Epson TW-700

Βάλε τον να παίξει ένα λευκό φόντο και αν παρατηρήσεις να μπλεδίζει στην άκρη τότε φίλε μου δύσκολα τα πράγματα , μάλλον έπεσες στην περίπτωση της ανομοιομορφίας του των panel . Τσέκαρε το και επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία όσο είναι νωρίς .
Εύχομαι να μην είναι κάτι τέτοιο κα να στρώσει .
Καλή ανάσταση

Διονύση ευχαριστώ για την απάντηση, και ελπίζω να μην είναι κάτι αυτή η μπλεδίλα...

Eρώτηση αρχάρειου... με τον μεν PC μου ο προβολέας θα συνδέεται με την μόνη έξοδο VGA, καθότι η κάρτα μου δεν έχει έξοδο HDMI... και από την άλλη από αυτή την πηγή προορίζεται να παίζει μόνο avi αρχεία ;)

Το θέμα μου είναι το dvd player μου (ένα γερασμένο αλλά καλό - νομίζω - SONY DVP-S725D). Οι πιθανές έξοδοι στις οποίες μπορώ να ρίξω τον προβολέα είναι η ξερή «Video», η component ή η S-Video... ποια από όλες να προτιμήσω για καλύτερη ποιότητα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-700

Mιχάλη ευχαριστώ για την απάντηση!

Να υποθέσω ότι η έξοδος Video είναι αντίστοιχης ποιότητας με το scart;
Χειρότερη αφού απ το scart μπορείς να πάρεις απλό σήμα video αλλά και S-VHS και RGB . Όπως είπε και ο Μιχάλης η component είναι η καλύτερη επιλογή σου στο συγκεκριμένο player . Πιο φρόνιμο όμως θα ήταν να πάρεις μια κάρτα γραφικών με 40- 50 € που να υποστηρίζει DVI και να καθαρίσεις και μάλιστα με αρκετή διαφορά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-700

Πιο φρόνιμο όμως θα ήταν να πάρεις μια κάρτα γραφικών με 40- 50 που να υποστηρίζει DVI και να καθαρίσεις και μάλιστα με αρκετή διαφορά.

Ναι, την έχω υπόψη μου την κάρτα, και κάποια στιγμή θα υλοποιηθεί... το πρόβλημα με το πισί ως πηγή είναι ότι δεν μπορώ να φέρω ψηφιακό ήχο στον ενισχυτή γιατί είναι παλιός (SONY STR-DE435), οπότε στα DVD βασίζομαι στο player για ανάλυση του 5.1 ;)

Ξέρω, ξέρω... είναι παλιά τα μηχανάκια, αλλά no money = no honey :(

Βάλε τον να παίξει ένα λευκό φόντο και αν παρατηρήσεις να μπλεδίζει στην άκρη τότε φίλε μου δύσκολα τα πράγματα , μάλλον έπεσες στην περίπτωση της ανομοιομορφίας του των panel . Τσέκαρε το και επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία όσο είναι νωρίς .
Εύχομαι να μην είναι κάτι τέτοιο κα να στρώσει .
Καλή ανάσταση
Χριστός Ανέστη (τώρα πλέον) Κώστα, σε σένα και σε όλο το φόρουμ ! -bye-
Θα ήθελα να ρωτήσω, ότι αν άυτή τη στιγμή με άσπρο φόντο ΔΕΝ παρατηρώ κάποια ανομοιομορφία ή τουλάχιστον κάποια μικρή, υπάρχει περίπτωση με τον καιρό και καθώς θα γράφει ώρες η λάμπα του, να γίνει ακόμα χειρότερη η κατάσταση ??? :flipout:

Σε άσπρο φόντο δεν παρατηρώ κάτι, ενώ σε μπλε σκούρο, το ένα τέταρτο της εικόνας κάτω δεξιά, είναι πιο σκούρο και τίνει λίγο προς το μωβ ....
Αυτό ΔΕΝ θυμάμαι να το είχε στην αρχή που τον έστησα τον προβολέα .... :AFADF0:

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους.

