Να ρωτησω και εγω κατι?Γιατι σημερα σε e-shop kai πλαισιο η τιμη τιμη του ανεβηκε κατα 100 ευρω,δηλαδη στα 999 ευρω?
Τι νέες παραλαβές και τι νέο στοκ μιλάμε... Άλλη είναι η λέξη φίλοι μου, ανάμεσα στα δύο αυτά καταστήματα...
ΚΑΡΤΕΛ
Ας όψεται που είμαστε στο τριτοκοσμικό νεοελληνικό κράτος. Σε άλλες, πολιτισμένες, χώρες θα τους είχαν κατασπαράξει...
Δεν νομίζω να είναι πάντως και οι καλύτεροι φίλοι...![]()
Πιθανότατα θα είναι καλύτερα τα υλικά του από τον tw700...Και μια ερωτηση...Αυτο το προβολικο TW500 (!!!) γιατι στο e-shop kai σε αλλα 3-4 μαγαζια εχει 2500 ευρω ακατεβατα?Ειναι νεο μοντελο προηγμενο τεχνολογικα?
Τον Epson TW1000 μάλλον εννοείς, και ΝΑΙ, μέχρι στιγμής αυτή είναι η τιμή του, γιατί είναι το πιο εξελιγμνένο τεχνολογικά προβολικό της Epson και έχει panel 1080p (True High Definition) ! :antlers:
Πάντως όσο γρήγορα μου είπαν για αντικατάσταση άλλο τόσο αργοί είναι στην παράδοση. Έκλεισα 2 βδομάδες αναμονής και μου είπαν για τέλος της άλλης εβδομάδας. Δηλαδή πάμε για 3 βδομάδες. Είπα κι εγώ.... Τόσο γρήγορα θα καθάριζα?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.