Epson TW-700

Re: Απάντηση: Epson TW-700

Έλα βρε που είναι θολή , Ιδέα σου είναι. :flipout:

LOL :p

Δυστυχώς για να μην βγει κουνημένη άνοιξα πολύ το διάφραγμα, αλλά κουνήθηκα προφανώς λίγο και θόλωσε :(

Και γιατί composite και όχι component?

Τι εννοείς;

Οι έξοδοι του DVD μου είναι η scart (αυτή δεν είναι η component; ) η οποία πάει στην tv, η composite (Υ Cr Cb), μία σκέτη video (από την οποία από εχθές στον προβολέα), και η s-video...

Σωστά δεν τα λέω;

Επειδή μάλλον τα μπέρδεψα.... αυτές είναι οι έξοδοι του DVD μου (SONY DVP-725)

SonyDVP-S725_rear.jpg

Τα μπέρδεψες λιγο.
Ας το πάμε απ την αρχή

Η καλύτερη εικόνα που μπορούμε να πάρουμε από ένα Player είναι η ψηφιακή η αλλιώς DVI η HDMI .
Η αμέσως επόμενη καλύτερη σύνδεση είναι η component η αλλιώς και progressive scan ( 3 RCA ,κόκκινοπράσινομπλε)
Επόμενη και υποδεέστερη είναι η S-VHS ( στρόγγυλο τετράπινο βύσμα )
Και τέλος η έσχατη λύση η composite ( 1 RCA κίτρινο)

Μάλιστα.
Οπότε επιλέγεις την component και αν το Player υποστηρίζει και αλλαγή ανάλυσης ( που δεν το νομίζω ) δηλώνεις 720p

Ευχαριστώ για την εξήγηση ;)

Θα το ψάξω ξανά το απόγευμα στο σπίτι το θέμα, γιατί για κάποιον λόγο εχθές δεν μου έδινε εικόνα στην component...

Ευχαριστώ για την εξήγηση ;)

Θα το ψάξω ξανά το απόγευμα στο σπίτι το θέμα, γιατί για κάποιον λόγο εχθές δεν μου έδινε εικόνα στην component...

το sony dvp-725 εχει componet αλλα δεν κανει upscaling και δεν εχει progresive. H αναλυση στον epson θα ειναι 576i.Θα μπεις στο setup του sony και θα ενεργοποιησης το componet on.Να εισαι σιγουρος θα εχεις τελεια εικονα, εχω το ιδιο player και πριν παρω το denon 1920 ηταν συνδεμενο με τον pany AX 100 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Στο denon πηγα λογο upscaler και hdmi μην νομιζεις οτι ειδα και μεγαλη διαφορα.Καλοριζικο και καλλες θεασεις-bye-

forte ευχαριστώ για την μικρή ανάλυση :)

Το screenshot είναι από το Star Wars III, η οθόνη είναι 103 ίντσες, και προβάλει επάνω σε τοίχο... η σύνδεση είναι η απλή video...

Τι λέτε;

forte ευχαριστώ για την μικρή ανάλυση :)

Το screenshot είναι από το Star Wars III, η οθόνη είναι 103 ίντσες, και προβάλει επάνω σε τοίχο... η σύνδεση είναι η απλή video...

Τι λέτε;

Φαντασου να τα φτιαξεις ολα οπως πρεπει.-bye-

Φαντασου να τα φτιαξεις ολα οπως πρεπει.-bye-

Aυτή τη στιγμή υπάρχει κατάλληψη του χώρου... τα τέκνα βλέπουν έργο και δεν ξεκουνάνε με τίποτα λέμε :flipout:

Αργότερα σήμερα / αύριο θα κοιτάξω την ρύθμιση που μου είπες (και δεν βρίσκω...) ;)

Παιδιά στα 3 μέτρα από τον τοίχο αν στήσω τον προβολέα σε ένα τραπεζάκι πόσες ίντζες μπορώ να πάρω? Μιλάμε με τρώει να πάω τώρα στο e-shop να τον χτυπήσω. Είναι και διαθέσιμος παναθεμάτον :grinning-smiley-043

Αντώνη έχει και vertical και horizontal lens shift το οποίο είναι εξαιρετικό ;)

Προσωπικά μετά από συνολικά 5-6 ώρες θέασης από εχθές τον θεωρώ καταπληκτικό για τα λεφτά του ;)

nectar εγώ τον έχω περίπου στα 3,3 μέτρα και μου δίνει 103 ίντσες σε 16:9 και 85 ίντσες σε 4:3 ;)

Μόνο 45'???? Ή κάνω κάτι λάθος?

Μάλλον κάτι δεν κάνει σωστά, γιατί τα έχω μετρήσει όλα με μέτρο, και τα νούμερα που δίνω είναι 1000% σωστά... έχω ακριβώς 3,3 μέτρα απόσταση προβολέα τοίχου και συνολική οθόνη διαγωνίου 262 εκατοστών (103.149606 ίντσες)

Βάζω throw distance 3m

Και από κάτω μου βγάζει διαγώνιο 113cm. Πατάω English στο unit και μου το κάνει 45''. Aspect Ratio 16:9

Τι κάνω λάθος το :antlers: μου!