Epson TW-700

Να ρωτησω και εγω κατι?Γιατι σημερα σε e-shop kai πλαισιο η τιμη τιμη του ανεβηκε κατα 100 ευρω,δηλαδη στα 999 ευρω?

Απάντηση: Re: Epson TW-700

Να ρωτησω και εγω κατι?Γιατι σημερα σε e-shop kai πλαισιο η τιμη τιμη του ανεβηκε κατα 100 ευρω,δηλαδη στα 999 ευρω?

Ίσως να μην μπορούν να βρουν κομμάτια από το δικό τους κανάλι, και αναγκάστηκαν να φέρουν από την κανονική οδό...

Ίσως πάλι είδαν και οι δύο ότι παραήταν φτηνοί σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και συμφώνησαν να ανεβάσουν την τιμή, αφού το προϊόν πουλάει έτσι κι αλλιώς, ακόμα και σ'αυτή την τιμή...

H πλάκα πάντως είναι στο πλαίσιο, μόλις κάνεις "προσθήκη στο καλάθι", η τιμή που βγάζει είναι 897 ευρώ!!!!!! :BDGBGDB55::flipout:

Πρέπει να έγινε χαμός και να έφυγε μεγάλο στοκ. Εμένα στο service Μου είπαν ότι έχει γίνει παραγγελία για την αντικατάσταση του δικού μου και ότι πιθανότατα θα τον έχω την άλλη εβδομάδα. Αλλά όχι και 100% σίγουρα!

Μαλλον εγινε μερικα λεπτα αφοτου τον παραγγειλα...........
Ιδου η παραγγελιά μου

ΚΩΔΙΚΟΣ 908614
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ Epson
ΠΡΟΪΟΝ EMP-TW700
ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ 753,78
ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1
ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ 753,78

ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 753,78
Φ.Π.Α. 143,22
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ (10 δόσεις) 49,56
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 946,56

Τωρα και στο καλαθι 999 δειχνει.....
Αλλα με 12 ατοκες.

Last edited:
Πάλι καλά πρόλαβα την παλιά τιμή δηλαδή μιας και παρήγγειλα στις 16 του μήνα :firstprize:. Πάντως τουλάχιστον για το Πλαίσιο αν θυμάστε καλά το είχε Web Offer και καλά 905 αλλά αγορά από τα καταστήματα τους 999 .

Τι νέες παραλαβές και τι νέο στοκ μιλάμε... Άλλη είναι η λέξη φίλοι μου, ανάμεσα στα δύο αυτά καταστήματα...
ΚΑΡΤΕΛ
Ας όψεται που είμαστε στο τριτοκοσμικό νεοελληνικό κράτος. Σε άλλες, πολιτισμένες, χώρες θα τους είχαν κατασπαράξει...

Τι νέες παραλαβές και τι νέο στοκ μιλάμε... Άλλη είναι η λέξη φίλοι μου, ανάμεσα στα δύο αυτά καταστήματα...
ΚΑΡΤΕΛ
Ας όψεται που είμαστε στο τριτοκοσμικό νεοελληνικό κράτος. Σε άλλες, πολιτισμένες, χώρες θα τους είχαν κατασπαράξει...

Εμένα άνθρωπος του χώρου μου είπε ότι το Πλαίσιο θα κάνει κινήσεις για να εξοντώσει το e-shop. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Δεν νομίζω να είναι πάντως και οι καλύτεροι φίλοι... -bye-

Παντως απο προσωπικη εμπειρια, το Πλαισιο ειναι μακραν μπροστα σε θεματα εξυπηρετησης πελατων. Επειδη εχω ενα ταλεντο να αγοραζω χαλασμενα πραγματα (παντα) εχω επιστρεψει 3 συσκευες στο πλαισιο την ιδια μερα, και της πηραν αμεσως πισω.
Αντιθετα στο e-shop που επεστρεψε μια κινεζικη οθονη της πλακας που ηταν γεματη ενοχλητικες γρατζουνιες, για προιον κοστους 60 ευρω εκαναν ολοκληρη ιστορια, με ετρεχαν απο τον εναν υπευθυνο στον αλλο, και τελικα απεφανθησαν οτι επρεπε να το αναλαβει το service της αντιπροσωπειας.. Οταν τους ειπα οτι βασει ΕΕ ο πελατης εχει δικαιωμα να επιστρεψει το προιον εντος 15 ημερων στο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ,και να διεκδικησει ακομα και τα χρηματα του, μου εκαναν τους κινεζους..Παρεπιπτοντως ακομα περιμενω μετα απο 1 μηνα..
Φυσικα δεν ξαναπατησα ποτε το ποδι μου εκει μεσα, ουτε και προκειται.

