Epson TW-2000 @ CES!

Πολυ καλο μηχανακι! Αυτο που ειδα, μου αρεσε παρα πολυ.

Πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του. Σαφως και η διαφορα του με τον Sony ήταν -στα ματια μου- σχεδον μη υπαρκτη!

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.... Αλλά αν έχεις συνηθίσει σε άλλη εικόνα το βρίσκω φυσιολογικό αυτό. Αν δεν είχα τον sony θα μου άρεσε σίγουρα! :grinning-smiley-043

p.s.

Να συμπληρωσω οτι παρατηρησα μια μικρη ανομοιομορφια στο χρωμα του. Η αριστερη πλευρα του εκανε καποιες κοκκινίλες σε καποια IRE.

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.... Αλλά αν έχεις συνηθίσει σε άλλη εικόνα το βρίσκω φυσιολογικό αυτό. Αν δεν είχα τον sony θα μου άρεσε σίγουρα! :grinning-smiley-043

Once you go natural, you never go back :worshippy:

E καλά εσύ τι θα μας έλεγες τώρα; :p

Κι έκανες και την πάπια όταν βολτάριζες με τον Παναγιωτάκο...:flipout:

Epson TW-1000 vs TW-2000

Παιδιά εγώ έχω αγοράσει έναν Epson TW1000 τον Σεπτέμβριο για να τον βάλω στο υπό ανακαίνιση σπίτι μου. Δυστυχώς όμως η ανακαίνιση έχει τον ατελείωτο και σκέφτομαι να τον δώσω για να πάρω έναν TW2000 όταν βγει στην αγορά.
Το κρίμα είναι ότι δεν τον έβαλα ποτέ σε λειτουργία και ο καημένος είναι στο κουτί του και περιμένει την τύχη του.
Αξίζει να τον πουλήσω για να πάω στον Epson TW2000; έτσι κι αλλιώς δεν βιάζομαι πότε θα βγει στην αγορά γιατί η ανακαίνισή μου αποκλείεται να τελειώσει πριν τον ιανουάριο έτσι όπως πάει το πράγμα (ου μπλέξεις με τεχνικές εταιρίες). Συμβουλές; επίσης αν ενδιαφέρεται κανείς για τον TW1000 μου, ας επικοινωνήσει.

Re: Epson TW-1000 vs TW-2000

Παιδιά εγώ έχω αγοράσει έναν Epson TW1000 τον Σεπτέμβριο για να τον βάλω στο υπό ανακαίνιση σπίτι μου. Δυστυχώς όμως η ανακαίνιση έχει τον ατελείωτο και σκέφτομαι να τον δώσω για να πάρω έναν TW2000 όταν βγει στην αγορά.
Το κρίμα είναι ότι δεν τον έβαλα ποτέ σε λειτουργία και ο καημένος είναι στο κουτί του και περιμένει την τύχη του.
Αξίζει να τον πουλήσω για να πάω στον Epson TW2000; έτσι κι αλλιώς δεν βιάζομαι πότε θα βγει στην αγορά γιατί η ανακαίνισή μου αποκλείεται να τελειώσει πριν τον ιανουάριο έτσι όπως πάει το πράγμα (ου μπλέξεις με τεχνικές εταιρίες). Συμβουλές; επίσης αν ενδιαφέρεται κανείς για τον TW1000 μου, ας επικοινωνήσει.

Αν δεν σε πειράζει τα χρήματα που θα χάσει ς από τη τράμπα αξίζει κάθε cent ;) O TW-2000 είναι τίμιο μηχάνημα για τα λεφτά που κοστίζει… ίσως ένα από τα καλύτερα LCD μηχανάκια που κυκλοφορούν ;)

Last edited:
Αρκει να πουλησεις τωρα και να αγορασεις τοτε, αλλιως καθε μερα χανεις φραγκα!

Επομένως πρέπει να βρω αγοραστή άμεσα για τον TW1000. Έβαλα αγγελία στη χρυσή ευκαιρία. Για να δούμε.

Επομένως πρέπει να βρω αγοραστή άμεσα για τον TW1000. Έβαλα αγγελία στη χρυσή ευκαιρία. Για να δούμε.

βαλε και εδω στην αντιστοιχη κατηγορια μας

Πάντος είναι πράγματι τόσο μεγάλη η διαφορά επί της οθόνης και επί της ουσίας; για να είμαι ειλικρινής δύο σημεία με κάνουν να νιώθω την ανάγκη αλλαγής του 1000 με τον 2000... το contrast και το x.v.colour. Σε ό,τι αφορά στο πρώτο αυτό είναι και λίγο ονομαστική αντίθεση.. όχι ansi contrast έτσι δεν είναι;
Σε ό,τι αφορά όμως στο δεύτερο, διερωτώμαι για το εξής. Και τα δύο μηχανήματα έχουν hdmi 1.3 αλλά μόνο ο 2000 αναφέρει ότι επεξεργάζεται x.v.colour. Αυτό σημαίνει ότι ο 1000 μολονότι έχει hdmi 1.3 δεν θα κάνει τίποτα με το deep colour που θα λαμβάνει μέσω του hdmi 1.3? Ποιός ο λόγος να έχει 1.3 τότε; Υποθέτω ότι μάλλον εγώ δεν το έχω καταλάβει πλήρως αυτό το κομμάτι... και φαντάζομαι έχει σημασία να το συζητήσουμε γενικά για όλα τα μηχανάκια με 1.3..

από την έκθεση

attachment.php

Η κοπέλα αριστερά μόλις πούλησε στον κύριο έναν 1000άρη Epson και την άλλη εβδομάδα, θα πάρει τον 2000.

Προσεξε κανεις οτι ειχε μπει σκονη μεσα στο φακο?Στο κεντρο και λιγο πιο πανω ειχε μια πρασινη μικρη κυλιδα.Αυτο φαινετε μονο στο μαυρο.

Δε νομιζω οτι αξιζει να παρουμε τον 2000 . Στα ιδια λ7 ειναι ο Benq W9000 . Toν ειδατε στην CES? Τελευταιο οροφο διπλα στον 1000(ιδιος σε μεγεθος με τον 2000) πολυ πιο καλο μηχανημα