smash::ears:

Δημήτρη που θες να ξέρω εγω?
Το περίπτερο από ότι είδες δεν είχε κάποιον να κάνει μια παρουσίαση ή κάτι άλλο και ο προβολέας έπαιζε μόνος του. Όσες φορές κατα την διάρκεια της έκθεσης και πέρασα από εκεί διόρθωνα μνήμες (πειραζαν το μενού) και έκανα focus στον φακό.
Στο συγκεκριμενο setup η κίνηση ήταν καλύτερη όταν στο player είχε επιλογή το 1080p 24fps (ενεργοποιημένο) παρά το 1080i ή το 1080p/60.

Εαν παρατηρήσατε καλά το ίδιο πρόβλημα είχε και ο 60αρης της Sony που έπαιζε με το ίδιο Player στο περίπτερο του Λαιου.

Για να πω την αληθεια μου δεν εχω και μεγαλη εμπειρια με projectors γενικα. Δεν μπορουσα να καταλαβω αν αυτο που εβλεπα ηταν 1080p ή i. Εμενα ο Larry με ρωτησε αν βλεπω rainbow και του ειπα οτι εβλεπα αυτο στην κινηση του (πραγμα που δεν το εχω ξαναδει σε αλλους προβολεις που εχει τυχει να δω).

Rainbow σε LCD?

Προσωπικα παντως δεν ειδα σχεδον καμια μεγαλη διαφορα στην εικονα, οσον αφορα τον Epson 2000 και το Sony 60, αυτους δηλαδη που ηταν στα 2 show rooms. Δεν ειμαι και ο πιο ειδικος φυσικα, αλλα ανετα θα αγοραζα τον Epson, αφου ειναι και πιο φθηνος κατα πολυ!!

Μιας και οι αποψεις ειναι διαφορετικες και απο την στιγμη που το πανελ των προβολεων τουλαχιστον μεχρι το τελος του ετους περιπου ολοκληροθηκε, η γνωμη του πλεον ειδικου Μανωλη Καστρουνη εχει ειδικο βαρος. Εμεις που ειμαστε καπως μακρια και δεν εχουμε την πολυτελεια να τους δουμε στην εκθεση θα θελαμε μια αποψη καπως πιο επαγγελματικη γιατι τα λεφτα για την αγορα ενος τετοιου μηχανηματος δεν ειναι και λιγα και θα θελαμε να βαδισουμε στα σιγουρα. Τωρα που θα πεσει και το δωρο των Χριστουγεννων νομιζω οτι αρκετοι σκεφτονται σοβαρα την αγορα στα 1080p και τα μελη του AVCLUB θα θελανε και τις αποψεις των πλεον ειδικων.

Την άποψή μου θα την διαβάσετε στο τεύχος του ήχου που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του μήνα (ελπίζω).
Πάντως και στους 2 προβολείς είχα επιμεληθεί εγώ την "εικόνα τους" .

Re: Απάντηση: Epson TW-2000 @ CES!

Μιας και οι αποψεις ειναι διαφορετικες και απο την στιγμη που το πανελ των προβολεων τουλαχιστον μεχρι το τελος του ετους περιπου ολοκληροθηκε, η γνωμη του πλεον ειδικου Μανωλη Καστρουνη εχει ειδικο βαρος. Εμεις που ειμαστε καπως μακρια και δεν εχουμε την πολυτελεια να τους δουμε στην εκθεση θα θελαμε μια αποψη καπως πιο επαγγελματικη γιατι τα λεφτα για την αγορα ενος τετοιου μηχανηματος δεν ειναι και λιγα και θα θελαμε να βαδισουμε στα σιγουρα. Τωρα που θα πεσει και το δωρο των Χριστουγεννων νομιζω οτι αρκετοι σκεφτονται σοβαρα την αγορα στα 1080p και τα μελη του AVCLUB θα θελανε και τις αποψεις των πλεον ειδικων.

+1!
Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα 1080p λογο αποκτησης HTPC εντος μηνος,
και τα 50.000:1 δεν σταθηκαν ικανα να με κρατησουν στο show room.
Δεν κρυβω και εγω οτι ενοχληθηκα απο τα καρε καποια στιγμη και βγαινοντας ξαναρωτησα την τιμη!
Ετσι δηλ. που μπορω να παρω και TW1000 που θα πεσει κιαλλο μεχρι Χριστουγεννα και να μηνει φραγκο για πανακι τσι προκοπης!

Last edited:
Εγω ρε παιδιά καρε και τέτοια δεν είδα, και οι σκηνες ηταν με μπόλικη δράση και γρήγορα πλάνα.
Σίγουρα ισως να μην τα καταφέρνει καλά όσο ενα μηχανάκι που έχει
-Τριπλάσια τιμή
-Διπλάσια τιμή και rainbow
αλλα είναι 2 σοβαροι λόγοι για να πει κανεις εδω ειμαστε, tw2000τέλος!