Kαλα για το e-shop εχουν ακουστει τα χειροτερα σε θεματα service...
To πλαισιο απο την αλλη εχει πολυ καλυτερη και αμεση αντιμετωπιση....
Και μια ερωτηση...Αυτο το προβολικο TW500 γιατι στο e-shop kai σε αλλα 3-4 μαγαζια εχει 2500 ευρω ακατεβατα?Ειναι νεο μοντελο προηγμενο τεχνολογικα?

Και μια ερωτηση...Αυτο το προβολικο TW500 (!!!) γιατι στο e-shop kai σε αλλα 3-4 μαγαζια εχει 2500 ευρω ακατεβατα?Ειναι νεο μοντελο προηγμενο τεχνολογικα?
Πιθανότατα θα είναι καλύτερα τα υλικά του από τον tw700...
Η τόσο ψηλή τιμή του όμως, μου κάνει και εμένα εντύπωση, μιας και είναι ΜΟΝΟ 720p .....

Last edited:

Τον Epson TW1000 μάλλον εννοείς, και ΝΑΙ, μέχρι στιγμής αυτή είναι η τιμή του, γιατί είναι το πιο εξελιγμνένο τεχνολογικά προβολικό της Epson και έχει panel 1080p (True High Definition) ! :antlers:

όχι, υπάρχει και 500άρης...

Από ότι είδα τώρα ο 500άρης ουτε καν HDMI δεν έχει .....:argue:
Γιατί είναι ΤΟΣΟ ακριβός ??? 2500 ευρώ έχει ο 1000άρης που είναι και 1080p !!!:slapface:
Έλεος ...

Ρε παιδιά ο TW500 είναι παλιάς γενιάς με πάνελ D4 και τους ξέμεινε από την εποχή εκείνη που κόστιζε 4500 ευρώ. Τώρα δεν αξίζει ούτε 500 ευρώ μπροστά στα σημερινά μηχανάκια.
Όμως έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, ηλεκτρικό ζουμ και φόκους και την απίθανη για τότε αντίθεση 1200:1
Είναι το μεγαλύτερο μοντέλο του TW200 που έχω παροπλισμένο τώρα πια και τον είχα πληρώσει 2170 ευρώ.

και το shop21 εχει τιμη 999,01 παραξενο και στα 3 μαγαζια να εχει την ιδια τιμη. Παντως για οποιον ενδιαφερεται ρωτησα σε μαγαζι στη στοα φεξη τιμη και μου ειπε 900 ευρω μετρητοις με 3 χρονια εγγυηση-απο το συγκεκριμενο μαγαζι σε αλλη μου αγορα εχω πολυ καλες εντυπωσεις

Πάντως όσο γρήγορα μου είπαν για αντικατάσταση άλλο τόσο αργοί είναι στην παράδοση. Έκλεισα 2 βδομάδες αναμονής και μου είπαν για τέλος της άλλης εβδομάδας. Δηλαδή πάμε για 3 βδομάδες. Είπα κι εγώ.... Τόσο γρήγορα θα καθάριζα? :flipout:

Πάντως όσο γρήγορα μου είπαν για αντικατάσταση άλλο τόσο αργοί είναι στην παράδοση. Έκλεισα 2 βδομάδες αναμονής και μου είπαν για τέλος της άλλης εβδομάδας. Δηλαδή πάμε για 3 βδομάδες. Είπα κι εγώ.... Τόσο γρήγορα θα καθάριζα? :flipout:

Μάλλον πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι ο προβολέας και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα :flipout:

παιδια γεια σας!
ειμαι καινουργιος στην παρεα σας.μολις παρηγγειλα τον tw700 κι εγω και θελω να ρωτησω κατι.τι καλωδιο πρεπει να παρω για να εχω την μεγιστη αποδοση στην εικονα?θα τον συνδεσω με pc σε καρτα γραφικων με dvi.
αυτο το καλωδιο κανει?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751579