EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτητα)

volleyst

New member
19 September 2009
7
Καλησπερα στην παρεα σας.
Θα ηθελα την βοηθεια σας...εχω εδω και 2 χρονια τον EPSON TW 2000.
Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την αγορα του προβολεα...εδω και κανενα μηνα περιπου μου παρουσιαζει το παρακατω ''θεματακι''.
Μετα απο 3-4 λεπτα απο το αναμα του προβολεα ξαφνικα χαμηλωνει η φωτεινοτητα του προβολεα.
Το μονο που μου περναει απο το μυαλο ειναι η αλλαγη της λαμπας.
Αλλα δεν πεφτει η δυμανη της λαμπας σταδιακα ?
Απο το μενου πηγαινω και γραφει 1800 ωρες...να θελει αλλαγμα η λαμπα ?
Ξερετε απο που μπορω να βρω καλες τιμες για να αλλαξω λαμπα ? και ειναι και αυτο ?
Αν θυμαμαι καλα πρεπει μετα τις 2000-2500 ωρες αλλαγη λαμπας.
Απλα να αναφερω οτι απο τις ρυθμισεις μου στον προβολεα ειχα βαλει την επιλογη´''ΖΩΝΤΑΝΟ'' και ο προβολεας ειχε μεγαλη φωτεινοτητα.\
Σας ευχαριστω πολυ !!!:worshippy:

Για δοκίμασε να παίξεις λίγο στο "Cinema Night" ..,έχω τον ίδιο και είμαι στις 1400 περίπου ώρες αλλά δεν έχω δεί να κάνει αυτό που αναφέρεις και τον είχα πάρει και μεταχειρισμένο.Από την άλλη λογικό μου φαίνεται να έχει αρχίσει να πέφτει η λάμπα, αλλά σταδιακά όχι ξαφνικά, μήπως τελικά η επιλογή φωτεινότητας στο "Ζωντανό" επιταχύνει και την απώλεια φωτεινότητας...

Για δοκίμασε να παίξεις λίγο στο "Cinema Night" ..,έχω τον ίδιο και είμαι στις 1400 περίπου ώρες αλλά δεν έχω δεί να κάνει αυτό που αναφέρεις και τον είχα πάρει και μεταχειρισμένο.Από την άλλη λογικό μου φαίνεται να έχει αρχίσει να πέφτει η λάμπα, αλλά σταδιακά όχι ξαφνικά, μήπως τελικά η επιλογή φωτεινότητας στο "Ζωντανό" επιταχύνει και την απώλεια φωτεινότητας...

Εχω βαλει ολες τις επιλογες...και το Cinema Night αλλα ειναι πιο σκοτεινο...σιγουρα με το Ζωντανο επιταχυνει την ζωη της λαμπας αλλα μου αρεσει πολυ αυτη η επιλογη.
Και εμενα αυτο μου κανει εντυπωση...οτι περιμενα σιγα-σιγα να χανει φωτεινοτητα...αλλα μετα απο 3-5 λεπτα πεφτει αποτομα.