Epson TW-700

Επειδή είμαι επί ποδός να πάω τώρα να τον χτυπήσω κάπου κάνω λάθος? Να σας εμπιστευτώ παλικάρια μου? -bye-

Το zoom στον προβολεα δεν εχει την ιδια εννοια οπως στην φωτογραφικη μηχανη.....
Απλα ειναι μεσον για να προσαρμοζεις το μεγεθος της εικονασ στα μετρα σου.
Αρα δεν υπαρχει κανενας λογος να το εχεις στο 1Χ (περα απο την περιπτωση να προβαλεις απο μακρινη σχετικα αποσταση και να θελεις να πετυχεις συγκεκριμενο καδρο.

Συνεπως δεν υπαρχει κανενας λογος να κανεις μετρηση με το zoom στο 1Χ, αν ο χωρος σου δεν απαιτει κατι τετοιο.
Μην νομισεις οτι υπαρχει διαφοροποιηση στην ποιοτητα της εικονας αναλογα με την ρυθμιση του zoom.

Στον συγκεκριμενο προβολεα τωρα:

Αν εχεις συγκεκριμενο μεγεθος οθονης (πχ πλατους 2,00 μ. οπως εχω εγω) τοτε θα δεις οτι μπορεις να επιτυχεις την οθονη αυτη με μια τοποθετηση του προβολεα αναμεσα στα 2,80μ και 5,80 μ!!!

Εκει εγκειται και η μεγαλη ευχερεια τοποθετησης που σου δινει το μεγαλο zoom του tw 700.

Ενας αντιστοιχος απο αποψη επιδοσεων και τιμης αλλα με μικρο zoom προβολεας (πχ o Optoma 70, με zoom 1,00 - 1,20 X) για να δωσει το ιδιο πλατος οθονης πρεπει να τοποθετηθει υποχρεωτικα απο 3,60 εως 3,90 μ.!!!

Ευχαριστώ παιδιά!

Τον χτύπησα στον ψαχνό! Πήγα με την βαραντέρο και τον πήρα. Έρε τρέλαααααααααααααα :BDGBGDB55:

Καλώδιο δεν βρήκα ρε γαμώτι. Δεν ξέρω και τι έχει το κουτί. Εν τω μεταξύ δέχομαι προτάσεις. 5-7 μέτρα μάλλον. Δεν έχω μετρήσει ακριβώς. (HDMI->DVI)

-bye-

Μέτρα σωστά τρελοκομείο, και πάρε και ένα μετράκι μακρύτερο απο αυτό που θα βγάλεις. Να κανονίσεις να πάρεις καλώδιο με την προϋπόθεση αν το δοκιμάσεις και δεν κάνει (κλειδώνει) να το αλλάξεις. Μην μασάς, το δέχονται. Και μην δώσεις πολλά. Είναι λίγα τα μέτρα.

Ευχαριστώ! Ναστε καλά!

Εκτός από Plaisio και e-shop που φέρνουν μόνο μέχρι 5μ που να κοιτάξω βρε παιδιά? Έστω και με πριβέ!

Ευχαριστώ! -bye-

Κοίταξε αυτό εδώ το SUPRA 8μετρο... (HDMI-DVI)
http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=3316&v_Item=3766
Έχω πάρει το αντίστοιχο HDMI-HDMI και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Είναι ποιοτικό με τριπλή θωράκιση, και το συγκεκριμένο μήκος (8μέτρα) κλειδώνει ΑΝΕΤΑ και σε 1080p ακόμα .... :antlers:

Σε καταστήματα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων δες. Έχω έναν στο Καλαμάκι που έχει 5-6 διαφορετικά είδη-μάρκες (μέχρι και πλακέ!!!), όλες φθηνές και δέχεται και επιστροφή αν δεν σου κάνει. Αν είσαι κοντά, έλα να πάμε.

Ευχαριστώ! Ναστε καλά!

Εκτός από Plaisio και e-shop που φέρνουν μόνο μέχρι 5μ που να κοιτάξω βρε παιδιά? Έστω και με πριβέ!

Ευχαριστώ! -bye-

Εκεί που λέει ο Κυριάκος. Μην δώσεις πάνω από 40 για 10μ καλώδιο που θέλεις να περνάει σήμα 720p.

Εχω λιγο διαφορετικη αποψη.

Να δωσεις και να εισαι σιγουρος οτι υποστηριζει ολες τις αναλυσεις της αγορας.(1080p, να μην σου πω και 1.3 γιατι που θα το δοκιμασεις...)

Καλωδια δεν αγοραζουμε καθε μερα.

Δεν εχει κανενα νοημα να πληρωσεις τωρα 40 ευρω , και μετα που ισως θες να περασεις "μεγαλυτερο" σημα να ΞΑΝΑπληρωσεις καμμια 130αρια ευρω....

Φιλε Nectar εκανες την καλυτερη δουλεια!!! (και επιλογη!)

Να χαρεις τον προβολεα σου που θα σου δωσει απολαυσεις 'μεγαλων διαστασεων'!

Ξερω τωρα εισαι στην κ@λοπιλαλα για καλωδιο, αλλα απο την προσωπικη μου εμπειρια σου λεω τα εξης:

- Τα φτηνα καλωδια μπορει να 'κλειδωσουν' με τον προβολεα μπορει και οχι....δοκιμασα 2 διαφορετικα (Prolink 10 m.) που στην αρχη εδινα σημα και υστερα απο λιγο το εχαναν....
- Καλο ειναι να γραφει τουλαχιστον οτι δινει 1080p
- Εγω τελικα πηρα ενα απο τον Νακα με 88 ευρω (δηλ. οχι και πολυ ακριβο)για 10 m), το οποιο ακομα και σαν κατασκευη φαινεται πιο 'ρωμαλεο' απο τα λιγο φτηνοτερα, και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

Re: Απάντηση: Epson TW-700

Εχω λιγο διαφορετικη αποψη.

Να δωσεις και να εισαι σιγουρος οτι υποστηριζει ολες τις αναλυσεις της αγορας.(1080p, να μην σου πω και 1.3 γιατι που θα το δοκιμασεις...)

Καλωδια δεν αγοραζουμε καθε μερα.

Δεν εχει κανενα νοημα να πληρωσεις τωρα 40 ευρω , και μετα που ισως θες να περασεις "μεγαλυτερο" σημα να ΞΑΝΑπληρωσεις καμμια 130αρια ευρω....

Έχεις καμία συγκεκριμένη πρόταση?

Ευχαριστώ! -bye-

Χθες είχα την πρώτη επαφή με το "εργαλείο"! Αντίο Φιδιάρα -bye-

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια που μου δίνετε. Ναστε καλά.

Αν εχεις λιγο υπομονη, μονιζω την αλλη εβδομαδα ερχονται καποια που ειναι απ'οτι λενε και 1.3 comp.

Αν θελεις θα μαθω λεπτομερειες και θα σου πω !

Re: Απάντηση: Epson TW-700

Αν εχεις λιγο υπομονη, μονιζω την αλλη εβδομαδα ερχονται καποια που ειναι απ'οτι λενε και 1.3 comp.

Αν θελεις θα μαθω λεπτομερειες και θα σου πω !

Να πω την αλήθεια δεν έχω τόσο υπομονή! :afro:

Ο Μανωλιός μου είπε να μην δώσω πολλά λεφτά για καλώδιο. Αυτά που λες σε τι τιμή περίπου κυμαίνονται?