Εγώ για να είμαι ειλικρινείς καρέ καρέ και προβλήματα στην κίνηση δεν διέκρινα στον epson ενα αντιθέσει με τον 60αρι που διέκρινα ένα προβληματάκι....
Το μόνο που τα χρώματα του μου φάνηκαν κάπως κορεσμένα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-2000 @ CES!

+1!
Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα 1080p λογο αποκτησης HTPC εντος μηνος,
και τα 50.000:1 δεν σταθηκαν ικανα να με κρατησουν στο show room.
Δεν κρυβω και εγω οτι ενοχληθηκα απο τα καρε καποια στιγμη και βγαινοντας ξαναρωτησα την τιμη!
Ετσι δηλ. που μπορω να παρω και TW1000 που θα πεσει κιαλλο μεχρι Χριστουγεννα και να μηνει φραγκο για πανακι τσι προκοπης!

Ο 1000 με τον 2000 έχουν διαφορές. Και η διαφορά τιμής δεν πιστεύω να μειωθεί..

Εγώ πάντως μια χαρά το είδα να παίζει το Επσονάκι και θα το χαρακτήριζα τιμιότατη επιλογή στα χρήματά του. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τεχνολογία LCD και νομίζω πως η διαδρομή του Epson τα τελευταία δύο χρόνια μας έχει διδάξει πως μπορούμε να περιμένουμε πολλά από την συγκεκριμένη τεχνολογία. Τώρα γιατί μπαίνουμε στον κόπο να συγκρίνουμε DLP με LCD δεν το κατάλαβα αλλά τές πά.

Ωραιότατος πάντως ο Epson. Ασε που δεν ήξερα ότι τον ρύθμισε ο Μανόλεφ... και είπα.. κάτι μου θυμίζει αυτό το μαύρο!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-2000 @ CES!

Γιατι τα χρήματα που ξοδεύουμε έχουν το ίδιο χρώμα! :Banane0:

Κώστα μου εννοώ πως δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε δύο διαφορετικές τεχνολογίες. Τουλάχιστον για μένα. Εκεί πήγαινε το σχόλιό μου. Τώρα "ακαδημαϊκά" και περιαυτολογώντας μπορούμε να το κάνουμε.-bye-

Δηλωνω ενδιαφερον για αγορα του EPSON 2000 (αφιξη στην Ελλαδα σε κανα 20μερο,τιμη <2400 ευρω,εγγυηση και λυχνιας 3 ετη!)
Αν ισχυσει η μειωση του ΦΠΑ σε κρανη και ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (οι προβολεις φανταζομαι ειναι μεσα ), η τιμη θα πεσει ακομη...

Οσοι ζητανε γνωμη για αγορα,η δικη μου αποψη ειναι κατι που νομιζω εχουμε υποστηριξει στο παρελθον,οι συνθηκες μιας εκθεσης δεν ειναι καθολου καταλληλες για εμπεριστατωμενη γνωμη για κανενα προβολεα εστω κιαν εχει ρυθμιστει απο τον Μανωλη,ο ιδιος λεει εξαλλου οτι μπαινανε μεσα και τον πειραζανε κατι που προσυπογραφω,αφου την στιγμη που μπηκα εγω στον Επσον ηταν μια κυρια με το συζυγο της με το κοντρολ στο χερι και "παιζανε" .

Ενα μικρο δειγμα απο το dedicated room στην εκθεση προχθες

Ωραιο μηχανακι με ωραια ευκρινεια και πολυ καλο sharpness για lcd.
Πολυ καλο μαυρο και αρκετο κοντραστ, παλι για lcd.
Τα χρωματα του δυνατα με υφη που αρεσει στον πολυ κοσμο.
Μου "ντιλιζε" λιγακι σε καποια πραγματα ....

Η κινηση του ειναι πιστευω περαν σχολιασμου, διοτι κατα την ταπεινη μου γνωμη το προβλημα που ειχε ειναι καθαρα θεμα της πηγης. Με την ιδια πηγη επαιζε κι ο vw60 στο αλλο περιπτερο και ειχε ακριβως τα ιδια προβληματα κινησης. Αδυνατω να πιστεψω οτι μηχανακια που προγενεστερα τους ηταν πααααρα πολυ καλα στην κινηση (epson 1000/vw50) εχουν τετοια θεματα, οποτε και θα συμβουλευα την κινηση που ειδατε να μην την συνδεσετε με τα μηχανακια αυτα !

[Κριμα που δεν δοθηκε η πρεπουσα σημασια απο τους αντιπροσωπους για να λυθει αυτο το θεμα και να μην φορτωθουν τα μηχανακια τους απο κακα σχολια για την κινηση . ( το bd της sony την εβγαλε λαδι που λενε....)]

Πολυ καλο value for money κατα τη γνωμη μου, λαμβανοντας υποψιν την τιμη που μαλλον θα βγαλει ο panasonic, τον οποιο περιμενω να δω με μεγαλυτερη αγωνια πλεον,μετα τη θεαση του epson.