Συνήθως σε γκρι φόντο είναι πιο ευδιάκριτο.
Η ανομοιομορφία είναι "φυσικό" να υπάρχει στους LCD και γενικά στους τρίτσιπους, αρκεί να μην είναι ενοχλητικό κατά την θέαση.
Δηλ. να μην είναι υπερβολική αλλά σε ανεκτό επίπεδο. Να μην είναι π.χ. ένας ουρανός ο μισός μπλε και ο μισός πράσινος.

Οπότε να ΜΗΝ προβώ σε ενέργεια αντικατάστασης έτσι ???
Σε ταινία ΔΕΝ υπάρχει καμία ανομιομορφία, παρα ΜΟΝΟ σε πάτερνς ... :antlers:

Εξάλου, ΠΩΣ ξέρω ότι ακόμα και αν μου στείλουν άλλο προβολέα, ΔΕΝ θα έχει χειρότερο πρόβλημα ???
Θα τον αφήσω να γράψει η λάμπα του καμιά 80αριά με 100 ώρες, και αν χειροτερέψει, τοτε θα προβώ σε ενέργειες προς αντικατάσταση....

Ο προβολέας έχει ΔΥΟ χρόνια εγγύηση ετσι ??? :operator:

Απάντηση: Re: Epson TW-700

Όταν παίρνω φόρα φόρα κατηφόρα.... -bye-

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.180016

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! -bye-

Όσο σκέφτομαι ότι πήρα τη φιδιάρα...

Θα μπορούσα να πάρω τον έπσονα και μια 26άρα για την ανίτα...

φτου. :BDGBDGB53:

Σε σχεδον 5 μηνες η τιμη του εχει πεσει τουλαχιστον 500 ευρω αυτα ειναι :grinning-smiley-043

Καλορίζικος φίλε μου και καλές θεάσεις σου εύχομαι.... :operator:
Μακάρι ο Έπσονας να μην μας απογοητεύσει με τον καιρό ...
Από ανομοιομορφία πως τα πάει ??? ΑΝ θες βάλε κανένα screenshot ! -bye-

Μία μικρή βοήθεια... Τον συνέδεσα με την έξοδο composite του dvd player και δεν έχω εικόνα... έφαγα τον κόσμο να δω μήπως θέλει κάποια ρύθμιση το dvd αλλά δεν υπάρχει κάτι... από την έξοδο video μου δείχνει κανονικά (και μάλιστα εξαιρετικά!!!!)...

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Καλορίζικος φίλε μου και καλές θεάσεις σου εύχομαι.... :operator:
Μακάρι ο Έπσονας να μην μας απογοητεύσει με τον καιρό ...
Από ανομοιομορφία πως τα πάει ??? ΑΝ θες βάλε κανένα screenshot ! -bye-

Διονήση ευχαριστώ -bye-

Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω screenshot γιατί έχω λίγα μηνύματα (ούτε καν το λινκ δεν μπορώ να δώσω :bigcry:)

Δεν έχω παρατηρήσει καμμία ανομοιομορφία στην αρχική μπλε οθόνη, και μάλιστα επειδή σε είχα διαβάσει το έψαξα ;)

Μία μικρή βοήθεια... Τον συνέδεσα με την έξοδο composite του dvd player και δεν έχω εικόνα... έφαγα τον κόσμο να δω μήπως θέλει κάποια ρύθμιση το dvd αλλά δεν υπάρχει κάτι... από την έξοδο video μου δείχνει κανονικά (και μάλιστα εξαιρετικά!!!!)...

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Απο το DVD εχεις ενεργοποιηση την component εξοδο?, ποιο DVD εχεις ?

Απο το DVD εχεις ενεργοποιηση την component εξοδο?, ποιο DVD εχεις ?

Δεν έχει κάποια επιλογή το DVD για να ενεργοποιήσεις τις εξόδους του...

Αυτή την εικόνα την θεωρείτε φυσιολογική; (Είναι θολή, αλλά φαίνεται πως κάνει διαχωρισμό χρωμάτων...)

_MG_5314.jpg